Jun 28 2010

Wow, I have twins in Facebook!

Published by at 10:12 PM under Wasn't That Funny?

Makin banyak fakers di alam maya. I ingat I tak akan mengalami masalah ini since almost all my pictures ada watermark. Tapi fakers sekarang pun bijak juga. Personally intrigued that she took all my pictures from this blog. Sebab obviously dia macam hide my watermark. Lepas ini, I kena letak watermark dekat pipi ke, hidung ke, mata ke, barulah tak boleh hide. Blughhh!


My name is Totin Jamain.

fake2

Kasihan, kawan-kawan I pon jadi mangsa. Well you can see, yang dekat area atas tu ada perbezaan tone warna. Dia hilangkan watermark. Ruang Forensik RS Dr. Sukanto? kepala hutak anda. Ini gambar dekat dinding hostel Puskesmas Gandrumangu. Sejak bila klinik Puskesmas jadi Ruang Forensik? Suka hati engkau je.


Waklu. Punyalah penat I jahit luka-luka dan merawat patient ni, dia boleh kata ini mayat??

Mandai-mandai je engkau ni.

totin2 copy

Thanks Nieja for letting me know.

Guys, please tell me if you see ‘another me’ in facebook! 🙂

65 responses so far

65 Responses to “Wow, I have twins in Facebook!”

  1. Mikaela Idaon 28 Jun 2010 at 10:17 PM

    hahhahahahaha!!! welcome to the club!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ida

    chelet sikiiiittt!!!!!
    hahahahahaha

    [Reply]

  2. niejaon 28 Jun 2010 at 10:22 PM

    i tgk pon terkejut ok.
    hahahahha.. bongok la budak ni.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Nieja

    Dah lama kot die ada account tu. nasib baik you perasan!

    [Reply]

    nieja Reply:

    aah kan. sebaik i prsan
    time tu. pdhal dah tkan next2
    kan masa tu tgh cr mmber i..
    eh eh trus tekan back blk sebab
    mcm tnmpak muka u hahah

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    hahahahaha siap boleh patah balik!
    hahahahaha nasib baik you cam siot!

  3. cherylon 28 Jun 2010 at 10:25 PM

    peminat tegar u kut..huhu

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Cheryl

    adoi nak sign marilah tak perlu la buat fake account. Lol.

    [Reply]

  4. nashrexon 28 Jun 2010 at 11:32 PM

    gambar aku pon ada? hahahaha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    nashrex

    Adaaaaa. Gambar yun pon ade! hahahahaha.

    [Reply]

  5. astalavistaon 28 Jun 2010 at 11:34 PM

    dasyat la hg weihh siap org nk jdk kaw lgk!!!
    ehh ape ni sekjp hg sekjp kaw!! haha..
    msti dia admire giler kt life ko n ngn ko skali
    smpai dok berangan dia tu kaw kan…
    anyway kaw take care la ya bahya la org dok nyamar2 curik identiti ni!!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Astalavista

    apa ni kejap hang kejap kaw
    pening dah bacaaaa
    takpala kalau selagi dia gunakan dengan betul tak apalah
    jangan dia buat bukan2 dengan muka saya itu sudahlaa.

    [Reply]

  6. ellaon 28 Jun 2010 at 11:40 PM

    wuhu, creepy n scary n anoying n apahal ?!! haha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ella

    wah banyaknya and!!

    [Reply]

  7. SyaFF HebaTon 28 Jun 2010 at 11:59 PM

    haishhh~
    femes sgt smpai ade plak yg teringin jd u.
    hahahaha~ kesian la kat razwina abu bakar tu.
    tinggi betul cita2 dia nk jadi u~

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Syaff

    Sekarang boleh panggil I wina
    hahaha.

    [Reply]

  8. khairunnisaon 29 Jun 2010 at 12:21 AM

    Razwina Abu Bakar :ni mayat dah reput kena balut ngan kapas tkt kulit dia tertanggal..

    hahaha…lawak plk baca comment kat pic dia..ada ke kata mayat dah reput..hehe..tgk pun dah tau darah masih fresh..nak tipu x agak2..haha..kesian totin..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Khairunnissa

    Hwaaa -_- apa punya jawapan la dia ni. Kalau nak pakai muka I, jawap la dengan jawapan ilmiah sikit. Hwaaaaaaaaaaaaaaaa. :`(

    [Reply]

  9. yonnaon 29 Jun 2010 at 4:40 AM

    kawan i pun kena macam niiii! ni siap gambar ada watermark lagi dia jadikan profile pic! haha gile ah. sape la yg loser sgt dan takde keje buat benda2 ni ha?

    anyway,sedap jugak nama razwina LOL

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Yonna

    hah siap ade watermark tu lagilah tak tahan! watermark I ada nama totin so susah la nak bertukar nama razwina. lol

    [Reply]

  10. didieon 29 Jun 2010 at 7:48 AM

    ..ni peminat yg obsess dgn u ni totin.. baik u jaga2.. haaa tu ada mata sapa stalk dari beakang u tuuuu…wuwuwuwuwwuuuuu

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Didie

    nak stalk depan2 la jangan belakang2. takowwwtttttt ;p

    [Reply]

  11. mrs kon 29 Jun 2010 at 8:18 AM

    wakakakakaka… kelakau la orang camni..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ish tak baik gelakkan dia! lol

    [Reply]

  12. cikanoton 29 Jun 2010 at 8:25 AM

    peminat fanatik ni hahahahahhaa…u tanak ke berjumpe peminat u? hehhee

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    hwahh kalau diberi kesempatan, apa salahnya! ;p

    [Reply]

  13. The Travelleron 29 Jun 2010 at 8:49 AM

    hahahhahahahah sakan twin kamu nih !

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    The Traveller

    sama kan? sama kan!

    [Reply]

  14. myon 29 Jun 2010 at 9:07 AM

    pasni u kena letak nama u terang-terangan di pipi…
    tak pon slash your face with your name….

    eeeeeeeeeeeeee… scary ada maniac macam ni… erk~

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    tula pasal. lepasni kene la tempel nama dekat pipi. ubah style pulak!

    [Reply]

  15. sueon 29 Jun 2010 at 10:06 AM

    eeeiii,pempuan ni desperate kot,tgk kwn2 fb die almost lelaki..ntah2 die pon lelaki..hahaha
    ntah2 die ada mental disorder,ntah2 die nk cantik tapi x cntik2,nk wat surgery x mampu, ni je yg die mampu wat.ntah2 kan?? sabo jela wak..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    desperate cari boyfriend kot. amboi amboi.

    [Reply]

  16. giaon 29 Jun 2010 at 10:28 AM

    hi wina!hehehe…babe..i rasa die gang up dengan mohd rizwan tu la

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    rizwan mana ni? wina tak kenal lah! lol

    [Reply]

    gia Reply:

    ada..yg dok komen2 die/u punya pics tu

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ahaha bf dia kot! lol.

  17. yuzieon 29 Jun 2010 at 10:33 AM

    Ya Rabbiiii.. ader gak org camni.. agak2 ar weiii…

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ni org spesies baru nii

    [Reply]

  18. ayuon 29 Jun 2010 at 10:40 AM

    pscyho…gila betul..ada jugak cm tue ek? sengal…dia xada keje la tue

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    haduihhhh rajin betul die amek gambar2 lama I

    [Reply]

  19. Syafrizalon 29 Jun 2010 at 11:09 AM

    bersabar la ye… biasa la orang akan tiru jugak lambat laun hehe

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    hehehee i’m okay with that. Cuma kadang2 pelik je dengan orang yang takde personality macam ni!

    [Reply]

  20. fendyon 29 Jun 2010 at 1:33 PM

    tahniah anda ada sedara kembar..tapi ni jenayah cyber nii…boleh report kat mosti

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Alhamdulillah. tercapat impian I nak ada saudara kembar. Lol. Selagi die tak buat gambar I bukan2, i tak report laa..

    [Reply]

  21. noraon 29 Jun 2010 at 5:01 PM

    gilerk glamer siak ada org wat fb gune smua gmbr u..pergh..kagum kagum..wkakakaka…haih sgt kesian itu budak…..tak berbangga ngan muka sendiri ker hape smpi nk amik gmbr org len….choi giler

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ala ramai je orang macam ni. Tapi tak sangka muka selekeh macam I ni ade jugak orang nak copywrite. LOL.

    [Reply]

  22. brella mentariion 29 Jun 2010 at 5:49 PM

    hahaha lwk gle okay ! sumpah i tau apa u rs sbb i prnh kena ! ngee ! 😛 tk thn lh nk jgk dia jd doctor tu 😛 LOL

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ahahahhaa Tau takpe. Dengan life I semua dia ciluk. Takde kerja betul.

    [Reply]

  23. eliyaon 30 Jun 2010 at 7:51 AM

    hehe…cian razwina tuh..
    mesti cita2 x tcapai nk jadik dokter muda…
    kn?
    kn?
    kn?

    mesti idup dia KOSONG
    sbb tu kna “pinjam-curik-amik” idup org len…
    hahaha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    aadoi. kesian la dia sis. tak apa lah kita simpati sahaja dekat dia.

    [Reply]

  24. myaon 30 Jun 2010 at 4:03 PM

    hahahaha..sengal kan…sedara u pun dia ngaku sedara dia….aih…kecik ati sedara sebenar dia….hahahah

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Tulah. sedih saudara mara I!

    [Reply]

  25. adeqqon 30 Jun 2010 at 4:25 PM

    hahaha. lama x drop komen sini. maken popular u ek. adess. x payahla wat fake account. looser laaa!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Adoi. popular apalah pulak. Ini psycho ini.

    [Reply]

  26. niejaon 30 Jun 2010 at 5:56 PM

    kwn dah lama ngan i
    tapi sampai ati u x bgtau
    i u ade kembar name wina a.k.a ina
    🙁 putus kwn la cmni. sedihhhhh

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Maafkan I.. 🙁

    [Reply]

  27. zahrion 30 Jun 2010 at 11:36 PM

    hehehe klakar btul la peminat kaw ni

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    cis ade ke pulak. Sengal betul gambar-gambar I selekeh selekeh pulak tu dia amek. cisss

    [Reply]

  28. zoolon 01 Jul 2010 at 12:51 PM

    Ha hahaha.. macam2 cara org nak jadi popular ek…
    nasib baik tak popular cam u.. jadi takde sapa nak curi gambau pung

    [Reply]

  29. silent reader project totin jamain :Pon 02 Jul 2010 at 1:49 AM

    huiyooo ahhh xD

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Wiwiiiiit!

    [Reply]

  30. berangan lebeyon 06 Jul 2010 at 3:02 PM

    ehhh..jgn2 rizwan n razwina tu org yg sama…hehehehe….diorg comment cam dah kenal lama jer,xkan la org ade fake id boley ade kawan camtu…ye x???heheh..cam pura2 berbual la konon

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    yeke? I tak baca pon yang comment2 semua tu. Ntah ek pelik je. Jangan-jangan memang muka dia sama dengan I. -_- hahaha.

    [Reply]

  31. Sir Marcelloon 07 Jul 2010 at 5:57 PM

    gila r…siap ada faker…makin terkenal!!!

    tak report ke? at lest kc tau fb suh ban~

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Setakat ni belum lagi. Tengok lah ada masa nanti I report!

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |