Jul 03 2013

Automatik cantik berseri lepas pakai kosmetik halal FCC !

Published by at 8:12 AM under How to look beauty?,Spare me 100 bucks!

Muka sangat teruja sebenarnya nak hunting barangan raya. Elok-elok pergi KL Festival Mall untuk cari baju raya buat suami tapi end up dengan beli barangan make up raya untuk diri sendiri. Amboi barangan make up pun nak ada versi raya? Eh, penting tu, supaya raya nampak lebih berseri. 2017 nike air max pas cher Tak adalah hambar sahaja. Baju dah cantik, muka pucat lesi kilat barat pula nanti. <– Bagi alasan ini dekat husband untuk beli make up. Bhuahaha.

Survey punya survey, tiba-tiba tertarik nak mencuba barangan FCC (Farmasi Colour Cosmetic). Teruja betul dengan product ini lebih-lebih lagi nama dia ala-ala perubatan gitu. nike air max 2017 goedkoop FCC menunjukkan bukan sahaja menaikkan seri muka tetapi juga dapat merawat kulit muka kita! Ala-ala macam, kau bagi muka kau makan ubat kecantikan lah.

Begitu teruja sampai tercangkung cangkung. Nasib baik tak bentang tikar duduk bersila.

Jangan tak tahu, FCC merupakan satu-satunya kosmetik HALAL antarabangsa dari Turkey. So tak payah ragu-ragu boleh bawa solat ke tak ye make up aku guna ni? Kau nak makan pun boleh, sebab HALAL! Eh tapi dah kenapa nak makan cosmetic? Kat rumah takde ketupat ke?

Saja je beli soft touch eyeshadow, color glamorous gitu. Baskets ASICS Femme Kalau ikutkan I ni sempoi je mana ada pakai eyeshadow bergerak kesana kemari. Tapi disebabkan nak raya, inilah masanya untuk melawa. Muka tak lawa pun tak apa tapi bila pakai FCC ni terperasan macam Katy Perry pula. Eh? Pallate ini ada 4 warna kombinasi. fjallraven kanken pas cher Eyeshadow ni senang nak apply, bila tepek terus lekat. Tak bersepah-sepah atau bercapuk-capuk. Adidas NMD Heren I sengaja beli purple basic, sesuai dengan baju raya tahun ini. Alamak kantoi dah baju raya aku warna apa. adidas zx 850 damskie

Yang specialnya walaupun color bombastic,tapi bila apply dekat muka, tak adalah macam opera cina. Nampak macam glittery tapi kesan glitter dia tak kilat percik percik sampai silau mata kau. Konsep natural tetap ada, cuma lebih tambah berseri dari sebelumnya. Confirm raya tahun ini, salam tangan suami sambil kelip-kelip mata tunjuk eyeshadow baru. Bhuahhaa. Oh ya, bersempena nak raya ni, FCC ada buat raya promotion! Korang boleh dapatkan FCC Adorn Set dengan HANYA RM155 SAHAJA! Wow wow wow murah gila hokeeyyyhhh. nike air max 95 uomo Hey ini bukan barangan cikai, It’s an international branded cosmetic mana boleh dapat dengan harga cenggini!

Dalam Adorn Set ini lengkap dengan BB Cream/ CC cream, mascara, eyeliner, lipstick, make up remover dan blusher. Korang terus angkut je set ini untuk bawa beraya di kampung ! Siap free dengan Money packet dan tote bag percuma dari FCC lagi! Promotion ini cuma berlangsung dari 1 July hingga 11 August! (Masih sempat lagi nak beli!) Lagi satu nak bagitahu, FCC dengan baik hati nak bagi duit raya RM1000 bagi sesiapa yang bertuah. New Balance 678 męskie Dah alang-alang beli barangan make up FCC apakata join sekali demam duit raya FCC?

Caranya mudah je. Maglie Portland Trail Blazers 1. Hantarkan nama penuh, no tel, email, blog (kalau ada lah, kalau tak ada pun tak payah susah-susah nak creat blog semata-mata nak duit raya -_-) dan alamat FB anda serta bukti pembelian apa sahaja barangan FCC via PM kepada FCC Facebook page FCC (Farmasi Colour Cosmetic) ataupun emailkan kepada marketing@naturalifesolution.com 2. Buatlah review tentang product FCC menerusi Facebook FCC dan share kepada kengkawan korang. Adidas 2017 Goedkoop 3.

One response so far

One Response to “Automatik cantik berseri lepas pakai kosmetik halal FCC !”

  1. Promosi Jubahon 17 Aug 2013 at 2:33 AM

    Walaupun saya agak kurang arif mengenai hal nie…
    tapi artikel nih memberi imput baru kepada saya…
    terima kasih atas penulisan yg bermanfaat nie…

    teruskan berkarya.. 🙂

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |