Archive for August, 2017

Aug 29 2017

Aurora dan sekolahnya.

Published by under Where the heart is.

Hahaha dah masuk 5 bulan hantar Aurora school. Baru terdetik nak blog pasal ni. Dari tahun lepas lagi dah rancang nak sekolah kan Aurora. nike air max 2017 dames Blauw Bukan apa, duduk rumah sangat banyak pengaruh. Susah nak kawal especially gadget. Bila dah sekolah, ada juga aktiviti dia boleh buat. Penat survey school mana yang sesuai. Susah nak bagi keyakinan dekat Aurora untuk sekolah ni. Dia jenis susah nak bercampur dengan orang. Apatah lagi nak tinggalkan dia dekat school. Confirm melalak. Maglie Minnesota Timberwolves Sebelum ni dah beberapa playschool pergi, just untuk tanya-tanya je, Aurora dah menangis sedu sedan. College Apparel Teacher pun nampak tak berapa mesra bila melayan Aurora yang nangis, so I reject. Memang mostly yang pergi I reject sebab diorang memang tak berminat handle Aurora yang menangis. adidas alphabounce hombre Bagus juga Aurora buat macam tu, senang nak tau layanan diorang nanti. Air Jordan 4 Uomo Dalam banyak-banyak survey, Aurora berkenan dekat playschool ni je. Asics Pas Cher Kenapa? Sebab ada swimming pool. Kekonon kaki swimming la tu padahal Aurora takot air sejuk. Haha. Nike Air Max 2016 Heren wit Tapi dia bajet sekolah lain takde swimming pool and it’s too typical with playground only, so dia rasa tadika dia yang ni sangat elit. Nike Free Run +3 Jadi dia bersemangat untuk tadika di sana! Greattt. nike air max goedkoop (Padahal dah 5 bulan school, baru sekali je mommy bagi dia join swimming class. Nike Air Pegasus Uomo Yang lain dia tak sihat, weather tak cantik, macam-macam halangan yang buat mommy says no for swimming. Maglie Orlando Magic kekeke) Besides, Totin suka konsep pembelajaran dekat sini.

  • MENS NIKE AIR VAPORMAX
  • kanken fjallraven soldes Standard satu Malaysia. nike running goedkoop Actually tak kesah sangat pun, yang penting Aurora dapat bergaul cuma yang tak best nya, school Aurora ni from Monday-Friday. Tak sama dengan cuti orang Johor.

  • Air Max 2017 Donna
  • Air Max Pas Cher Memang kebanyakkan hari Jumaat Aurora akan ponteng class lah sebab follow Totin yang bercuti kemana-mana . new balance running homme soldes kekeke. Nike Air Max 2017 Heren  

    Good girl je Aurora dalam kelas.

    Seingat Totin, sesi persekolahan smooth macam biasa. A.J. McCarron – Alabama Crimson Tide Tak banyak masalah. Aurora dah attend orientation class, dia happy je sebab banyak toys. New Balance 446 damskie Hantar je dia pergi class, tak ada lah nak teman sepanjang persekolahan tu. Rasanya semua bersangkut paut dengan teacher Aurora juga kot. Aurora suka dengan teacher dia tu. Tapi ada satu hari tu teacher dia tak datang class, so Aurora mengamuk tak nak pergi school sebab tak ada teacher tu. Amboi kau kecik-kecik dah pandai memilih. nike air max 95 donna

    Masuk bulan ke 3, gaya otai dah pergi sekolah.

    Okaylah. Nike Air Max 2017 Tak ada apa nak cerita pasal school Aurora. Tak suka expose pasal persekolahan anak. But so far Alhamdulillah, Aurora dah boleh membaca sikit. mengenal huruf, nombor. Robert Griffin III Baylor Jerseys Warna walaupun comot dan huduh, at least she can colors. kekeke. Peyton Manning Tennessee Football Jerseys Untuk tahun ni, Totin memang sangat busy untuk beri tumpuan penuh dekat pelajaran Aurora, tapi in a week, Totin akan make sure Aurora buat revision and study back what she had studied. Avec Asics Apa yang Totin perasan, Aurora lebih suka menulis, compared to colouring. Berbeza dengan mommy yang kaki mewarna dari dulu. Aurora kalau suruh mewarna sikit je dia dah cakap penatlah! cuba suruh menulis, habis semua workbook dia buat dalam sehari. Okaylah, sekadar mengisi kekosongan untuk update blog yang bersawang ni. Dah lama tak update sampai tak ada idea nak update apa. See you later guys! p/s: Sejak anak sekolah ni baru sedar yang diri tak boleh mengajar anak. Rasa macam hot temper je bila anak main-main time kita mengajar. Haha memang mommy semua ada perasaan macam ni ke? Eee geram. Fjallraven Kanken Sale Kids Bila teacher kat school ajar boleh pulak dia buat.

