Jul 03 2017

Happy Ramadhan!

Published by at 11:34 AM under Best Wishes!,I'm just rambling.

Assalammualaikum, Hi! How is your Ramadhan going so far? Dah 8 hari berpuasa, for me, nothing much different. Ramadhan ke tak ramadhan ke sama sahaja dari segi cycle makan Totin. Since April 2017, I already starts my diet routine. No cabs, no oils, no sugars, no ice. And since May lagi memang dah cut off rice at all. I skip my lunch (especially when Im working), yelah kadang-kadang dah tak ada masa nak makan. Saya turun 7kg in 3 months. adidas italia Alhamdulillah. (not only from diet, I did workout as well ;p ) So bila bulan puasa ni, I enjoooooy doing my diet routine. Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys Sebab tak banyak sangat godaan! hahaha. Tak ada orang ajak makan, tak ada jamuan makan, tak ada foods time meeting dekat office. Heaven betul bila semua orang kena diet sama-sama haha. Detroit Pistons Eventhough I already reached my target, I need to maintain. Haritu pergi Jakarta, cheat day 1 week terus berat mencanak. kehkehkeh. Rasanya lepas raya nanti jadi belon balik kot. Bhuaha. haih tak boleh kena istiqamah!!   Anyway, Ramadhan month is actually a hectic month for me. Kena manage time betul-betul. nike air max 90 homme pas cher I’m drive to work at 6.30am, went back from work at 6pm. And usually I continue working at private clinic, till 12am (the next day) . Lepastu baru nak buat solat terawih. So far I never skipped my terawih, Alhamdulillah. Tak kesah la penat macam mana pun, kena gagahkan juga. Rugi kalau tak buat. nike air max 1 Sleep at 1.30 or 2am. adidas ultra boost Then need to work up at 5am for sahur. nike tn 2017 femme Lepas sahur terus siap-siap for work. Nike Air Max Thea Dames Begitulah putaran hidup. (did explained my lifecycle in my instagram previously) Tu belum lagi pasal business, since ramadhan is a very busy month for Grandeur. We need to do extra in advertising and marketing. Macam biasa, kami ada ‘Grandeur Raya Night Sale Event’ setiap bulan ramadhan. Tahun ni Grandeur buat event pada 16June. So banyak benda nak kena settlekan before the event. You can imagine dengan scedule yang sangat pack, I still need to think about my business as well. Nasib baik ada mama yang banyak handle pasal boutique.   Apa-apa pun, yang penting kita enjoy of what we did. Bila stress, I akan ajak Aurora keluar and hangout and do whatever we want. I akan take 1 day off without locum. Mother-daughter time tu penting. That is what I did, dari dulu sampai sekarang. Okaylah. I’m now working in private clinic. No patients dan untuk menghabiskan waktu, update lah blog bersawang ni.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |