Feb 21 2014

Apa product best untuk hilangkan blackheads & mencerahkan kulit?

Published by at 10:00 AM under How to look beauty?

Husband saya mempunyai sebatang hidung yang besar dan bergerigi. Kihkihkih suka hati je kutuk. Tapi betul tau, dia selalu membebel bagitahu hidung dia banyak sangat blackhead. Suruh kita bersihkan heee tak kuasa haku nak picit-picit.

Selalunya blackheads ni terjadi pada kulit yang berminyak. Bila pore especially at nose area tersumbat dengan any foreign particles, diead skins or oit, berlaku oxygenation and finally terjadilah blackheads. Okeh tak perlu lah nak explain patophysiology blackheads, isi penting sekarang ini nak review tentang satu product penghapus blackheads!

Sebenarnya bila kita pakai nosepack dekat pasaran tu, yang paling merisaukan bila berlaku opening pore. nanti nampak hidung berlubang lubang lepas pakai nosepack. Esok lusa blackhead datang balik dekat pore tu.  And this is the solution,

Sulfur Clinic Blackhead Suction Nose Pack” akan tutup balik liang roma yang terbuka tu. By using pore stamping serum dalam tiub hijau tu. Nampak tak tulisan kotak tu semua tulisan korea. Haa baru lah muka kpop sikit lepas pakai nosepack ni! Lagi satu, it’s containing SULFUR AND CHARCOAL. Kalau sesiapa tak tahu, charcoal ada kehebatan dapat menyerap sebum dengan bagus. Selain dapat remove blackhead, it also can control our sebum production over the skin. Tak adalah hidung kita silau silau nampak berkilat berminyak.

Lepas cuci muka, terus tepekkan nosepack ni dekat hidung. Nosepack ni bersaiz besar, jangan risau kalau mempunyai hidung sebesar cerobong asap seperti dalam gambar di atas. kihkih.

15 minit kemudian.

Euwwww. Kan kita dah cakap dia punya blackhead macam kulit landak. Jijik.

Lepas tanggalkan nosepack, now you need to tighten your pores! Sapu serum dekat hidung. Amek secolet je tak payah banyak banyak. Oh waktu ni korang dah boleh zoom in hidung tu. Nampak beza tak?

Tak percaya juga?

Nah kita tunjukkan cerobong asap sebelum dan sesudah. Awal awal hidung nampak gelap dan dull (kiri). Lepas menggunakan Sulfur Clinic Blackhead Suction Nose Pack terus hidung jadi cerah. Blackhead tak ada!!!

Amazing tak? The price is only RM37 and you can buy directly from www.hansaegee.com

Black Pearl Inspect Esthetic Solution Mask

Yang ini I tak gunakan husband sebagai experiment. Yang ni I pakai sendiri! I jenis pemalas sikit nak pakai mask. Especially yang jenis bancuh bancuh lepastu nak tepek dekat muka, bila kering nanti kerak kerak jatuh merekah. Oh a big NO.

But this mask is so eassssy. Dah siap terbentuk. Tinggal tepek je dekat muka. Tak payah risau risau kerak jatuh. And yang paling penting, bau dia amat menyegarkan! Like hey, kena pakai for about 20minutes (until it dry) kot, tak kan nak pakai mask yang berbau tengik?

Mask ni free size. Eh sejak bila mask ada size? ala korang jangan risau sebab mask ni flexible. Adjust-adjust sikit lubang mata hidung mulut tu, Yang penting korang boleh bernafas.

Mask ada macam-macam fungsi. Black Pearl Inspect Esthetic solution mask lebih kepada pencerahan kulit, melembabkan dan memutihkan lagi kulit muka kita. Nampak kulit lagi segar dan bertenaga. Tak adalah nampak kulit tu kusam.

Sesiapa nak berkulit cerah secara instant dan selamat, boleh dapatkan product Hansaegee direct from http://www.hansaegee.com . Sekarang tengah sale, only RM9.20 .Yes it’s available online!

Happy shopping ladies!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |