Aug 03 2017

Happy Ramadhan!

Published by at 11:34 AM under Best Wishes!,I'm just rambling.

Assalammualaikum, Hi! How is your Ramadhan going so far? Dah 8 hari berpuasa, for me, nothing much different. adidas zx 750 mujer Canotte Sacramento Kings Ramadhan ke tak ramadhan ke sama sahaja dari segi cycle makan Totin. Since April 2017, I already starts my diet routine. No cabs, no oils, no sugars, no ice. And since May lagi memang dah cut off rice at all. Joe Panik Jersey I skip my lunch (especially when Im working), yelah kadang-kadang dah tak ada masa nak makan. Saya turun 7kg in 3 months. adidas italia Alhamdulillah.

  • Nike Air Max 2017 Heren grijs
  • (not only from diet, I did workout as well ;p ) So bila bulan puasa ni, I enjoooooy doing my diet routine. Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys Sebab tak banyak sangat godaan! hahaha. Tak ada orang ajak makan, tak ada jamuan makan, tak ada foods time meeting dekat office. New Balance 998 hombre Heaven betul bila semua orang kena diet sama-sama haha. new balance 999 homme noir Detroit Pistons Eventhough I already reached my target, I need to maintain. Fjallraven Kanken Big Haritu pergi Jakarta, cheat day 1 week terus berat mencanak. kehkehkeh.

  • air presto uomo
  • Rasanya lepas raya nanti jadi belon balik kot. Bhuaha. haih tak boleh kena istiqamah!!   Anyway, Ramadhan month is actually a hectic month for me. asics gel noosa donna Kena manage time betul-betul. nike air max 90 homme pas cher I’m drive to work at 6.30am, went back from work at 6pm. And usually I continue working at private clinic, till 12am (the next day) . Lepastu baru nak buat solat terawih. So far I never skipped my terawih, Alhamdulillah. Tak kesah la penat macam mana pun, kena gagahkan juga. Rugi kalau tak buat. nike air max 2017 goedkoop nike air max 1 Sleep at 1.30 or 2am. adidas ultra boost Then need to work up at 5am for sahur. nike tn 2017 femme Lepas sahur terus siap-siap for work. Nike Air Max Thea Dames Begitulah putaran hidup. (did explained my lifecycle in my instagram previously) Tu belum lagi pasal business, since ramadhan is a very busy month for Grandeur. Cheap Nike Air Max Trainers 2017 We need to do extra in advertising and marketing. Macam biasa, kami ada ‘Grandeur Raya Night Sale Event’ setiap bulan ramadhan. Nick Marshall Jerseys Tahun ni Grandeur buat event pada 16June. So banyak benda nak kena settlekan before the event. You can imagine dengan scedule yang sangat pack, I still need to think about my business as well. Cheap Nike Air Max Trainers 2017 Nasib baik ada mama yang banyak handle pasal boutique. asics outlet   Apa-apa pun, yang penting kita enjoy of what we did. Bila stress, I akan ajak Aurora keluar and hangout and do whatever we want. Asics authentique I akan take 1 day off without locum. Nike Air Max Pas Cher Mother-daughter time tu penting. That is what I did, dari dulu sampai sekarang. Okaylah. I’m now working in private clinic. No patients dan untuk menghabiskan waktu, update lah blog bersawang ni.

    One response so far

    One Response to “Happy Ramadhan!”

    1. Rashidah Abdul Shukoron 12 Jun 2017 at 3:17 PM

      doc, share la tips diet yg doc amalkan…huhu

      [Reply]

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |