Archive for June, 2014

Jun 28 2014

Salam Ramadhan

Published by under Ladies & Gentleman!

Fulamak baru sedar dah 2 bulan tak menaip blog. Kekok nak pegang keyboard ni eh eh alamak jari terpelecok. Kikiki Ok ok nak cerita apa ni rasa berdebar pula nak menulis. Maklumlah lama sangat tak masuk blog sendiri.

Untuk pengetahuan semua, nak kata I ni busy tak adalah. Sejak si kubis meningkat dewasa (alahai ayat terasa tua kerepot sahaja diri ini) memang tak dapat nak luangkan masa dengan keyboard. Dia dah pandai berdiri statik sambil main tekan tekan keyboard tang tang tang dia tekan. Macam mana mommy dia nak taip blog? Baru nak menaip hasilnya akan jadi FSw wiefhwe09jqedmakjdbaihda  328u4209 %&( *DUBBN*9yiansdh9weure2rh

Ok fine

Sekarang ini I sibuk sedikit dengan Outerlook Team. Sesiapa yang tak berapa nak faham apa itu Outerlook boleh jenguk jenguk Instagram @outerlook  .. http://instagram.com/outerlook ataupun ke Facebook http://www.facebook.com/theouterlook

Kalau agak agak ada yang tertarik dengan koleksi Outerlook boleh roger roger dengan Totin, Helo helo saya nak beli skirt! Ok beres. Esok siap! Hamboi ayat macam kau lah taylor sekarang ni?

Skirt ni lawa lawa lawa lawa gila mengancam. Dekat Outerlook tak keluar lagi koleksi ini tapi aku dah pecang tembelang dekat sini. Kikiki. Ni semua antara raya collection derang. Isnin ini Outerlook akan release semua raya collection mereka! Macam biasa, Outerlook kan SKIRTologist so raya pun Outerlook tetap keluarkan skirt!

Kalau free seminggu sebelum puasa boleh serbu ke PWTC di KL RAYA FEST, pada 19 dan 20 July cari booth Outerlook dekat exit entry dan anda berpeluang beramah mesra dengan celebriti Totin Jamain wakakakkaa ptuih ptuih ptuih. Outerlook akan buat #salesampailicin untuk semua collection derang daripada blouse, skirt sampai ke tudung.

Okeylah, ni first time buat entry cepat gila dengan upload gambar yang memang sedia ada dalam laptop. Tak boleh lama lama si kubis dah start gosok gosok mata gulik gulik tanda tanda sign and symptom of crying.

Eh jap nak pesan.

Selamat berpuasa dan semoga kita sama sama dapat perbanyakkan amalam di bulan Ramadhan kali ini.

Bagi yang rindu daku. Hahaha ada ke?

Okey, si kubis dah mengeluarkan vokalnya.

Bye.

No responses yet

| |