Jan 31 2010

Satu hati satu jiwa berpisah jua. T_T

Published by under I'm just rambling.

I’m never gonna say goodbye
Cause I never wanna see you cry
I swore to you my love would remain
And I swear it all over again

Dah lama tak dengar Westlife. Mana mereka pergi? Okay tak penting. Yang penting, kami telah membuat comeback karaoke lagu-lagu Westlife at ‘Goodbye Gandrungmangu Party’. Ewah ada party tu nak say goodbye. Doktor-doktor semua join sekali. Hah doktor pun suka karaoke tau. Berhemah kan kami!

Tak ada gambar. I join party half sahaja lepastu I mabuk muntah-muntah. Hah mengada betul lah. Haih haih.

IMG_3154_¸±±¾ blog

Party dekat rumah sahaja. Siap pasang layar tu oh the doctors were very sporting lahhh. Cayalah I miss you lah!

Hari itu I muntah-muntah. The next day, I demam-demam. And until now, I’m suffering from dyspepsia and stupid diarrhea. Ughhhhh. Cepat lah baik. Next week dah start on call!! ON CALL? wow rindunya nak on call! Ha Ha Ha tak baik menipu.

PAEDIATRICS DEPARTMENT here I come. Pok-pok amai-amai cakpung-cakpung hah kena belajar cara-cara mengambil hati budak-budak kecil ni. Ewah bersemangat! I dapat group mates kerja yang sama dengan rakan-rakan kerja I di Gandrungmangu so I’m quite excited! Jom baca buku Paediatrics. blaghhhhh. -_-

Heh, tak sangka dah halfway jadi doktor muda. Lagi beberapa bulan balik Malaysia for good. Wiwet wiwet!

8 responses so far

| |