Aug 10 2015

Thika putar-putar JB

Published by under Well-meaning friends.

I was on leave for 4 days last week.

  • Nike Air Max 90 Bianco Uomo
  • Adam Wainwright Authentic Jersey Banyak urusan! Uruskan #grandeurexpansion, then uruskan event butik bulan puasa nanti, lepastu my ex housemate from Indonesia coming over to Jb. And yeaahh kena lah bawa dia mutar mutar kota johor!!

    20150610-1:28:51 pm.jpg

    For those who are not following me in Instagram, my boutique, Grandeur nak expanse to 2 storey boutique.

  • Adidas Yeezy Boost 350 Donna
  • asics gel lyte 3 mujer blancas So lepas ni butik Grandeur 2 tingkat. Nike Free Rn Flyknit Dames Air Jordan 4 Premium asics tiger uomo Women Air Jordan 14 Ground floor is for Grandeur boutique, and 1st floor is Grandeur Exclusive , khas untuk celebrities and exclusive vendor. nike air max pas cher Best kan? Nak shopping apa je dah ada dekat Grandeur. asics gel nimbus donna

  • CORTEZ
  • Sekarang butik still on renovation. Fjallraven Kanken No.2 Banyak benda kena buat segan segera sebab mengejar bulan puasa.

  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
  • Kelam kabut dibuatnya.

  • Nike Air Huarache Heren zwart
  • nike air max 1 homme Tanak cerita pasal tu pun. Actually my old housemate, Thika datang Malaysia!! Sebab tu apply cuti ! Plan dari awal memang dah promise dengan Thika nak bawa dia pusing pusing Johor Bahru. (Since Thika stay 2 night at Jb and the rest for a week at Singapore)

    20150610-1:34:13 pm.jpg

    Location pertama yang wajib pergi.

  • Air Max 90 Floreale
  • Adidas Zx 800 Heren Semestinya Legoland! Ramai sangat orang so tak tertarik nak masuk dalam. 2017 nike air max pas cher Asics Pas Cher Sekadar putar-putar selfie je. Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys Nike Italia

  • AIR ZOOM ELITE 9
  • 20150610-1:36:31 pm.jpg

    Paling best sebenarnya dekat Legoland Hotel.

  • VALCLEAN2 CMF
  • Sebab kawasan lobby dia ada pusat permainan legoland yang FOC je. Banyakkk mainann ha apalagi Aurora baik baik tengah tidur masatu terus terjaga.

    20150610-1:38:07 pm.jpg

    Excited dia nak buat tembok tu!! Tanak balik. New Balance Pas Cher nike air max 2017 goedkoop Asics Kinsei 4 damskie

  • Nike Air Max 90 Heren groen
  • Terus kompius sebenarnya nak bawa Thika ke nak bawa Aurora pergi sini ni?

    20150610-1:39:43 pm.jpg

    Thika and Mas Okta. Canotte Orlando Magic

  • Nike Flyknit Racer Women
  • Adidas buty sklep online asics gel lyte 5 mujer rojas Dulu masa study dekat Indonesia, diorang ni lah yang selalu menemani kesepian ku. Adidas Superstar Dames New Balance 574 mujer asics gel pulse 7 mÄ™skie Sob sob sedih pula ingat balik. Memang sahabat susah senang. Justin Tucker Ravens Jerseys Dia punya baik hati sampai bulan puasa pun sanggup teman sahur and berbuka dekat luar (walaupun mereka ni non muslim) weekend je pergi hangout sesama, shopping, saloon, karaoke. Nike Air Max 2017 Dames roze nike air max pas cher Haa memang baikkkk bgt orgnya! Ohya, Thika is now 4months pregnant!!! Tak nampak perut buyut pun. Hureyy rora bisa dapat teman baru!!

    20150610-1:43:39 pm.jpg

    Next destination is Puteri Harbour and Hello Kitty Town! Aku yang excited sebenarnya kalau bab Hello Kitty ni. Rasanya Thika tak berapa kenal si kucing bajet comel ni. Jordan 12 Sale Sebab kalau tak salah, kucing ni tak berapa famous dekat sana. Adidas NMD Dames So maybe dia pun aneh tengok kucing ni kot. Air Jordan 12 Uomo

    20150610-1:46:03 pm.jpg

    Our outfits from @Odda_rtw . Goedkoop Adidas Superstar Actually dah beli lama tapi Aurora punya size besar sikit. Baru sekarang Aurora baru dapat pakai. new balance shop firenze Tu pun lengan panjang sikit. New Balance Pas Cher

    20150610-1:47:33 pm.jpg

    Sebelum pulang, last minute shopping untuk Thika and Mas Okta at JPO. Banyak gak dia borong kasut. Nike Air Max 2016 Heren Fjallraven Kanken Large Yang herannya me and husband pun terikut shopping sekali. Nike Air Max 1 Femme mochilas fjallraven kanken baratas adidas nmd r1 uomo Ni yang malas bawa orang pergi JPO ni mesti jadi macam giniii! Benci tau! Ok gambar banyak dekat camera and I sangat malas nak transfer gambar at this moment.

    No responses yet

    | |