Sep 29 2010

A love of headbands

Published by at 8:00 AM under Spare me 100 bucks!

Head bands adalah satu pancaragam di kepala. Ha. Ha. Ha. tak kelakar. Okay serious sedikit boleh tak? Sejak I mempamerkan gambarajah raya, semua bertanya apekebende dekat kepala I itu. Eh? eh? I ingat I seorang sahaja jakun, anda pun sapa? Ada geng rupanya.

Sebenarnya trend headbands jenis tali pengikat kepala ini dah lama. Dah banyak dah orang pakai. Boleh di dapat dimana-mana kalau dekat Malaysia itu. Forever 21 bersepah-sepah dengan harga yang murah. I jakun sedikit sebab dekat Indonesia belum ada trend ini. Nak mencari headbands ini punyalah susah mintak ampun.

IMG01424-20100910-1647_副本blog

Hai gambar facebook!

Harga headband ini rp100k. Menangis jom. Sama macam harga makan minum untuk 1minggu. Menggigil-gigil bayar tapi sebab kempunan, nak jugak! My friend (a guy) berkerut kerut tengok I beli ini. Kamu mau pakai waktu kapan? Waktu photoshoot yah? Waklu photoshoot, nak pakai waktu jalan-jalan dengan kau. Kau malu tak? HAHAHA bye.

Snapshot_20100910_副本 copy

Hai gambar twitter!

Eh kejap. Tadi cakap sayang sangat headband ini. Sekarang baru terfikir, dekat mana I letak headband ini ek? Alamak, ini mesti kerja tikus! Kejap nak cari.

DSC_0144_副本 copy

Boleh buat trend hari raya tahun depan ye!

12 responses so far

12 Responses to “A love of headbands”

  1. zoolon 29 Sep 2010 at 10:36 AM

    Gaya-gaya tahun 70-an dulu.. Zaman2 woodstock dulu2 ramai pakai headband ni….

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    kan kan! kita kembali ke gaya salooomaaaa!

    [Reply]

  2. niaon 29 Sep 2010 at 12:28 PM

    babe! pocahontas pakai headband jugakkk… 😛
    it’s an in trend for hair accessories now kann..super charming!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    yep yep I knowwwww.
    Ni la ala ala pocahontas laaaa
    I memang suka benda2 rare macam niii

    [Reply]

  3. dylla fadzilon 29 Sep 2010 at 10:45 PM

    tak reti i nak pakai benda ni. ahahaha. rasa rimas ada benda tersekat kat kepala. tapi comellllllll sgt,

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahahahahaa. you ni kelakar laaaaa

    [Reply]

  4. lan_axon 29 Sep 2010 at 11:31 PM

    kalau kat indonesia mahal, u jual la kat sana.. beli dari malaysia.. mintak la kawan2 tolong pos kn..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahahaaa adoii
    tiba tiba jadi penjual headbands pulak dooohh

    [Reply]

  5. niejaon 30 Sep 2010 at 12:07 AM

    sri kan suka pakai head band ni
    mesti mama i ckp macam org iban
    hahahahha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ahahaha apala mama you ni

    [Reply]

  6. pusheron 30 Sep 2010 at 9:07 AM

    peh,cntx deh….huhuu

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hehehe jadi malu..

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |