Archive for August, 2016

Aug 31 2016

Ruang Untuk Disewa, JOHOR BAHRU!

Published by under Ladies & Gentleman!

Masa mama kata nak buka space hall dekat JB, saya lah orang pertama yang berkerut tanda tidak setuju.

  • Nike Air Max 90 Donna Nere
  • Adidas Nmd Donna
  • Tidak faham konsep yang mama maksudkan. David Wilson Jersey

  • Adidas Superstar Blu Donna
  • Women Air Jordan 9 Daripada buka tempat begitu baik buat cawangan Grandeur ke kan? Penat mama explain konsep yang mama nak tu, tapi tetap juga tak faham. Under Armour Curry One Pas Cher Tapi sebab mama yang nak, terpaksa setuju tanda support.

  • Nike Air Max 2016 Nero Uomo
  • nike air zoom pegasus 83 hombre (The power of mom) Bila semua dah jadi, dah start renovate sikit-sikit, dah nampak gambaran sikit. new balance grigie bambino Sikit je. nike goedkoop

  • nike free run 5 0 blu uomo
  • Still tak masuk dalam kepala juga. nike air zoom schoenen adidas stan smith donna Sehinggalah dah siap total. nike air max 2017 dames Dah masuk kerusi meja, baru faham apa yang mama maksudkan.

  • Scarpe Nike Air Max 2017
  • Ini rupanya yang dia mahu. Maglie Basket Goedkoop Adidas Superstar Comprar Nike Air Max Baratas Ohhh. sac fjallraven pas cher kalau begini rupanya saya setuju lah. Goedkoop Nike Air Max Kakakah dah siap baru setuju. Kadang-kadang anda antara kita nak buat kumpul ramai-ramai nak buat kelas, nak buat seminar, nak buat meeting kecil-kecilan bersama kawan perniagaan, party/sambutan harijadi, studio photoshoot, nak buat bengkel atau apa-apa program tapi tak ada tempat nak buat kan? Nak cari tempat bukan senang. Nike Air Max 2016 Dames Betul tak? So lepas ni tak payah pening-pening kepala lagi, sebab me and mama ada sediakan ruang khas untuk disewa. Boutique Nike Jake Arrieta Authentic Jersey Insyaallah ruang ni boleh buat apa-apa yang awak inginkan tu. asics gel kayano 21 męskie Nick Chubb Jerseys

    GRANDSPACE nama diberi. nike air max 95 pas cher Nike Air Max Goedkoop adidas ultra boost uncaged męskie Adik angkat kepada Grandeur. College Football Jerseys

  • Mens Nike Air Max 2017
  • New Balance 997 męskie Tapi konsep tiada kena mengena dengan Grandeur. Ini bukan butik.

  • Adidas Nmd Donna Beige
  • Ini tiada hubung kain dengan fashion.

  • Nike Air Max 90 Rosso Uomo
  • Ini hanyalah sejenis ruang kosong untuk disewa sahaja. nike air max goedkoop Lokasi tempat ni di Taman Anggerik Emas, belakang Taman Impian Emas, Skudai Johor. Boleh start bagitahu dekat kawan kawan office, jiran tetangga semua ok? Bagitahu boss kalau bilik meeting takde, boleh sekali sekala buat meeting dekat sini! InsyaAllah perkhidmatan tidak menghampakan.

    Yang ni ruang besar. Lebih kepada kapasiti orang yang ramai antara sehingga 100 orang.

    Yang ni ruang untuk kelas. nike air max thea donna Mike Trout Jersey Lebih kecil dan sesuai untuk kelas-kelas kecil. new balance uomo brescia

  • NIKE Air VAPORMAX
  • Yunel Escobar Baseball Jersey Buat masa ni Grandspace ada menyediakan kelas mengaji dan tadabbur Al Quran secara percuma. Memang dah lama mama nak buat amal untuk kelas mengaji percuma ni. nike air max flyknit mujer C.J. Wilson Jersey Fjällräven Kånken Salu So ini adalah sebahagian daripada tujuan asal Grandspace ditubuhkan.

