Aug 20 2015

Aurora’s First Photoshoot

Iyaa tak sempat nak cerita. adidas nmd męskie Maglie Los Angeles Lakers 2 bulan lepas, bawa Aurora pergi photoshoot untuk magazine. Kam Chancellor Seattle Seahawks Jersey Sebenarnya dah banyak kali Fatin, the editor of Pa&Ma ajak datang studio tapi tak kesampaian maklum lah I ni nak minta cuti bukannya hari ni mintak, esok boleh dapat. Last-last dapat juga curi waktu untuk ke Karangkraf, Shah Alam. Nike Kobe 11 Sorry lah, I was so jakun that time. Maglia Damian Lillard Tak pernah ke sana, never know how the editor works. Besar gila rupanya karangkraf tu.

  • air max 2017 nero donna
  • adidas ultra boost uncaged uomo

  • Nike Free 5.0 Dames blauw
  • Dalam dia mak aih banyaknya staff and every table dipisahkan dengan banyak partition-partition and they categorize it depends on department department kot. Asics Pas Cher Kalau pergi sendiri memang sesat dekat dalam tu nasib baik Fatin accompany me from lobby. Aurora was not feeling well actually. Canotte Cleveland Cavalier Taylor Martinez College Jerseys Cough and runny nose. Was so worried sebab si kobis ni kalau dah batuk, dia akan muntah. Malam tu memang make sure dia tidur awal, dan mendapatkan rehat yang secukupnya. Amari Cooper Alabama Football Jerseys Cheh mommy dia yang over risau sebenarnya. air max pas cher Alhamdulillah, tak susah handle dia masa tu.

  • Atlanta Hawks
  • Saspen sikit sebab pergi studio berdua je, takut kubis buat hal, mati lah aku nak handle. New Balance 574 mujer Bila turn make up i, kubis pandai bawa diri.

  • AIR MAX THEA ULTRA FLYKNIT
  • Solde yeezy boost Fjallraven Kanken Infantil New Balance 247 damskie Dia pergi ke hulu ke hilir, ke setiap table and partition, mengacau orang buat kerja. Kole Calhoun Baseball Jersey Kånken Laptop 15 Keh keh lantak lah janji dia tak menjerit mengamuk, mau bergema satu office tu.

    20150120-080558 am-29158085.jpg

    Ni lah muka ceria dia sebelum photoshoot. adidas schoenen Tengok dia senyum, alhamdulillah hati dia tengah senang dan good mood.

    20150120-080717 am-29237836.jpg

    Tapi sebab dia terlalu ceria dan aktif, agak susah nak capture muka dia masa tu.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Rosso
  • Nike Air Max 90 Rosso Uomo
  • Nike Roshe Run Dames zwart
  • Sebab setiap kali photographer snap, dia terus berlari ke arah camera, nak tengok balik hasil gambar dia tu. Mungkin kalau muka dia slek, dia suruh delete kot! Kekeke. baskets Asics Pre Galaxy nike air force 1 mid hombre mochilas kanken baratas Hasilnya?

    20150120-081045 am-29445710.jpg

    Aurora tak senyum pun. goedkope Nike Air Max 90

  • Mark Ingram Alabama Jersey
  • nike air max italian camo Masa ni bergambar bersama dengan baby soffiya ni, anak doktor lain. Baby tu senyum, Rora masam. Nike Baratas Baby nangis, Rora senyum. Taylor Martinez – Nebraska Cornhuskers Haa gigih kan nak bergambar baby ni sebenarnya. adidas ultra boost hombre

  • Nike Air Max 2017 Verde Uomo
  • Nick Chubb UGA Jersey Masa ni rupa diri sendiri dah tak fikir dah.

  • Nike Air Max 2016 Uomo
  • Air Max 2017 Dames wit Fjallraven Kanken Mini

    20150120-081301 am-29581207.jpg

    I rasa artikel ni macam tergantung. baskets running asics New Balance 998 damskie Macam tak abis cerita je, bersambung next issues kot.

    20150120-081747 am-29867948.jpg

    My casual outfit is from Adrianna Yariqa, featuring with my favourite chiffon shawl from House Of Jazaba. fjallraven kanken large 20 L sac fjallraven kanken pas cher Air Jordan 5 Retro New Balance 574 Pas Cher All available at Grandeur Boutique, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Rob Gronkowski Jersey Canotta NBA Kalau terjumpa magazine cover girl ni, beli tau! Nanti boleh baca cerita poyo Dr Totin.

    One response so far

    | |