Aug 10 2015

Aurora’s second studio photoshoot!

Bila ada yang invite me & Aurora untuk photoshoot, mommy yang terlebih excited. Bukan kita excited nak pshoot, tapi excited nak bawa Aurora ke studio. air max 1 pas cher Fjallraven Kanken Big Cheap Fjallraven Kanken Bags Berangan nak Aurora photogenic nanti boleh tolong mommy tambah pendapatan. Chehh gituuuw. Ok nampaknya kali ini lebih mencabar rupanya. Air Jordan 1 Retro Air Jordan For Sale Fjallraven Kanken Big Kalau dulu masa studio photoshoot magazine Pa&Ma, Aurora umur setahun. Scarpe Nike Air Max

  • Nike Air Max 2017 Donna Rosa
  • Asics Kinsei 4 męskie Dia tak berapa sihat cuma hingus hingusan kena lap setiap kali nak shoot. chaussure new balance femme 2016

  • air max 2017 nero uomo
  • Ingatkan kalini senang sikit since kesihatan pun ok, dah besar sikit ingatkan lebih faham tapi rupanyaaaa Pukul 6 pagi Aurora dah bangun, so basically bila dia bangun pagi, dia akan tidur balik dalam pukul 10-11 pagi. nike air max 1 homme Waktu photoshoot adalah waktu tidur dia. adidas gazelle Maglia Scottie Pippen Canotte Atlanta Hawks Haa dah boleh bayangkan ragam dia macam mana. Nike Air Huarache Heren

    20151010-7:46:09 am.jpg Time make up dia dah buat hal.

  • AIR ZOOM VOMERO 11
  • sac fjallraven kanken Nak dipangku sahaja. College Football Jerseys Air Jordan 7 Donna Kalau pangku duduk diam tak apa. adidas alphabounce damskie adidas stan smith donna Tapi panjat atas badan, lompat lompat henjut henjut, eyeliner bole compang camping dibuatnya! Stress je kak mas yang makeup tu. asics scarpe da tennis Robert Griffin III – Baylor Bears Takpe lah kak, anggap sahaja ni cabaran waktu bekerja. New Balance buty damskie Kekekkeke.

    20151010-7:49:13 am.jpg Tak sempat nak beli baju. Air Jordan 9 sac lancel pas cher Pakai je apa yang ada. nike air max 1 pas cher Nike Air Max 2017 Heren grijs Bila emo, rora jadi susah nak tolerate. Suruh senyum nanti dia masam dan jeling. Pat Tillman Jerseys Goedkoop Adidas Superstar Kadang-kadang tarik ajak balik. nike air max 90 mujer Terpaksa lah umpan gula-gula baru dia senyummm. Nike Air Max 2016 Heren Memang berkesan ubat gula-gula ni rupanya!

    20151010-7:51:52 am.jpg Nampak tak dia lari keluar studio menyorok belakang cermin tak nak shoot. Nak pujuk kena cara lemah gemalai kalau dia dah menjerit gulik-gulik mengamuk lagi parah jadinya nanti. Nike Air Max 2017 Dames groen

    20151010-7:53:45 am.jpg Haa ni dia dah start dah nak susun props sendiri. New Balance 678 mujer Atlanta Hawks -_-

    20151010-7:55:31 am.jpg Nak memujuk dia posing sambil baring baring sweet. asics outlet Nike Air Max 2016 Homme Sekali dia baring terus minta susu pulak nak tidor. Maglia Isaiah Thomas

  • FREE 5.0
  • Grrrrrr

    20151010-8:49:07 am.jpg Tema santai santai, so outfit kami pun santai-santai sahajaaa

    20151010-8:50:22 am.jpg Tengok tu dia buat muka. Canotte Philadelphia 76ers Fjallraven Kanken 16L Zapatillas Adidas Baratas Geram. Nike Air Max 2016 Heren Geram.

    20151010-8:51:25 am.jpg Sampi kereta, mata memang dah kelelek sebab tahan tidur sepanjang pshoot.

    No responses yet

    | |