    No responses yet

    Aug 31 2016

    Totin nak merapu kejap.

    Published by under I'm just rambling.

    Akhir tahun lepas, masa renew domain and hosting blog ni, terus tanamkan semangat untuk rajin update blog. Nike Air Max 2016 Dames Tak mahu membazir membayar domain dan hosting lagi. Asics Pas Cher Adidas ZX Flux Heren Tidak mahu berperangai begitu. Jordan 11 Sale Membazir kan amalan syaiton.Tapi macam biasa seperti tahun-tahun sebelum ini, impian dan angan-angan bagaikan angin bayu sahaja.

  • Nike Air Huarache Dames
  • Nike Air Max 2016 Dames Groen Tergerak nak buka blog, ya Allah dah bersawang rupanya. Marcus Mariota Titans Jerseys Lama betul tak update.

  • Asics Gel Lyte 3 Donna
  • Maafkan ku my “Whateverlife” !

    Cak ini lah Totin sekarang. ffxiv gil

  • Air Max 2014 Homme
  • asics gel lyte 3 mujer negras Nike Air Max 2016 damskie Hasil menabung, dah memiliki sebuah Ferrari berwarna Pink. Air Jordan Goedkoop Wakaka ok tipu sahaja. new balance 247 femme Mestilah kereta pinjam. Jangan salah faham Totin tiada kaitan pada sticker kereta itu yer.

    Banyak benda yang berlaku dari awal tahun hari tu. nike pas cher Totin buat overview jeklah ye memandangkan sekarang dah bulan 3, nak cerita semua macam sebuah buku novel pula nanti. Life is good. Nike Air Max Goedkoop Adidas NMD Goedkoop ok dah. Tu je kesimpulan untuk semua yang berlaku sejak awal tahun 2016 wakakka.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • NMD
  • asics gel quantum 180 donna Ok jangan terasa hampa dengan pembacaan blog ini. Relaks saja kita chill-chill sahaja ok? Tahun 2016 ni memang I busy sedikit. Tiba -tiba terasa nak jadi sangat berdedikasi dengan kerja.

  • Air Jordan 5 Uomo
  • Tiba-tiba bermatlamat tinggi untuk mencapai reten-reten dan kpi klinik yang cemerlang. Nike Air Max 2016 Dames Zwart Tiba-tiba tejebak untuk menjadi pelajar dalam bidang kepakaran Kesihatan Awam. Argh semua ini berlaku secara tiba-tiba sehinggakan masa tidak mengizinkan ku untuk menulis blog seperti dahulu lagi. Selain komitmen kerja, siapa yang kenal Totin Jamain mesti tahu Totin Jamain adalah penggemar melakukan pelbagai perkara. adidas bounce hombre Mengenai dengan business butik di Johor, tiba-tiba kena capai target sale. Nike Free Run +2 Kalau dulu kena uruskan advertising nampaknya sekarang sudah ada staff bahagian advert! Yeah kurang satu bebanan. Nike Air Max 2016 Dames roze Siapa yang belum pernah datang butik Totin dekat JB tu korang outdated! cheh tak pepasal. fjallraven kanken baratas Kekeke. kobe 11 pas cher asics gel lyte 5 mujer verdes

    Bagi yang merindui ku. Canotta Vancouver Grizzlies Terimalah gambar selfie Totin Jamain -_- Haha, shawl instant iris dari Owl By Nora Danish ni paling senang dan selesa nak pakai. cheap ffxiv gil Kena dengan bentu muka ku yang bulat macam bakso ini. nike blazer pas cher Kalau berminat boleh dapatkan dekat butik Totin, Grandeur Butik, Bandar Baru Uda, JB ok? Harga kasih sayang I bagi ok? (Sempat lagi buat advertising)

    Haaaaaaaaaa.

  • NIKE FLYKNIT LUNAR3
  • Oakley pas cher Bila last buka blog tengok last entry Percutian Gold Coast, Morib.

