Aug 17 2014

Anak cepat jalan tak semestinya anak cepat pandai.

Published by under ET Junior

“Anak saya 8bulan dah pandai jalan”

“Anak saya setahun dah berlari dah”

“Apa? Dah setahun tak jalan lagi ke? Mesti dah besar dia slow sikit ni”

Sorry I tak interested nak tahu. Javier Baez Jersey Kui kui. Jake Arrieta Authentic Jersey adidas sandały dziecięce I admit my kobis quite slow in development. soldes chaussures adidas Clayton Kershaw Jersey Not that slow actually, still follow the chart. albion silver Tapi malas betul nak dengar bila sang ibu dok compare kan proggression anak. Kopen nike air max schoenen cheap air jordans free shipping Aurora banyak mulut. Eli Manning Jersey Talkative sangat. kanken fjallraven france

  • ADIDAS Yeezy 350 Boost
  • Fjallraven Kanken Occasion Umur dia sekarang 1 tahun nak masuk 2 bulan tapi baru dapat kaki. Baru jalan kedek-kedek lepastu jatuh. nike bianche alte zalando

  • NIKE TANJUN
  • fjällräven kånken classic Bangun semula, jalan lagi. Terrelle Pryor – Ohio State Buckeyes Indiana Pacers Jatuh lagi. Nike Air Max 2016 Heren Lunettes de soleil Ray Ban Tapi terap mahu bangun. new balance u420 w pas cher Canotte Miami Heat Yeahh you can do it! I admit that certain babies, progression dia cepat. Eli Manning Giants Jerseys Under Armour Shoes 1 tahun dah lompat lompat lari lari lintang pukang. Nike Air Max 2017 Heren grijs Tak apa. It doesn’t mean that budak yang berjalan cepat itu adalah budak yang belajar di sekolah cepat tangkap dan dapat periksa nombor satu. No. zalando new balance uomo saldi Nike Scarpe Donna Tak ada kaitan. Fjallraven Kanken Mini Yadier Molina Womens Jersey Canotte Denver Nuggets Growth and progression baby tak melambangkan anak bijak atau bodoh. air max 2017 heren

  • Utah Jazz
  • Kalau growth and development anak slow sangat, dah sampai range in yellow chart, kita risaukan pasal kesihatan baby tu, not even worried pasal periksa nombor 1 ke tak. asics damskie leginsy Andrew Luck Stanford Football Jerseys Some research said, kepintaran anak di bendung waktu primary school. Nike kyrie 2 Nike Dames So tak ada kaitan, “anak saya umur setahun dah pandai jalan, dah besar nanti mesti bijak”

    20141117-065955 pm-68395700.jpg

    Masani dekat surau, kobis pakai kasut bunyi bunyi. adidas superstar 2 uomo Authentic College Jerseys Masa orang sembahyang, dengar la kasut dia twet twet twet twet, jatuh.. air max 1 pas cher Bangun semula, twet twet twet. Maglia John Wall

    20141117-070117 pm-68477152.jpg

    Susah betul nak ambil gambar, dia akan jalan dengan kaki yang bersepah-sepah tapi tak apa, confident tu yang penting. Julian Edelman Jersey Kanken No.2 Baratas Satu rumah dia keliling buat tawaf. under armour pas cher nike air max 2017 dames Blauw Jatuh bangun semula. new balance coupon code 2015 Asics Mexico damskie Saya tahu Aurora nak buktikan dekat auntie-auntie yang mulut celupar bagitahu siapa lambat jalan maksudnya dia lambat dalam pelajaran.

    No responses yet

    | |