    2 responses so far

    Aug 27 2017

    Totin Aurora Takes Jakarta

    Tahun 2017 consider sebagai cuti-cuti Indonesia untuk Totin Aurora. Haaa siapa follow Totin mesti perasan tahun ni asik ke Indonesia je. new balance 373 bleu marine homme Bulan 1 aritu ke Yogyakarta, kemudian bulan 3 ke Medan, 9hb May – 12 May lepas kami ke Jakarta. Plan bercuti ke sini dah lama, dah beli ticket dari tahun lepas lagi masa AirAsia buat sale. Biasalah Totin, kalau flight buat sale je terus teruja. Asics Homme Pas Cher Kenapa Jakarta? Haaa sebenarnya tujuan utama sebab gadis di atas! Cindarwati, bestfriend masa dekat medical school dulu. Almaklum dulu Totin study dengan Yogyakarta, bila dah lama meninggalkan dunia sekolah, kawan-kawan semua sepah-sepah sana sini. Hari tu ke Jogja, tak jumpa ramai pun sebab mostly member dah ke luar kota. Salah satu yang tak pernah jumpa since study adalah Cindar. nike air max 2014 uomo prezzo Maglia Shaquille O’Neal Rinduuu sangat. Terus terasa nak ke Jakarta jumpa cindar. Sebulan sebelum datang Jakarta dah survey-survey apa best dekat sana. Tanya member Jakarta, mostly tak dapat bagi jawapan pasti. Semua macam… new balance 996 bleu ciel ‘Err apa yah yang enak di jakarta?? Errr di Jakarta cuma ada macet doank’ kekekee.. mostly jawapan traffic jammed! Aduii survey survey, fikir-fikir akhirnya dapat juga itinerary nak kemana masa di Jakarta nanti. Maklumlah kami travels with 2 kids, jadi memang kena ada timeline yang betul supaya percutian padat dan bermakna!   9hb May 2017   Flight awal pukul 6.50pagi. Jadi pukul 4 pagi kami dah berada di airport. Lihatlah muka mereka berdua, muka tak cukup tidur tapi excited nak holiday. Umpan dengan lollipop supaya tak mengamuk dan untuk naikkan mood happy mereka. nike air max 1 essential mujer Kalau mengamuk mengada awal percutian mau serabut kepala mommy seharian. Flight smooth, takde masalah. adidas zx flux donna Punchtual, tak delay. Sampai airport terus guna taksi dekat airport untuk ke apartment kami. Harga standard, Rp360k kalau tak salah, kami stay area Thamrin city. Gel Lyte Pas Cher Boleh tahan jauh dari airport dekat 45 minit ditambah dengan macet bagai. Kami stay dekat CosmoTerrace Apartment, bersebelahan Thamrin City Mall. Memang syok betul sebab tengah-tengah bandar. Tanah Abang mall pun depan mata je. walaupun depan mata, tak sempat pergi pon. HAHA. Goedkoop Nike Schoenen 2017 Jangan ingat depan mata boleh walk in yer! Dengan jalan raya yang sesak, berhabuk, macet, bawa anak kecil, macam tak menyempat nak menyinggah.   Actually apartment ni macam studio apartment. negozi new balance milano Ruang hall kecil je. Jadilah buat kami ber 4. Beli through AirBnb dengan Mb Milly. Fjallraven Kanken Big Yang lain semua ok. Lengkap kitchen dengan peralatan memasak, toiletries, iron (a must) tapi kecewa sebab internet wifi tak berjaya connect. chaussure Asics Gel-Lyte III But I admit dekat Indonesia ni untuk internet server memang selalu down. Mungkin masa kami datang tengah tak bernasib baik. Internet tengah down, tapi nasib baik mobile line telkomsel broadband tak adalah mahal mana. Topup 100k rupiah cukup untuk kami 4 hari.  