  • Roshe Run Donna Bianche
  • Billige Nike Sko cheap adidas uk Cheh berzaman betul. Padahal bulan dua aritu dah pergi ke Hongkong. Kemain best lagi tau. Tak sempat nak cerita panjang lebar. Goedkoop Adidas Superstar Nanti I update entry pasal HongKong trip lebih details eh? Especially yang nak tau berapa total perbelanjaan sepanjang di HongKong dengan percutian Dreamtrips Totin ni. Nike Air zoom Pegasus 33 damskie

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • Jeng jeng jeng.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • Surprise!!!!!!!!!!!! [ Kalau nak cepat, boleh baca dekat blog passportbiru.com ]

    Nah gambar terbaru Aurora si comot mulut becok. Peyton Manning Jerseys New Balance 990 mujer Dia kata dia tengah makan lollipop. Gasak kau lah nak. Dexter McCluster Titans Jerseys

  • Adidas Ultra Boost Donna
  • Okay uolss, selamat menyambut bulan Ramadhan yang bakal berkunjung tiba. Kakaka awal betul dah wish.

    4 responses so far

    Aug 29 2016

    Aurora’s 3rd Birthday

    Assalammualaikum, Alhamdulillah, berjaya buat majlis sambutan hari lahir Aurora In’aqsa yang ke 3 pada 1 October 2016 yang lalu. Wakaka 2 bulan berlalu, baru sekarang sempat update blog. asics gel lyte 3 pas cher Tahniah kerana anda semua tabah menanti update dari blog ini. Nike Pas Cher Masa awal-awal selesai sambutan hari jadi tu, gigih bercita-cita nak terus update dekat blog. Kononnya balik rumah terus update. nike air max 2017 goedkoop Tapi terperam tulis title entry je sampai ke sudah. Nak tak nak kena menulis juga, nanti ada lah juga kenangan buat Aurora. Bila dia dah besar, dia tau yang mommy dia tak pernah lupa untuk sambut hari ulang tahun dia. Checklist Birthday Party Aurora:

    TEMPAT

    14568163_10154555916442641_9181466128761899137_n Sebenarnya plan nak buat birthday party Aurora pun last minit. Oakley pas cher Women Air Jordan 14 Fjallraven Kanken Large Memang kebetulan kami sekeluarga ke KL minggu tu, jadi preparation pun buat seminggu sebelum. Nak buat sendiri memang tak sempat lah. Nike Air Max 2016 Heren grijs Zaman teknologi ni kita google, instagram, search mana yang patut. Minta quotation semua tempat yang suggested for kids birthday party. New Balance 1400 hombre Nak cari tempat yang boleh siapkan semua termasuk katering, decorations and ada game. Banyak juga buat survey.. Nike Air Max 90 Pas Cher Pour Homme mula-mula tertarik nak buat dekat Jungle Gym. Tapi tempat banyak penuh. Memang rata-rata contact semua dah fully booked.

  • Canotte NBA
  • Maklumlah masatu tengah cuti umum Awal Muharam. Survey punya survey, akhirnya dapat tempat buat dekat Bubbles & Beans, Ayer 8, Putrajaya. Apa yang best dekat Bubbles & Beans :

    1. Jarak dekat dari rumah abang Totin di Bukit Jalil.
    2. Affordable price, murah dan berpatutan sangat!
    3. Pilihan makanan simple.
    4. Banyak game disediakan – giant bubbles, non motoric bicycle, train, ect
    5. Layanan diorang memang tiptop.
    6. Sound system disediakan.

    14517606_10154555899402641_6271519043526731986_n

    Antara game yang disediakan, Giant Bubbles. Majlis belum start lagi, Aurora dah berpeluh basah kuyup main bubbles.

    14364644_10154555912317641_8952106393379564787_n

    Paling best, B&B provide train ni. Ada 3 kali trip, semua boleh naik baik dewasa mahupun kanak-kanak. Rugi siapa tak naik.

  • Yeezy 350 Boost
  • Train ni sepatutnya bawa pusing keliling tasik tu, tapi sebab timing event pun buat tengah hari matahari terpacak , memang panas lah kalau ke tasik, train pun jalan ekat-dekat corridor and outdoor yang dekat sekitar B&B sahaja.

