Archive for May, 2009

May 31 2009

is away.

Published by under Please don't give up!

Status: Away to luar kota.

6 days working clinical in freaking Banyumas.
Which is 5hours from Yogyakarta.
Kampung pedalaman mana entah!
6 days without internet (?)
Bloody hell.

10 responses so far

May 28 2009

Protected: Riana in person.[Younges doctor at the age of 17]

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Enter your password to view comments.

May 27 2009

Exhausted.

Hai. It suppose to be a study time now but I just can’t stop my fingers from dancing on keyboard. Seperti yang belum diketahui umum, saya sekarang ditugaskan di Department Obstetric & Gynecology. Di mana saya akan sehari-harian berhubungan dengan perempuan. Melihat alat sulit perempuan pada setiap hari kadang-kadang men’seksi’kan. Uh Uhh terujanya jadi dokter! Raba-raba perut wanita mengandung itu feeling weh! kadang-kadang blurr tak tau apa yang diraba. But the most important thing is to maintain my sense of inner confidence and strength. Bantai je! hehe. I’m looking forward to handle normal labor and delivery by my own self!!

..
.
Kuiz ‘Seberapa dalamkan anda mengenali Totin Jamain’ masih lagi berjalan seperti biasa. Tetapi sudah ada pemenang. And the winner goes to..


yun

Ouchhh I love you babeh! Terharrrrrrruuuuuu. Tak sangka you menjawap kesemua dengan begitu bijak sekali. I tau you memang jujur! Nak jawap? click sini! Sapa score akan mendapat hadiah percutian tidur 1 malam 1 katil bersama Totin Jamain. (Eh jangan nak berangan) Soalan senang je. Pakai logic akal. (Walaupun ramai juga yang protes soalan no 10 tu. hehe) Tapi ada juga yang…

huzir
Sampai hati! T___T Macam mana nak jadi bakal saudara ni?


..
.
Saya nak tukar password protected entry saya lah. So start from now on, no more BAA. Saya rasa macam tagline BAA terlalu glamour dan semakin diguna pakai oleh masyarakat umum jadi adalah sebaiknya saya ganti. Nanti saya pm anda password baru tersebut. Oklah now is the time for show off. Even there is nothing to be shown. huhu.

10r-totin-02blog

Macam gambar graduation tadika kemas je? hehe. At last I got my graduation studio pictures. And this is one of it. Selebihnya saya upload dekat facebook but in private album. Maaf lah yer. It’s just for my family and my closest friends.

dsc03744eblog
[100% friendship] We are damn straight – neither gay nor lesbian.

cimg0960blog
Teka dia nyanyi lagu apa? Haha bye!

30 responses so far

May 25 2009

Protected: .

Published by under Love you to the moon!

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Enter your password to view comments.

May 24 2009

I hate cockroach!

This is a video of me screaming. I scream really-really loud! Sampai jadi attraction semua orang dekat airport. They laughed on me. Heartless. T_T

Dia campak cockroach on my books. I was like Euwwwwwwwwwwwwww! Super yucky! My number one fear of all time. They’re just the dirtiest creature ever!! Yuck! Jangankan buku, my friend pon terpelanting sama. Terperanjat lah ok. Tolonglahhh jangan buat macam ni lagi. Kuss semangat!

15 responses so far

Next »

| |