Archive for July, 2009

Jul 31 2009

Protected: And it repeated again and again.

Published by under Love you to the moon!

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Enter your password to view comments.

Jul 30 2009

Welcome to my block list!

Published by under I'm just rambling.

I am a facebook addict. Facebook has given me an opportunity to reconnect with people I have not talked to in years. I don’t look for people! Even I found that they are my friends, I don’t add them. Never. Ego katakan.. Tapi kalau orang add saya approve je lah. Selagi tak cari pasal! But if………………..




You are going on my block list. My block list is something I update consistently. It just keep growing person by person. Ingat saya hingin sangat lah nak tengok senjata dia! Macam power. Suntik Lidocaine bagi stroke kejap kat situ baru tau! Orang yang saya block semua orang yang annoying macam ni lah!


Hooray! Congratulations, you got a free trip to my block list!

Too bad there are no block list in real life. Kan best kan? You know what, you are pissing me off, you are going on my block list! So that, I will never have to see you againnnnnnnnnnn.

20 responses so far

Jul 27 2009

Self protection

Dah menjadi satu trend fashion dah sekarang. Doktor-doktor kemana sahaja memakai face mask. Eh masker ke mask? Hari itu saya cakap dengan kawan saya, “Nanti dekat airport, I pakai masker tau!”, “Hah, kau pakai masker Mustika Ratu tu balik Malaysia? Kau jangan buat lawak!” Oke kawan saya memang ngokngek juga. Khabar-khabar tanpa sumber menyatakan ada 5 dokter bedah di hospital saya berkhidmat, sudah terkena virus flu “baby”.



People wear mask is actually a good thing. Less ugly women to be seen. Harhar. Tapi kalau dah 24jam sepanjang masa kena pakai ni semput juga nak bernafas.

On the other note…

My lil sister, Azu is now suffering from Pneumonia. Has been admitted to the private hospital since Friday. Let us wish her a speedy recovery. Get well soon, budak kepochi!



Gaya kuat ala-ala Ultraman Taro.

21 responses so far

Jul 26 2009

What did I do today?

Published by under Well-meaning friends.



Kenapa bayi comel dan cute *bukankah itu sama meaning?*. Erm.. mungkin sebab emak dia cantik dan bapa nya kacak. eh, tanya sendiri jawap sendiri.


The baby’s name is Mya Dania Qistina. Yes, this is her 2nd daughter. Hard to believe, Any is just 20 years of age.


This macho guy name is Ahmad Zahri Muda. Just call him Zahri. He is.. blah-blah-blah kenapa macam karangan Form 3?


Eh, ini bukan budak yang lepak sama-sama dekat Hartamas tu ke? Panjang dah mati? HAHAHA.

12 responses so far

Jul 25 2009

Si eyelashes

Eyy menyampahnya perempuan ni. Suka sangat snap gambar sendiri. Lepastu tanya, Cantik tak? yerkkkkkk! please la weyh jangan nak perasan! Eh, ni macam dah lari topic je..


Kalau panjang sangat nampak plastik gila and make it like very unnatural.

Merujuk kepada tajuk di atas, that little cute girl *muntah sekarang* did eyelashes extension last week. An eyelash extension causes eyelashes to appear longer tau. And of cause it make your eye bigger and attractive. Senanglah, you no need to apply any mascara and your eye will look like a doll macam mata budak cute dalam gambar tu. *muntah lagi*


You make me so hot! Make me wanna drop!

It’s cost only rp100k = rm30 jeeeeeeeeeeee kot. Tapi dekat Malaysia, Rm100++ lah ye! Jom duduk Jogja ramai-ramai.

.. tukar topic pula..

Dude, you guys tau tak Honey dah married last 3weeks? Ala.. Honey yang cantik tuuu. Apasal takde siapa bagitahu dia dah kahwin? Beginilah nasib hidup di perantauan.. eh touching tiba-tiba ni apasal? Elleh entah-entah korang pon tak tahu. Ahahaha..


Congratulations Izman and Honey!

p/s: Will be heading back to Indonesia soon. Ohhh can’t wait any longer! *penipu besar T_T*

16 responses so far

Next »

| |