    Apa yang tak best:

    1. Ruang party kecil.
    2. Decorations yang disediakan tidak menarik.
    3. Waktu yang fix. Scott Kazmir Jersey Actually sebab kami lambat booking, waktu yang available cuma pukul 11am-2pm sahaja. Dan lepas tu mereka kena prepare untuk next birthday party pukul 4pm. Tak syiok sebab kelam kabut dah kena balik sob sob.

    14523274_10154555911122641_7511167813048849473_n

    Kecik je tempat ni, nasib tak ramai sangat yang datang. nike air max 1 Jemputan tak sampai 50 orang pun dah sesak. Adidas sklep Kalau jemput sebatilion mau semua makan bersila kat luar agaknya.

    2. TEMA

    Haa ni satu masalah besar. Tema berubah-ubah setiap kali tanya Aurora. asics femme Mula-mula dia nak tema Barney balik, tapi tak setuju sebab last year dah Barney. Lepastu dia kata nak tema Little Pony, kemudian aleh-aleh minta tema Mr Bean (????), last dia minta tema Hello Kitty.

  • ZOOM ALL OUT
  • nike air max 2016 donna So dah malas nak tanya lagi, terus decide tema Hello Kitty. Bila dah tempat semua, dia boleh mengaruk nak tema My Little Poney balik.

  • Air Max 2017 Uomo
  • asics scarpe donna Malas nak layan.

    2. nike pas cher DECORATIONS CANDY TABLE

    14522724_10154555899657641_7669950320530453114_n Untuk decorations for candy table/ cutting cake table, memang pihak B&B ada sediakan, tapi Totin tak berkenan. Nike Air Max 1 męskie Tak memenuhi citarasa. Cheh ni birthday sapa ni kita pula yang over. Survey punya survey jumpa lah instagram @sheparty_creative ni. Nasib dia sanggup accept order last minit kita. Buat pun last minit jadi budget pun last minit. Harga berpatutan dan puas hati sangat. Daripada decorations sampai lah ke candy and cupcakes, semua sedap-sedap! 14495377_10154555899782641_8339508049548754998_n

    Cupcake can brownies tu semua dia provide. Memang sedap!

    3. goedkope nike air max schoenen BIRTHDAY CAKE

    14495376_10154555899987641_584891420556341630_n Untuk birthday cake Aurora, Totin tempah dekat instagram @wahdi_le.chouette.macaron . Justin Blackmon – Oklahoma State Cowboys Memang dah lama survey cake dia ni. Sebelum ni pernah attend birthday party cousins, rasa tak puas makan cake dia, sedapppppp sangat. So kali ni memang decide nak tempah dengan Wahdi. Harga cake ni RM200. Goedkoop Nike Air Max 2016 Tapi jangan risau, memang sedap menjilat jari. new balance store buenos aires Decorations sangat kemas, memang Totin sengaja minta colorful, tak nak typical hello kitty pink cake. Too childish. Jadeveon Clowney – South Carolina Gamecocks Huston Street Baseball Jersey And paling penting, rasa cake memang puas hati. Ada 3 lapis dalam tu, choc-redvelvet-vanilla, masa menaip ni pun menjejeh air liur terkenangkan rasa cake yang syahduu sangat. Nak kena tunggu birthday Aurora tahun depan untuk order lagi cake ni. Air Jordan 1 Retro Order selalu bankrupt kang.