    Ruang bilik tidur.

    View dari floor 25. Jangan fikir tingkat tinggi ni aman damai yer. Boleh dengar hiruk pikuk bandar especially bunyi hon kereta bila macet. Pagi-pagi dah bising sebenarnya

    Sampai hotel dah tengah hari, perut dah kelaparan, ikut itinerary nak pergi lunch nasi goreng kambing kebun sireh, katanya sedap sangat. Houston Rockets Bila tanya kawan Jakarta pun ramai suggest cuba makan kedai tu. Jadi kami cari teksi untuk ke sana. Tak adalah jauh mana cumaaaaa… errr kami bayangkan restoren besar mewah ke yelah dah viral kan? Asal google je keluar nasi goreng kambing ni. Tapi rupa-rupanya…

    Hanya warung lesehan kecil tepi lorong. Bukan tapi jalan tau tepi celah lorong bangunan. nike air max 2016 goedkoop Was-was member nak masuk. Nasib baik dia ok juga makan warung begini. Totin tak kesah, dah lama duduk Indonesia so memang suka kedai cenggini. fjallraven kanken pas cher Yes akui memang nasi goreng dia terbaik!! Jangan ingat makan warung, harga warung. Kemain mahal harga dia Rp80k untuk dua orang kalau tak salah. Totin ingat rp20k je wakakaka (harga jogja) Tengoklah gigih kami makan warung dan waktu tu 2 anak kecil dah tidur keletihan. Baringkan anak dekat kelengkang, lalu kami makan dengan lahapnya.

    Lepas lunch terus macam… grrr nak pergi mana? ikut plan itinerary ada 2 mall nak pergi hari tu. Tapi tengok masa macam tak sempat. Maklumlah walaupun 2 mall tu dekat-dekat tapi jammed nye masyaAllah. Jadi kami plan ke Grand Mall Indonesia je habiskan waktu dan cuci-cuci mata. Tak shopping apa pun, cuma Aurora berkawa paw beli mainan dia je. -_-

    Pukul 6 petang jumpa Yhayank dekat mall ni. Kebetulan tempat kerja Yhayank pun tak jauh. Jadi kami janjian dekat sini. Yhayank ni salah seorang housemate masa study dulu. Bukan doctor, dia sekarang bekerja dekat pejabat gabernor, kira orang kerajaan lah ni. Biasalah bila dah berjumpa kawan lama, banyak benda nak cerita. Yang tengah-tengah tu dah kebosanan dan tak faham kami borak bahasa apa. kekekeh.

    Sebelum balik, sempat ajak Yhayank dinner. Kami cakap tak nak makan western, nak makan yang simbolik Indonesia! Maka Yhayank ajak kami makan di Satay House Senayan! Menu kami malam tu, satay khas senayan, tauhu kipas, soto betawi dan kangkung goreng terasi! nyammm sedappppp! Kenyang perut suka hati.

    10 May 2017

    Ikut dalam plan, hari ni kami akan ke Monas & Kota Tua. Mula-mula ingat pagi nak ke Tanah Abang, tapi bila fikir balik, nak bawa 2 kids ke mall lagi macam tak larat dah. Jadi pagi tu Yhayank ajak lunch Bebek Goreng! Again, my favourite!

    Alhamdulillah, lunch kalini dapat jumpa kawan lama selain Yhayank. Ada Puput dan Abe!! Puput tu dulu pernah jadi housemate kami sekejap, lepastu dia keluar dari rumah kami, tapi still contact lagi sampai sekarang. adidas sandały dziecięce Suri rumah, anak pun dah 2. Abe ni Totin pun confius macam mana kenal. Tapi kawan kepada kawan macam tu.. nike internationalist damskie dia sama faculty dengan Yhayank (budak law) so mereka memang saling mengenali. Vêtements Nike Pas Cher Totin kenal Abe ni dekat kedai makan kot? Wakaka entahla tapi yang ingat Abe selalu makan dekat kedai Totin makan masa study dulu maka lama-lama jadi kenal. Sekarang kerja PTD, dulu stay korea 2 tahun, kebetulan semalam masa jumpa Yhayank, tanya pasal Abe. Alih alih abe ada dekat Jakarta rupanya. Terus kami plan jumpa sama-sama!

    Dah macam mini ReUnion kan?

    Lepas makan, naik train ke Monas. (kids so jakun with the train). Budak jarang naik train, so mereka taksub sikit. Monas ni tak ada apa pun, semacam tugu monumen Jakarta. Orang kata kalau datang jakarta wajib singgah sini, simbolik la kekonon. Bawa tu macam ada muzium sikit tapi faham-faham lah, bawa kids ke muzium end up dengan adegan kejar mengejar sahaja.

    Yang penting kena bergambar kan?

    Sebelah petangnya, mula-mula nak naik bas tourism (double-decker bus with FOC) untuk ke kota tua. Rupanya tak ada laluan bas tu ke sana. Jadi dapat naik sekejap la (bagi budak-budak merasa) kemudian kami naik teksi ke Kota Tua. Macam biasa, macet. nike free run 5.0 damskie Tambang jadi RP 60k kalau tak salah.

    Yeay punya menjerit bila kami jumpa! Cindar baru balik kerja (see her uniform) kekeeehh. Rumah Sakit tempat cindar bekerja berdekatan kota tua ni jadi memang ngam-ngam dia balik kerja, kitorang pun sampai!! Kota Tua ni actually cantik sangat tempatnya. Banyak bangunan-bangunan lama yang cantik buat foto-foto. Tapi memandangkan kami sangat keletihan, melekit berpeluh (Jakarta is so hot!) jadi nak bergambar pun malas.

    Duduk bertengek berborak while the kids kita bagi main bubble.

    Sebelum balik, sempat dinner di Lumba-Lumba, makanan oleh-oleh Semarang! Aaaaa sedapnya rasanya macam-macam kami order sampai kekenyangan dibuatnya. Nampak tak si kecik tu pn bersungguh makan. Yes, Totin datang Indonesia of cause sebab foooooood! Thank you so much Cindar, best ada kawan-kawan dekat sini, nak makan sedap-sedap ada je yang recommend!

    11 May 2017

    Harini kami check out apartment, pindah ke Mercure Hotel Ancol! Sebab plan hari ketiga memang nak seharian di Ancol, jadi kami stay hotel dekat sana. Senang boleh puas-puas dalam Ancol tu!

    Sebenarnya plan asal nak ke Dunia Fantasy. Tapi bila tengok jam dah tengah hari, dulu masa kecik dah pernah ada pengalaman ke Dunia Fantasi. Teddy Bridgewater – Louisville Cardinals Tempat tu memang luas dan mostly game dalam tu untuk dewasa. Memandangkan Indonesia tengah public holiday (wesak day) hari tu, takut ramai sangat orang untuk main setiap game, which is memakan masa.

  • Detroit Pistons
  • To bring the kids pun akan meletihkan, jadi kami sepakat untuk ke Ocean Dream Samudera je. Totin pun tak pernah lagi pergi sini!

    Aurora emo masa ni sebab tak sabar nak masuk dalam. Nike Air Max Dames Dia malas bergambar tapi mommy paksa. Adam Wainwright Jersey keke.

    Kalini ada 3 kids yang follow kami. adidas superstar 2 uomo Termasuklah Baya (anak Yhayank) Alahai dalam gambar ni macam mommies je yang excited lebih apasal?

    Total masuk Oceam Dream + Seaworld package ni Rp200k seorang. Dalam tu ada beberapa entertainment dan show kami boleh tonton. Kids sangat happy, kami sangat penat. (Sebab mereka minta dukung je memanjang) bhuahaaa. So tempat cenggini memang menguji stamina sangat.

  • free rn flyknit uomo
  • Seharian kami dekat sini. Gambar tak banyak sebab lebih kepada keletihan. Muka compang camping nak gambar pekebende. kekeke.

    Sebelah malam kami makan di Bandar Djakarta, Ancol. Dalam Ancol tu juga, tak jauh dari hotel. Best seafood ever. Fjallraven Kanken Mini Fresh-fresh! Sedaaaaaap gila walaupun tempat ni sangat ramai orang dan serabut sikit. Nak berborak lama santai-santai tak boleh la. The foods memang sedap especially cumi goreng dia! lembuuuuttttttt sangat. Total rp350k kahkahkah nasib baik order tak banyak sangat. ni kalau tambah ketam bagai mau dekat 500k kekeke.

    *kawasan Ancol ni mahal, untuk persediaan sebelum datang sini dah siap-siap beli maggi ke roti ke apa buat alas perut. Even pergi kedai runcit dia pun mahal dan tak banyak barang yang ada*

    12 May 2017

    Last day sebelum balik, dah alang-alang tidur hotel mahal, rugi kalau tak cuba mandi manda. Tengok gelongsor dia pun best! Disebabkan Bell tak nak mandi, terpaksa la kita yang melayan 2 sikenit ni. Vanilla sangat berani, dia boleh naik gelongsor ni sendiri.

    Nampak tak muka Aurora yang takut air sejuk. Dia memang macam tu, acah-acah memang suka swimming tapi bila masuk kolam gigil-gigil tanak celup sangat. Kakak Vee memang sangat hantu air.

  • Adidas Superstar Rosso Donna
  • So ini lah aktiviti hari terakhir sebelum kami check out dan pulang ke airport!

    Tiba-tiba hujung-hujung ni macam dah takde mood nak taip panjang-panjang. Cukup lah itinerary ringkas 3 malam di Jakarta untuk kenangan dan rujukan korang kalau nak datang sini.

    One response so far

    Aug 18 2017

    Contrast and Contrast Essay Topics

    Clearly, as a means to compose an effective academic papers, the author should have adequate understanding written down in addition to be well-informed regarding the topic of his own assignment. nike cortez 90s adidas pure boost chill sale Adidas Homme Twitter can grant you the training you’re required to change into a better, faster, more concise and superior writer. nike air max command cuir New Balance 993 hombre Don’t overlook, with essaycapital you’ll never have any creating problems. You are going to be encircled by writing specialists through the whole plan of order placement, and when you opt to purchase essay and pick an allocated author, points may get even more fascinating. adidas messi astro Golden State Warriors Do not hesitate, order a good college paper from the very best authors at a reasonable cost tag! To be able to publish your essay with flying colours, it’s critical to consider these in the procedure for authorship. Air Jordan 8 Retro asics gel lyte v gore tex online Managing the actual professionals within your field of research, you’ve got real likelihood of becoming high-quality paper shipped in time and in accordance with your needs.

    The catalogue bought the manuscript 500, for $1.

    It is possible to give in an incredible papers whenever today, if you place your purchase as of this moment. Canotte Detroit Pistons The solution online essay editor to an excellent essay is a truly well-rounded article author.

  • ZOOM ALL OUT
  • Coffee won’t enable you to write an excellent essay, but we will. fjallraven kanken nike air max 2017 pas cher Whether you got to generate a paper of one of a kind flawlessness, only purchase an essay as our authors are hurrying for aid. Composing documents online with us, you’re guaranteed to actually have a first-class grade for your own document. Air Max Pas Cher Nike Free Run Femme That you do not should be an professional author to write these articles. I would never necessarily should include chapters. It is actually a turn off to viewers and tells them instantly you’re simply creating this brief post to sell them something. Air Jordan 10 Nike air max 1 pas cher New Balance 515 hombre Good composing, using qualified terminology.

    The pound suggests they were not aware this pet had accidents.

    We will not start to cover each of the recognized poetic devices or phrases. If you’re performing a persuasive speech, it might be most useful to introduce the dilemma, record what’s causing it, and provide a remedy. asics gel nimbus hombre Certainly, if you are able tonot compose this to the needed common, you should look for qualified assistance. Jordan Reed Redskins Jerseys In reality, before creating an purchase you may get a value tag quote in your article. The secret to success may be to rapidly generate an excellent deal of top quality posts in the briefest period of time. That is valid also within the quality of the authorship.

  • Roshe Run Donna
  • Second best does not end in achievement.

    I stated give me what i want & i???ll provide you with what you would like.

    Our firm is well-known for the very best educational authors. compra mochilas kanken They’re specialists in a variety of academic disciplines and seasoned authors at the similar moment. nike tn requin Get it revised and improved as often as you should be completely happy by it. As our crew of authors is fairly huge, we consistently have entirely free authors prepared to own a workable and properly – paid purchase. Cheap Nike Trainers UK Moreover, that’s one less thing to be worried about as long as you’re executing. Canotte Boston Celtics Kanken Classic It is highly recommended a subject you’re passionate about because you’re going to be spending an exuberant period of time researching, writing, and executing it. Nick Marshall – Auburn Tigers Jerseys Undeniably, a plenty of students simply don’t have enough time to handle each assignment their professor ask them all to do.

    No responses yet

    Aug 18 2017

    Bila Totin turun lapangan…

    Published by under Don't sue me!

    Besides treating patients in clinic, kerja doktor bahagian kesihatan ni tak semudah pergi kerja pukul 8 balik pukul 5 petang. Kami banyak buat program yang involve dengan community, kami jugalah yang kena visits patients dekat rumah.

  • Femmes Air Jordan 7
  • Bukan pesakit mengandung je kami kena datang rumah tau. ALL! Semuaaa kami serbu especially yang tinggal di kawasan pedalaman. adidas zx 750 damskie

  • Air Max 2017 Donna Verdi
  • Macam kawasan tempat kerja Totin, my clinic’s area involve around 16k penduduk, yang rata-rata kawasan pedalaman, estate, foreigner, orang asli, dll. New Balance 997.5 hombre Mereka tak selalu ke clinic, ada tu memang takkan ke klinik pun kalau sakit, jadi kalau bukan kami yang datang serbu tempat mereka, mereka tak di rawat. adidas nmd mujer Kebiasaannya, Totin akan arahkan staff clinic keluar buat outreach pada setiap hari Khamis petang, supaya tak mengganggu waktu kerja klinik. air max pas cher

  • NIKE ZOOM KD 9
  • Klinik tetap buka seperti biasa, cuma petang tu kami akan keluar dari satu rumah ke satu rumah. Dapatkan data asas penduduk (dah macam bancian pula) -_- lihat kondisi penduduk, risiko penyakit setiap kawasan, kebersihan kawasan, keadaan sosioekomi penduduk, semua data kami simpan dan filekan untuk rujukan kami. nike air max pas cher Semalam, Totin and the team melawat kawasan lombong bijih besi. Tempat ni jauh kedalam. Adalah lebih kurang 30 minit dari jalan besar. Mochilas Kanken Classic Nak masuk pun kena naik kenderaan pajero klinik, kalau bawa kereta sendiri mau tenggelam dek lumpur. cheap air jordans free shipping Rata-rata kawasan lombong di diduduki orang warga Sabahan. Adalah antara 50 buah rumah dalam ni.       Kalau tengok gambar, tak tergambar kalau kita duduk tempat cenggini. Air Jordan 13 Kawasan lombong sangat berhabuk, poor hygiene, ditambah pula dengan rumah yang padat dan sesak. Keadaan rumah sangat sempit.

  • NIKE AIR MAX 2017
  • Nike Air Max BW Femme Bilik tidur totin rasanya lagi besar dari rumah mereka yang hidup berkeluarga rata-rata satu rumah dalam 3-5 orang. Rumah cuma ada satu bilik, 1 dapur.

  • air max 2017 nero uomo
  • Toilet kongsi ramai-ramai dekat luar. hollister pas cher Fefeling asrama gitu.      

    Basically time ni kami akan datang periksa tekanan darah, gula, timbang berat dan dapatkan BMI mereka, buat TB screening (mountox test), completekan saringan BSSK untuk setiap penghuni rumah. asics gel kinsei 5 donna Kalau yang mengandung, dah alang-alang datang kami check kandungan sekali semua. New Balance 009 męskie Haa cuba bayangkan kalau kami tak buat cenggini, tiba-tiba datang rumah tengok perut anak dara dia besar dan mencurigakan. Sampai bila-bila tak tahu ada yang mengandung apatah lagi kalau kandungan berisiko. Bahaya kan?

    Eh tapi yang kagumnya, walaupun rumah mereka cenggitu, tak selesa dan kurang akses ke luar, line telefon pun suam suam kuku, apalagi nak ada wifi, ada sesetengah anak warga lombong bijih ni yang berjaya sambung belajar sampai ke asrama penuh, matriks, masuk uni.. nike air max 1 essential uomo

  • NIKE TANJUN
  • Setiap kali ada student dari lombong yang buat medical checkup untuk masuk uni, terus terasa kagum dan malu dengan diri sendiri. Kita yang serba ada ni pun belajar entah apa-apa. adidas zx flux damskie niebieskie Kekekee.   So yea, ni antara team outreach klinik Totin. Rata-rata staff nurse dan Jm kawasan tu. adidas messi astro Semua kerja dengan enjoy walaupun terpaksa berkhidmat luar waktu pejabat. asics gel nimbus 17 uomo Kalau kami datang rumah jangan tak buka pintu tau! Jangan caci maki kerja kami tau, kami kerja ikhlas nak tolong tengok-tengokkan sakit awak semuaaaa ;p Sebenarnya nak posing sambil menunjukkan kawasan lombong bijih dekat belakang tu, actually ada banyak lori-lori setinggi bangunan 2 tingkat dekat belakang tu tapi kereta siapa tah ni boleh block pandangan nak berposing. Air Max 90 Femme air max homme pas cher Maglie Houston Rockets Chaits.

    No responses yet

    Aug 18 2017

    How to Pull Off the Wedges Sneaker Trend?

    Korang suka pakai wedges sneaker tak? Macam Totin, zaman muda mudi dulu Totin memang suka pakai heels. Cheap Nike Air Max Trainers UK

  • ZOOM ALL OUT
  • C.J. Mosley Ravens Jerseys ray ban homme Rasa lebih confident kalau pakai heels. Nike Air Max 2016 Heren

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • Maglia DeMar DeRozan Yadier Molina Womens Jersey Asics Gel Lyte 3 Tapi sejak ada anak ni, memang boleh patah kaki kalau berkejar-kejaran pakai heels. Nike Air Max 2017 Heren wit Nike Air Max 2017 Dames wit Women nowadays have been spotted rocking their look with trendy wedges sneaker. new balance buty Canotta Milwaukee Bucks new balance coupon code 2015 Air Max 2017 Dames groen Amari Cooper Alabama Football Jerseys Betul tak? Nampak lebih sporty and be the perfect footwear to replace slip on. Boise State Broncos Adam Wainwright Authentic Jersey Jadi lebih senang nak bergerak lasak. Air Max BW Taylor Lewan – Michigan Wolverines Goedkoop Nike Air Max 2016 Rasa penat pun kurang!

    Sekarang ni dah macam-macam wedges sneaker idea. fjallraven kanken backpack sale Denver Nuggets

  • Nike Air Max 90 Femme
  • You can check out this Wedges sneaker lookbook , mana tahu ada yang berkenan di hati?

    2

    Sebenarnya wedges sneaker ni boleh pakai dengan berbagai-bagai fesyen. Asics 2017 Goedkoop Air Max 2017 Dames Houston Cougars

  • Houston Rockets
  • nike air huarache ultra donna Bukannya fix dengan satu fesyen dan gaya sahaja. Goedkoop Adidas NEO Canotta Charlotte Hornets nike damskie buty czarne Nak pakai seluar boleh, pakai dengan skirt pon cantik! Tengok lah wedges sneaker ni dah jadi salah satu gaya fesyen untuk para selebriti di luar sana.

    3

    OMG cantik sangat! Wedges sneaker pun boleh pakai dengan sports attire. Nike Air Max 90 Homme Fjällräven Kånken Ryggsäck Sverige adidas zx 750 damskie Nampak kita seorang yang lasak dan trendy.

    36519dd55a676829edbbff1263386586

    Siapa kata muslimah tak boleh bergaya dengan wedges sneaker? Cuba try match kan pakaian maxi atau skirt labuh korang dengan wedges sneaker. Goedkoop Adidas Superstar

  • Air Max 2017 Rosso Uomo
  • You can choose any kind of wedges sneaker and rock it with confidence!

    5

    Contoh wedges sneaker dipakai dengan seluar jeans. adidas gazelle Nike Heren Nike Air Max 2016 Dames grijs Tuck the end of your jeans in the wedge sneakers and it will definitely focus attention to your trendy footwear. Sac à Dos Fjallraven Kanken

  • Minkah Fitzpatrick Alabama Jersey
  • NMD Adidas Dames beige Nike Air Max Dames Maglia LeBron James Ni gambar lama Totin.

  • AIR ZOOM PEGASUS 33
  • Kasut ni sampai sekarang Totin pakai.

    No responses yet

    Next »

    | |