Aug 10 2015

Thika putar-putar JB

Published by at 1:49 PM under Well-meaning friends.

I was on leave for 4 days last week.

  • Nike Air Max 90 Bianco Uomo
  • Adam Wainwright Authentic Jersey Banyak urusan! Uruskan #grandeurexpansion, then uruskan event butik bulan puasa nanti, lepastu my ex housemate from Indonesia coming over to Jb. And yeaahh kena lah bawa dia mutar mutar kota johor!!

    20150610-1:28:51 pm.jpg

    For those who are not following me in Instagram, my boutique, Grandeur nak expanse to 2 storey boutique. So lepas ni butik Grandeur 2 tingkat. Air Jordan 4 Premium asics tiger uomo Women Air Jordan 14 Ground floor is for Grandeur boutique, and 1st floor is Grandeur Exclusive , khas untuk celebrities and exclusive vendor. nike air max pas cher Best kan? Nak shopping apa je dah ada dekat Grandeur.

  • CORTEZ
  • Sekarang butik still on renovation. Fjallraven Kanken No.2 Banyak benda kena buat segan segera sebab mengejar bulan puasa.

  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
  • Kelam kabut dibuatnya.

  • Nike Air Huarache Heren zwart
  • nike air max 1 homme Tanak cerita pasal tu pun. Actually my old housemate, Thika datang Malaysia!! Sebab tu apply cuti ! Plan dari awal memang dah promise dengan Thika nak bawa dia pusing pusing Johor Bahru. (Since Thika stay 2 night at Jb and the rest for a week at Singapore)

    20150610-1:34:13 pm.jpg

    Location pertama yang wajib pergi. Semestinya Legoland! Ramai sangat orang so tak tertarik nak masuk dalam. Asics Pas Cher Sekadar putar-putar selfie je. Nike Italia

  • AIR ZOOM ELITE 9
  • 20150610-1:36:31 pm.jpg

    Paling best sebenarnya dekat Legoland Hotel.

  • VALCLEAN2 CMF
  • Sebab kawasan lobby dia ada pusat permainan legoland yang FOC je. Banyakkk mainann ha apalagi Aurora baik baik tengah tidur masatu terus terjaga.

    20150610-1:38:07 pm.jpg

    Excited dia nak buat tembok tu!! Tanak balik. Asics Kinsei 4 damskie

  • Nike Air Max 90 Heren groen
  • Terus kompius sebenarnya nak bawa Thika ke nak bawa Aurora pergi sini ni?

    20150610-1:39:43 pm.jpg

    Thika and Mas Okta. Adidas buty sklep online asics gel lyte 5 mujer rojas Dulu masa study dekat Indonesia, diorang ni lah yang selalu menemani kesepian ku. Adidas Superstar Dames New Balance 574 mujer asics gel pulse 7 męskie Sob sob sedih pula ingat balik. Memang sahabat susah senang. Dia punya baik hati sampai bulan puasa pun sanggup teman sahur and berbuka dekat luar (walaupun mereka ni non muslim) weekend je pergi hangout sesama, shopping, saloon, karaoke. Haa memang baikkkk bgt orgnya! Ohya, Thika is now 4months pregnant!!! Tak nampak perut buyut pun. Hureyy rora bisa dapat teman baru!!

    20150610-1:43:39 pm.jpg

    Next destination is Puteri Harbour and Hello Kitty Town! Aku yang excited sebenarnya kalau bab Hello Kitty ni. Rasanya Thika tak berapa kenal si kucing bajet comel ni. Jordan 12 Sale Sebab kalau tak salah, kucing ni tak berapa famous dekat sana. So maybe dia pun aneh tengok kucing ni kot.

    20150610-1:46:03 pm.jpg

    Our outfits from @Odda_rtw . Actually dah beli lama tapi Aurora punya size besar sikit. Baru sekarang Aurora baru dapat pakai. new balance shop firenze Tu pun lengan panjang sikit.

    20150610-1:47:33 pm.jpg

    Sebelum pulang, last minute shopping untuk Thika and Mas Okta at JPO. Banyak gak dia borong kasut. Nike Air Max 2016 Heren Fjallraven Kanken Large Yang herannya me and husband pun terikut shopping sekali. mochilas fjallraven kanken baratas adidas nmd r1 uomo Ni yang malas bawa orang pergi JPO ni mesti jadi macam giniii! Benci tau! Ok gambar banyak dekat camera and I sangat malas nak transfer gambar at this moment.

    No responses yet

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |