Sep 06 2012

Mini Cooper untuk dijual!

Published by Totin Jamain at 10:58 am under Ladies & Gentleman!

Mini Cooper memang kereta pujaanku. Kalau Syed Sobrie tak ada lagi, memang I dah pakai Mini Cooper ini. Kereta masih baru, enjin mantap lagi. Si Emmet sibuk nak beli tapi I tak bagi sebab kereta dia dah okeh mengada-ngada nak habiskan duit lagi.

Warna biru menawan kalbu. Memang baru, tak ada calar balar pun. Kereta ini mama tak pernah pakai, err rasanya boleh hitung pakai jari berapa kali mama pakai.

Kenapa mama nak jual kereta ini? Kan smart?

Sebab kereta manual, mama tak reti.

Segak bergaya.

Details:

Year Made: 2003

Deposit RM2,000
Loan RM95,000 x 7yrs
Monthly RM1,400.00

Tip top condition.
No ‘leaks’ or ‘white smoke’.
Acc-free. ( B5 & B7 attached )
Very nice/clean interior.
Pioneer cd/player.
17″ NEW Sportrim + 88% Toyo T1R tyres.
NEW Brakepad.
Nice Electric Blue colour.

Harga boleh runding. Berminat? For serious buyer, boleh add facebook page mama,

www.facebook.com/jesminsulaiman

Share

6 responses so far

6 Responses to “Mini Cooper untuk dijual!”

  1. silent reader project totin jamain :Pon 07 Sep 2012 at 1:46 pm

    alaaaa sangat menggoda! dah nak suruh hubby belikan, kaler biru pun mengancam comel! sekali manual daa :( ( pun tak terer manual2 ni :(

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahahaaaa. Tu la kan. malas betul nak bawa manual.

    [Reply]

  2. bp girlon 17 Sep 2012 at 11:41 pm

    eh? bukan kereta ni, owner satriatek bp punya ke ni? yang adek beradik dia semua no 77 tu? abg danny punya lah kak. sy pernah nak beli last 4months, abg tu dh amek. haha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    abg danny tu my step brother lah.

    [Reply]

  3. bp girlon 18 Sep 2012 at 8:41 pm

    oo, tp mmg abg danny punya kereta kan. bcoz last 4months, mmg dia je yg pakai.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    tu kreta kedai rasanya. my mum tanak pakai kreta tu so letak la kat kedai and abg danny pakai kot. entahla tak berapa paham tapi kereta ni memang utk dijual pon. bukan kreta sapa2

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |