Archive for October, 2009

Oct 28 2009

DURIAN?

Sedap ke? I rasa memakan durian adalah memakan sesuatu yang di luar tabii I. Bau durian je dah cukup buat perut mual-mual. Apatah lagi nak memakan durian. Oh no way!

Semalam, geng kelompok kerja saya semua menyerbu kedai Es Durian Purwokerto. Orang kata, kalau datang Purwokerto, tak makan es durian memang tak sah! Eiiyakk. I tanak ikut. Tapi dipaksa! They all semua nak ikat tangan kaki I dan paksa I makan juga. Yelah, daripada 13orang.. cuma I seorang sahaja yang macam alergi durian. Bau durian je dah boleh buat I histeria.

Mula-mula ingat nak join masuk kedai duduk sama-sama, tapi minum juice je lah. Tapi hidung tak kebal. Tak sampai 3 minit, I dah rasa nak termuntah dengan bau durian. Lebih baik I meninggalkan rakan-rakan dan duduk sorang-sorang dekat tepi jalan. Hirup asap kenderaan. Oh I rela!


Es durian macam ni sedap ke? Macam tempoyak durian je. Okey tempoyak durian pon tak sedap!

On the way pulang, I sound seko-seko. You all semua tak boleh ada yang sendawa! AWAS YA! Kalau seorang sendawa, I muntah dalam kereta, korang juga yang susah.. Hehe.

P.s; Korang makan durian tak? I nak cari geng kelab anti-durian!

22 responses so far

Oct 27 2009

Dokter sakit gila

Published by under Don't sue me!

I sekarang berada di luar kota dan I pon tak tau nak buat apa dekat sini. Menggangur abis. Datang ke wad pukul 9. Pukul 10 dah balik. Lepastu apa lagi. Kami semua bersiar-siar sakan dah macam pelancong. Semalam we all semua berkunjung ke Baturraden. Salah satu tempat peranginan di Purwokerto. Di sana ada air terjun, kolam renang, kolam air panas, makcik-makcik dan pakcik-pakcik jualan.

Disebabkan ada antara kami yang sedang redflag, kami tak dapat la nak berenang. So we all semua decide untuk mandi kolam air panas sahaja. Eh bukan mandi, mencelupkan kaki.

Hehe tapi I celup sipi-sipi je. Sipiiiiiiiiiii sangat. Sebab panaaaaas lah. Pelik betul macam mana lah diorang boleh bertahan dalam kolam tu. I takut nanti daging-daging I masak lalu tinggal tulang sahaja..


I kurang pasti, ni dokter sakit jiwa ke pesakit sakit jiwa?

Ini klinik psychiatry (Sakit Jiwa). Betul-betul di sebelah tempat kami menginap. Saje je nak enterprem gambar klinik membuktikan yang kami datang sini buakn untuk bercuti. Ewahh.


Bilik kami dah macam hape lah kan. Sebilik 6 orang. Memang dah stok asrama betul!

Okeh tadi ade patient sakit jiwa yang buat bunyi kucing tak henti-henti. Meoooowwww meooooooww. Haha memang kelakar!

No responses yet

Oct 26 2009

Me = rubbish.

Published by under I'm just rambling.

I’m not so in the mood today. I don’t know why. Nothing really happen! Tapi macam malas betul nak bercakap dan bergelak ketawa. I just feel soooo MOODY! Ohya. Em now in Banyumas.Tinggal di satu bilik 6 orang penghuni, Okay I don’t like it. I need some privacy!! Tapi tak apalah. It’s only for a week.

Sekarang rotation untuk psychiatry. Dan kami sangat santai sampai macam jadi menganggur habis. My groupmates semua nak pergi jalan-jalan Bandung pulak esok-esok. Ohhhh tak ada moooooooooood lahhhh. Boleh tak kalau I nak balik Jogja je dan menangis dalam bilik?

Sometimes i really don’t know what is going on in your mind. I tried to understand, but i failed. Things are not like how it use to be anymore, I fight a lot this days for all kinds of stupid reasons.

I miss you, Yunnissa. Thank you for being there for me when I need u most.:(

2 responses so far

Oct 25 2009

Protected: Friend eat friend (Kawan makan kawan)

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Enter your password to view comments.

Oct 23 2009

Gadiscomel????

Published by under Ladies & Gentleman!

Http://gadiscomel.com ni website apa I pon tak tahu. Ada orang bagitau my pic was there, front page lagi. Okay baiklah I tak gembira pon sebab suka-suka exploitasi gambar I di sekeliling gambar gadis-gadis lain. To the website admin, can you remove my pictures? I don’t want my pictures to appear on this website.Please respect my privacy.

21 responses so far

Next »

| |