Archive for the 'Preloved!' Category

Sep 16 2013

2nd hand items : High heels from Vincci and Nose

Assalammualaikum,

I nak let go barang. Sebab barang ni tak pernah pakai dan rasanya tak tahu nak simpan mana. Sayang juga nak jual tapi roommate aku cakap menyemak je rumah ni dengan kasut yang melambak tapi balik-balik pakai kasut yang sama je.

High heels ni memang tinggi tapi classy. Kalau pakai tu memang nampak sexy menarik dan menawan gitu. Roommate suka I pakai ni tetapi sayangnya I ni ganas dan malas betul nak ber high heel lenggok lenggok. Kesudahannya pakai sekali je lepastu jadi pekasam.

High Heel Vincci Leather Blue

Size: 35

Brand: Vincci Plus (Vincci+)

Condition: 9.5 / 10

Price: RM100 (Harga asal RM239)

Close up sikit.

Tak pernh pakai langsung. Tanda harga pun ada lagi. Tapak kasut pun suci bersih lagi.

-SOLD-

High Heel NOSE red

Size: 35

Brand: NOSE

Condition: 9.5 / 10

Pernah pakai sekali je. Lepastu tak pakai lagi dah. Memang dijamin in excellent condition.

Bersih lagi, confirm tak berbau punya!

Nila antara sebab nak jual. Tak reti nak berjalan lelaju kalau pakai heel cenggini.

Kedua-dua heels ni, condition 100% macam baru lagi. Tak ada cacat cela langsung. Siapa berminat boleh email etotinx[at]gmail.com siapa cepat dia dapat. Ataupun message inbox facebook totinx.com oke?

-SOLD-

No responses yet

| |