Jan 04 2014

Pa&Ma January 2014

Published by at 10:42 PM under Ladies & Gentleman!

Assalammualaikum,

Walaupun dah lama majalah ni dipasaran, tapi baru kali ini sempat nak bagitahu dekat sini. Sesiapa yang cam muka doktor yang selebet dekat page 36 tu korang memang hebat. Takde mention pun itu Totin, tapi ada bagitahu nama sebenar sahaja. Professional lah kononnya kalau pakai nama sebenar kan?

Pompuan hidung mancung tu obviously bukan aku ye!

Thank you Kak Nor sebab sudi email interview Totin. Yang kelakarnya, dia pergi email kawan kita masa  mula-mula nak bagitahu pasal ruangan Pa&Ma ni. Nasib baiklah kawan tu tak menyamar jadi Totin kalau tak habis tips merapek meraban dia bagi.

So, kalau korang nak tahu 6 asas selepas bersalin dari saya, jom sambut tahun baru 2014 dengan majalah Pa&Ma keluaran January 2014 (tak pasal-pasal). Sesuai untuk para ibu dan bakal ibu yang tertanya tanya apa benda penting yang kita kene tahu bila dah bersalin nanti.

Okeylah. Aurora dah mencebik minta susu.

Tadaaaaa.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |