Feb 01 2012

Penentuan jenis kelamin anak melalui hubungan seksual!

Published by at 2:50 PM under It is all about health!

Patient ku bertanya, macam mana untuk melakukan perancangan kelamin anak melalui hubungan seksual, doctor? Bagaimana doctor? Nanti nanti, tunggu doctor buat eksperimen dulu baru doctor bagitahu caranya ye?

Hehe acah je. Okey hari ini I akan bocorkan rahsia mendapatkan jenis kelamin anak. Anggap sahaja ini ilmu untuk anda dan masa depan. Budak-budak bawah umur tak boleh baca ini. Haip pergi main jauh-jauh.

Basically senang saja, secara dasar, untuk mendapatkan anak perempuan lalukan hubungan seks yang dapat memperlambatkan sperma masuk ke rahim, manakala jika hendak mendapatkan anak lelaki, lakukan sebaliknya iaitu hubungan seks yang mempercepatkan sperma masuk ke rahim.

Tapi bagaimana? jeng-jeng-jeng.

Kita tukar nama panggilan sikit supaya tak nampak geli.

♂ punya= Robert ::       ♀ punya= Jessica

Basic thing yang kena tahu.

♂ = Kromosom XY ::   ♀ =  Kromosom XX

ANAK LELAKI

1. Membilas Jessica dengan air + garam

Masukkan segelas air dan 2 senduk garam dan larutkan. Eh bukan untuk diminum, tetapi untuk dibilas. Kerana kromosom X tahan acid dan kromosom Y lembek sikit dengan Acid. Jadi, membilas dengan air garam membuatkan kawasan Jessica bersifat Base dan dapat memperkuatkan kromosom Y untuk masuk ke dalam rahim.

2. Isteri orgasm lebih dahulu

Sebab apa tau, sebab cecair yang kita keluarkan ni terrel sikit. Sperma Y suka dengan cecair itu dan dapat mempercepatkan dia sampai ke sel telur kita.

3. Knee-Chest position

Mempercepatkan Sperma Y masuk ke dalam lubang Jessica. Budak-budak muda panggil Doggie-Style. Macam mana itu korang google sendiri.

4. Penetrasi dalam

Hipotesis: Semakin dalam penetrasi, semakin dekat jarak yang ditempuh sperma menuju sel telur.

5. Puasa sekejap!

Untuk meningkatkan kuantiti sperma, suami digalakkan buat tabungan dulu. Keep your sperm for about 7-8days. Jumlah sperma yang lebih banyak meningkatkan kemungkinan mendapatkan anak lelaki.

ANAK PEREMPUAN

1. Membilas Jessica dengan air + cuka

Fikir logik, kalau anak lelaki, kita buat kawasan Jessica bersifat Base, jadi jika mahukan anak perempuan, kita buat kawasan Jessica bersifat Acid iaitu dengan membilas Jessica menggunakan segelas air yang dicampur 2 senduk asam cuka.

2. Hindari orgasm pada sang isteri

Tadi kan dah cakap. Cecair kita ini terrel. Jadi hindari untuk keluarkan cecair terrel ini supaya sperma Y mati dan menguntungkan sperma X yang mempunyai daya tahan lebih baik untuk bertemu telur kita.

3. Posisi muka bertemu muka.

Posisi isteri di bawah dan suami di atas (ehe malu lah nak cakap) sebenarnya membuatkan sperma tidak boleh langsung masuk ke mulut pangkal rahim, sekaligus memperlambatkan sperma masuk dan menguntungkan sperma X. (Sperma Y ni lemah sikit, kalau lambat je dia dah mati)

4. Penetrasi pendek

Dengan cara mengangkat Robert hingga ke hujung Jessica saat ejakulasi. Err itu pun nak kena ajar ke?

5. Seks yang teratur

Seks teratur adalah setiap 2 hari sekali. Cara ini dapat mengurangkan jumlah sperma dan sekaligus meningkatkan kemungkinan mendapat anak perempuan!

Gambar hiasan. Gaya sperma berenang. Wtf.

Sekian sahaja tips dari saya yang tak punya pengalaman. Tidak menjanjikan 100% tetapi metode ini hanya dapat meningkatkan % keberhasilan.

Selamat mencuba!

30 responses so far

30 Responses to “Penentuan jenis kelamin anak melalui hubungan seksual!”

  1. schazazaon 01 Feb 2012 at 3:23 PM

    perghhh… tip top la..
    tips yg berguna…
    auwwwwwwwwwwww!!!!
    you go girl…

    p/s: gmbr posing xmenahan… 🙂 cute

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahaaa nanti boleh share tips dengan abg wan awak yerr

    [Reply]

  2. silent_readeron 01 Feb 2012 at 3:45 PM

    kuikuikui hebat doc totin…

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Haippp ;p

    [Reply]

  3. aijaon 01 Feb 2012 at 4:25 PM

    Biar betul kene bilas jesica dgn cuka. tak melekit ker nnt. eh selesa ker nnt? tak gatal ker nanti kat area tu? anyway tq for the tips.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    erkk. lepas berhubungan cuci la balik baru tak melekit takkan nak biarkan je nanti bersemut pulak. hahaha

    [Reply]

    emon Reply:

    bengong.hahahahhahaha.x aleh2 bersemut kan …mesti org budget “eh..sweetnye pengantin baru tu..smpai bersemut”. hahahahha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ahahaha jangan orang kata pengoto pulak sampai bersemut semut katil pengantin baru ni.

  4. shahroll photoon 01 Feb 2012 at 4:28 PM

    Ni yg nak cepat kawen ni Doc… =p
    gud info!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Yeah gi kahwin cepattt!

    [Reply]

  5. Dylla Fadzilon 01 Feb 2012 at 4:40 PM

    HAHAHHA tetiba muncul gambar you. tergelak terus. LOL

    jap, bilas tu sebelum buat itu itu atau selepas ejakulasi? (tanya mcm dah kahwin ja hewheww)

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    HAHAHAA. Kejap fikir logik. Sebelum lah kot. Takkan selepas baru nak bilas. Sperm dah selamat sampai ke destinasi dah pun.

    [Reply]

  6. oshinzon 01 Feb 2012 at 4:52 PM

    okeh tak faham.. haha. nanti dah plan nak ade anak baru bace balik.

    #ceh, cara cakap macam dah kawen lah pulek.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ahaa.. Nanti dah kahwin baca balik entry ni. ahhaa.

    [Reply]

  7. amy syifaon 01 Feb 2012 at 9:24 PM

    auwww.malu baca.i ni muda belia lagi.. =P

    kena bookmark ni,utk kegunaan mase hadapan.kikiki

    [Reply]

  8. nurain hasanon 02 Feb 2012 at 3:05 AM

    jap totin x mcm banyak lak letak 2 senduk garam dlm segelas air?? betol ke?? masin la jessica itew nanti hahaha

    [Reply]

  9. mrs. kon 02 Feb 2012 at 8:23 AM

    hehehe.. thanx doc!
    i tingin nak baby girl pulops.. huhuhu

    [Reply]

  10. pupelon 02 Feb 2012 at 12:06 PM

    i like! i like!!! hahaha.
    patutlah anak pupel tak jadi2..:P
    kene ikut ckp doc ni:P

    [Reply]

  11. pandaon 02 Feb 2012 at 1:50 PM

    anak kembar pulak mcm mana??
    x der tip ker??
    hahhaa

    [Reply]

  12. Khumaera Ismailon 02 Feb 2012 at 5:35 PM

    ilmu terbaek..hihi~ =)

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Khumaeraa.. Hamid dah bagi baby belummm??

    [Reply]

  13. honeyon 02 Feb 2012 at 7:30 PM

    Doctor Totiniah!….

    nak tanya, camna pulak nak dapat baby kembar??..betul ke baby kembar hanya boleh diperolehi bila kita ada keturunan kembar?..

    then yg kedua nk tanya, yg bilas air garam tu mksudnya cuma basahkan di pintu jessica je kan??..mcm lap lap gitu laa eh? *errr sorry tak malu bertanya*

    then kalau nak anak lelaki kena laa pempuan kat atas lelaki ek?

    errr tu saja buat masa ni..tips yg da lama i cari tau..at last found it…

    thank u ^_^

    [Reply]

  14. cik chintaon 03 Feb 2012 at 9:16 AM

    dokter, tips berguna berjaye disampaikan dengan nada lawak. nwy, lom kawin. da terbaca. halal je r

    [Reply]

  15. nashrexon 05 Feb 2012 at 7:04 AM

    dan aku akan print, nak bawak gi trangganu bln 6 nih! HAHAHAHHAHAA

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahahaha ko ni wat maluuu aa siap bawa kertas buat refer lagi! Hahaha

    [Reply]

  16. emonon 07 Feb 2012 at 7:28 PM

    cepat buat entry dgn rambut baru yg comel! aku nak cilok satu. hehe

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ok tak ada idea. letak gambar saja.

    [Reply]

  17. MJon 12 Feb 2012 at 2:32 PM

    ooo yg ramai anak laki tu suka doggy la ek? kih2

    [Reply]

  18. noraon 19 Feb 2012 at 2:37 PM

    wow so nice la tips ni..b’gne sgt2 bg sy yg akn bkhwin xlme lg..nk print then ltk bwh bantal..hahaha

    [Reply]

  19. ummiaulia09on 18 Feb 2013 at 2:05 PM

    gud job doc..i like ur blog so much…gud info…

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |