Sep 29 2010

A love of headbands

Published by under Spare me 100 bucks!

Head bands adalah satu pancaragam di kepala. Ha. Ha. Ha. tak kelakar. Okay serious sedikit boleh tak? Sejak I mempamerkan gambarajah raya, semua bertanya apekebende dekat kepala I itu. Eh? eh? I ingat I seorang sahaja jakun, anda pun sapa? Ada geng rupanya.

Sebenarnya trend headbands jenis tali pengikat kepala ini dah lama. Dah banyak dah orang pakai. Boleh di dapat dimana-mana kalau dekat Malaysia itu. Forever 21 bersepah-sepah dengan harga yang murah. I jakun sedikit sebab dekat Indonesia belum ada trend ini. Nak mencari headbands ini punyalah susah mintak ampun.

IMG01424-20100910-1647_副本blog

Hai gambar facebook!

Harga headband ini rp100k. Menangis jom. Sama macam harga makan minum untuk 1minggu. Menggigil-gigil bayar tapi sebab kempunan, nak jugak! My friend (a guy) berkerut kerut tengok I beli ini. Kamu mau pakai waktu kapan? Waktu photoshoot yah? Waklu photoshoot, nak pakai waktu jalan-jalan dengan kau. Kau malu tak? HAHAHA bye.

Snapshot_20100910_副本 copy

Hai gambar twitter!

Eh kejap. Tadi cakap sayang sangat headband ini. Sekarang baru terfikir, dekat mana I letak headband ini ek? Alamak, ini mesti kerja tikus! Kejap nak cari.

DSC_0144_副本 copy

Boleh buat trend hari raya tahun depan ye!

12 responses so far

| |