  • Nike Air Max 95 Femme
  • Kanken Classic T_T

    4. Kanken 7L Mr. Clown

    14457372_10154555913547641_7534729612241035565_n Memang teringin sangat nak panggil clown datang. T.J. Yeldon – Alabama Crimson Tide Sukaaaa tengok clown. Kan dah cakap birthday party ni macam mommy Aurora yang syok sendiri. Kah kah kah. Reggie Jackson Baseball Jersey nike air max Flyknitmęskie Banyak juga contact clown sana sini, semua fully book. Baru tahu pekerjaan jadi Clown ni laku rupanya. nike tn pas cher Agak-agak dah takde kerja nanti nak jadi clown jekla. Bukan orang kenal pun bhuahaha. Maglie Orlando Magic nike air max 2017 heren zwart Okay, untuk servis clown, Totin pakai @papa_clown. air max Boleh check dekat instagram dia, bukan sahaja ada badut service, dia boleh buat event planner, maskot, magic show dan macam-macam pakej lagi. Kalini kami ambil pakej simple je untuk clown and balloons tu je. goedkoop nike air max 2016 Nak suruh buat game and magic show tak perlu kot sebab masa sangat tidak mengizinkan. Yang datang ni bukan papa_clown, mungkin anaknya T_T. fjallraven kanken sale uk Tapi takpe best juga bro clown ni, layankan je balloons segala bentuk yang kami order. Scott Kazmir Authentic Jersey Bukan budak-budak je yang excited, mak bapak budak pun over ok. 14446196_10154555910452641_1621017243686927440_n

    Budak-budak, mak bapak budak semua excited.

    14495473_10154555913577641_865249788063353224_n

    Balloon bentuk sesungut pun ada.

    14457276_10154555907237641_7331682246382502616_n Overall, majlis berjalan lancar. Adidas buty damskie New Balance 420 męskie Thankyou so much yang datang! Sorry banyak-banyak pada siapa yang Totin lupa jemput, nama pun last minit, memang main jemput siapa yang terlintas dikepala sahaja. InsyaAllah 2017 , ada rezeki lebih, Aurora buat sambutan lagi.

  • Nike Flyknit Racer Women
  • Since 1 October 2017 jatuh pada hari Ahad (Johor bekerja) Totin belum decide lagi nak buat 30 Sept atau 7 Oct 2017. Save dua date ni awal-awal ok. nike internationalist damskie 14520389_10154555914197641_5265252328137303496_n

    Birthday Girl dah mengamuk.

    2 responses so far

    Aug 28 2016

    Zumba zumba hey!

    Kalau dulu, Totin Jamain terkenal dengan makan ala monster di kalangan rakan-rakan.

  • Air Max 2017 Donna Blu
  • Stephen Piscotty Replica Jersey Yes, I can eat aloooot. asics gel nimbus 17 hombre Sangat banyak. Totin boleh makan plate of rice, order sekali dengan mii soup, dan penutup dengan makan rojak. cuci mulut dengan kuih jelly or pudding. ok itu contoh sajian.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • Hari-hari makan macam tu setiap kali sajian. Pagi-petang-malam, semua boleh telan portion yang sama. Kawan geleng kepala sahaja. Peyton Manning Jerseys new balance 574 homme orange Itu duluuuuuuuuu. tn requin pas cher Nike Air Max 2017 Dames blauw Sekarang tidak lagi. T_T nafsu memang begitu tapi saiz badan tidak mengizinkan. Makan lebih sikit terus overweight. nike trainers sale Kalau tak pantau dari sekarang, boleh jadi macam tong drum hujung tahun nanti. Adidas ZX 10000 Heren Oleh itu, terpaksa lah memulakan kehidupan dengan bersenam. Canotte Toronto Raptors Adidas ZX 700 Heren

    Ni memang firsttttt timeeee menjejakkan kaki ke dunia zumba. Calvin Ridley Jerseys Memang tak pernah ada dalam kamus hidup selama ini. Nike Air Max 2017 Heren wit Ini lah baru pertama kali datang sini. Tanpa sebarang ilmu pengetahun. asics gel nimbus donna Main larung jeee. Yang gambar depan skali tu yang ajar kami. Power dia ni mat kpop betul dance dia. Nike Air Max Italia Setiap Isnin akan berzumba dengan dia. asics mexico damskie Mula-mula excited, sebab terbayang zumba macam menari-nari berirama. Waaaa kalau bab menari memang suka. Purdue Boilermakers Semangat tu sebulan sebelum dah excited nak masuk zumba. Trevone Boykin Jerseys Sekali bila join zumba mak aihhhh, macam nak pengsan.

  • Washington Wizards
  • Tapi tengok makcik-makcik zumba kiri-kanan terus terasa tercabar. Sammy Watkins – Clemson Tigers Jerseys Nak berhenti terasa loser pula. Nike Free 5.0 Heren Nike Air Max Norge Nettbutikk Sko Teruskan juga berzumba selama 1 jam. Perghh waktu itu rasa 1 jam macam dah 24jam berzumba non-stop waakkaa. Nampak sangat memang takde stamina.

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Jangan pengsan dekat situ sudah. Buat malu haku jeee. LA Dodgers Jersey Nike Air Max 1 Heren

    Hari Rabu pula Totin akan berzumba dekat sini. Tak heavy sangat macam hari Isnin tapi tetap enjoyyyy. Abaikan selipar tu yer. new balance 577 damskie Kita dah buka kasut baru sibuk mereka ajak bergambar. Javier Baez Jersey chett.

    Alhamdulillah setakat ni dah 4 bulan consistant berzumba.

  • Air Jordan 4 Homme
  • Setiap minggu memang menerapkan at least dua kali dalam seminggu untuk ber zumba, plus dengan pergi gym at least 30 mins. scarpe new balance running 2015 new balance 577 damskie Jadilah…

  • Nike Free 4.0 Women
  • Menyahut seruan kerajaan untuk bersukan selama 150minit setiap minggu. Mesti ada sesetangh kata.. goedkoop schoenen adidas alah aku tak perlu lah nak ber exercise bagai, aku buat kerja rumah pun dah cukup berpeluh. Hari-hari pergi kerja jalan kaki naik monorail pun dah berpeluh.

  • ADIDAS EQUIPMENT 10 M
  • Maaf, itu bukan bersukan tau. Jangan samakan kerja berpeluh kita lakukan dengan bersukan. Tak sama. Ok?

    Berat badan? err Totin ni bukan jenis obese pun. Tak terlalu mengharap untuk kurus sangat. Ray Lewis Ravens Jerseys So far memang tak turun sangat berat ni. Baru 1kg je kot but that is what I want. Kurus sangat mengerikan pula. fjällräven kånken mini But so far, shaping body is more better. Nick Marshall – Auburn Tigers Jerseys nike air max 1 pas cher At least dah ada flat tummy, takdelah menggelebeh macam dulu. Nike Jordan 11 Future Dan lebih penting sekali badan lebih energetic. asics gel nimbus 14 uomo Rasa ringan dan takdelah pemalas bergerak macam dulu.

    No responses yet

    Aug 27 2016

    #GRANDEURRAYA2016

    Assalammualaikum, Daripada sebelum event nak update blog, nak invite uolls datang event dekat Grandeur tapi tak menyempat. New Balance 993 damskie adidas gazelle hombre soldes adidas pas cher new balance 996 homme bordeaux Sampai lah event dah tamat, baru berkesempatan nak update. Tak apa lah I anggap sahaja uolls semua follower my instagram ok? So meaning uolls memang dah tahu, I and #grandeurteam ada menganjurkan Jualan Murah Tengah Malam Grandeur pada Jumaat, 24 Jun lepas!

    Sorry kalau yang dah terlepas.

  • ADIDAS Yeezy Boost 350 V2
  • Adidas buty damskie Event ni sekali setiap tahun. Boleh datang tahun depan ok?

    Macam setiap tahun, setiap kali bulan puasa, I memang memberi perhatian penuh pada baby Grandeur. Masa ni terpaksa stop business lain. nike air max 2017 pas cher femme solde adidas chaussures pas cher asics gel lyte 5 hombre rojas Kena all out untuk Grandeur especially for sale event.

  • air max 2017 blu donna
  • Dari advertising, marketing, preparation semua I arrange dari awal bulan. Julio Jones Alabama Football Jerseys Nampak macam mudah tapi sale strategy memang I aan buat I pening kepala. max pas cher Nasib baik team memang sangat membantu.

    Masa ni butik masih buat preparation. Women Air Jordan 13 Customers dah ramai menunggu susun kerusi menanti penuh kesabaran, Terharu pula.

    Door open tepat jam 9 malam. Alhamdulillah kali ni lebih teratur compare dengan last year. Under Armour Ua Curry 3 Kalau tahun lepas kami tak dapat buka pintu serentak atas bawah. nike requin pas cher Emcee pun datang lewat, tak dapat nak countdown.

  • air max 90 bianco uomo
  • Kalini kami dapat countdown sama-sama, shopping sama-sama untuk Grandeur atas dan bawah. Canotta Minnesota Timberwolves Doorgift dapat bagi dengan lebih adil.

    Kalau ada yang menegur I tapi I buat muka macam tak berapa nak kenal tu harap maaf yer. Scott Kazmir Jersey adidas riot 5 femme Kadang-kadang memang tak perasan. Nike Air Max 2016 Norge Nettbutikk Kadang-kadang kepala alok. asics gel stratus mujer 2 malam tak tidur nak settlekan event. nike air max 1 pas cher Mata sebenarnya dah rabak habis. Baylor Bears nike tn requin Tapi sebab excited event punya pasal, memang stay sampai 4 pagi demi Grandeur.

    Adrianna Yariqa antara vendor pertama yang buat happy hour malam tu. Marcus Mariota Titans Jerseys Bukan main meriah lagi customers dapat borong Adrianna Yariqa dengan harga super murah. Adidas Pas Cher Menyesal betul bila tak dapat beli hari tu tau. Chaussure Asics Gel Noosa Tri 11 Terima kasih tak terhingga juga untuk team Adrianna Yariqa yang sama-sama datang memeriahkan sale event malam tu!

    Antara selebriti yang sama-sama memeriahkan event malam tu.

  • air max 2017 blu uomo
  • Air Jordan Uomo 9 Thank you Mamat Sepan yang datang sama-sama lelong baju melayu The sultan by Mamat Sepah.

  • AIR ZOOM VOMERO 12
  • Dallas Mavericks Sesiapa yang tak sempat datang malam tu, still boleh dapatkan di Grandeur Boutique. Florida State Seminoles Kalau lambat nanti size habisssss!!!

    Vendor owner Harfah pun datang.

  • Air Jordan 11 Donna
  • Thank you! Tak sempat nak jumpa.

  • asics gel lyte 3 uomo
  • nike air max 2017 goedkoop I tak perasan, tengok gambar baru tahu.

  • Air Jordan 11 Homme
  • Georgia Bulldogs Hahahaa sadis sangat kan. Herschel Walker Jerseys Air Flight 89 Busy tak sempat jenguk butik bawah. Soldes Under Armour Fjallraven Kanken Backpack Outlet I banyak habiskan masa dekat Grandeur Exclusive first floor malam tu, maklumlah Aurora mengamuk buat hal sahaja. Bila dekat butik atas, senang nak monitor Aurora, dia susah sikit nak keluar masuk.

    Bila OwlByNd buat happy hour! 30minit je wehhhh! harga kemain murahhhh!! Rugi besar siapa tak datang sale malam tu.

    Setelah buat survey, didapati hampir kesemua yang pulang mendapat sebuah shopping bag Grandeur.

  • Air Jordan 1 Uomo
  • Oh ada yang bawa sampai dua tiga buah bag pun ada.

    Kalau masuk sini mesti rambang mata kan? Sempat lagi nak datang Grandeur sebelum raya! Butik Grandeur buka sehingga malam raaaayaaa!! Yehaaa!

    Alhamdulilah, event went well. New Balance 678 hombre nike air huarache femme pas cher nike air max 90 uomo Terima kasih tidak terhingga buat kesemua #GrandeurAngels !!!! Semua team Grandeur memang awesome!! Semua dah menjalankan tugas dengan sangat sempurna! Respect sangat! Kita semua sama-sama penat, susah senang sama-sama. Chaussure Adidas Pas Cher Salah silap harap dimaafkan.

    No responses yet

    Next »

    | |