Archive for August, 2015

Aug 30 2015

Percutian ke Gold Coast!

Acah acah gempaq je title tu. Gold Coast Morib je tak adalah gempaq mana. Korang pergi mana cuti panjang yang lepas? I punya lah menjaja nak mencari tempat bercuti, sebab last-last minit baru perasan ada cuti panjang. Aleh aleh dapat extra cuti sebab cuti banyak sangat tak pakai lagi. Madison Bumgarner Authentic Jersey Orang macam I ni mana reti duduk diam kalau ada cuti panjang. Nak berjalan tapi dah last minute. adidas uk for sale Nak book ticket flight pun tak sempat dah.

  • Air Max 90 Flyknit
  • Nak cuti kemana-mana pun takut jalan jem. Asics Gel Lyte 3 Baratas So last minute usha hotel sana sini, last-last terjumpa Gold Coast International Hotel, Morib, Banting (International tang mana ntah, tak nampak sorang pun Mat Saleh datang sini?) yang masih ada room available. Yess sangat last minit sampai semua hotel dah full. Sadis kan?? Memang dah plan nak booking awal.Awal pagi dari KL, gerak ke sana. Air Max 2017 Dames Ingatkan dekat je rupanya jauh juga kedalam sana. Dalam pukul 12 tengah hari sampai lah. Mula lah ingat timing dah cantik! Sekali sampai-sampai je cuma boleh check in. air max homme pas cher Tak boleh masuk bilik lagi. Dah pesan dekat kaunter receptionist bernama Azie, saya perlukan themepark view room. Saya datang awal sila take note. nike air max 2017 dames Groen Pukul 3 baru boleh berebut kunci dekat kaunter lain katanya. Hek elee. new balance damskie Kenapa I excited nak berebut kunci? Sebab I dah baca review awal-awal. Hotel Gold Coast ni keras sikit. Kebanyakkan orang suggest dapatkan bilik yang view theme park. Bilik yang menghadap hutan atau bertentangan kebanyaakkannya keras. Menurut review orang lah. Ada yang kata busuk lah ada yang kata pintu malam malam terbuka la. Disebabkan Aurora jenis nampak benda benda cenggitu, seboleh-boleh memang nak dapatkan themepark view. Gigih tau datang awal. hollister pas cher

    Kitorang tak makan lagi. Asics Gel lyte 3 Dames Maglia Tracy McGrady Nak keluar ke Banting jauh. So decide makan dekat cafe hotel tu je sebelum tunggu pukul 3pm. Cuaca dah panas terik.Hati pun panas sebab tak dapat kunci lagi. Fikir nak landing atas katil je sekarang ni.

    Ayam penyet ni berharga RM21.50 Mula mula tengok harga dah rasa cekik darah.

  • Air Jordan 1 Uomo
  • Tapi sebab dah lapar sangat, beli sahaja lah. Nasib baik portion ayam besar, sambal pun sedap.

    Pukul 2.30pm terus ke lobby hotel balik. Standby dapatkan kunci. Sekali sampai lobby dah ramai gila orang beratur. Macam pasar dah lobby tu. Masa tu I yang beratur, husband melayan Aurora entah kemana. Terus cakap dengah mamat peng-agih kunci tu, saya dah pesan tadi nak kunci themepark view! ” Sorry kak, kaunter reception yang agihkan bilik. Saya bagi kunci je” Nampak tak, aku punya panas dengan si Azie Reception tu. chaussures nike Sangat lah tak menghormati permintaan orang. Nike Air Max 2016 Dames Mustahil sangat themepark view penuh sebab masa datang tadi memang kosong je tak ada orang. Cuaca panas, hati pun panas. I terus pergi jumpa receptionist tu dan sound terang terang! Singa betul betul mengamuk. Scarpe Jordan Basket Azie tu buat bodoh je “sekarang dah penuh kak.Nak buat macam mana?” Eeee gerammmmm.

    Tengah emo emo tuh ternampak artis Diana Amir and family. Tu member kelas sebelah zaman sekolah tu, sempat la tegur dia sekejap. New Balance 574 Pas Cher Tapi sebab dah tak ada mood sangat, terus terlupa nak ajak bergambar berborak lama pun tak ada mood. Jangan jangan Dodi pun nampak I mengamuk dekat kaunter tu tadi? Wahaha biarlah padan muka Azie Reception.

    Nak tahu si Azie tu bagi kitorang bilik apa? Bilik yang sememangnya I dah baca review, akhirnya kena bilik tu juga. goedkope nike air max schoenen Nike Air Max Goedkoop Masuk-masuk je bilik tu bau busukkkkkkk gila. Padahal Aurora dah berak dalam pampers masatu.

  • Air Yeezy Vendre
  • Najis Aurora pun tak sebusuk itu. Masuk-masuk terus tutup hidung. Bilik tu first floor, menghadap luar. bukan themepark. NIKE AIR MAX Goedkoop Masuk 10 minit je husband dah tak tahan. Okay tadi maybe husband ok lagi kot. Bab busuk ni dia pula emo, terus call manager, panggil maanger tu masuk sendiri dalam bilik tu. Manager tu pun tutup hidung sambil mencari arah bau busuk. Husband sempat tanya cleaner yang tengah bersihkan bilik sebelah, kenapa bilik tu busuk sangat “Eh sepatutnya bilik tu tak boleh ada yang duduk encik”

    Haa seram tak. Scary ok. Terus husband mengamuk balik dekat Azie tu. “Kalau awak tak percaya awak naik bilik tu sekarang!” Padan muka dia. nike air max 2016 goedkoop Greyson Lambert Jerseys Laki bini singa sekarang. Kuikuikui. Akhirnya dapat bilik tingkat 6, themepark view. Haa mengada cakap tak ada bilik kan tadi. Ada jee. pemalas je Azie tu sebenarnya huhuuuu.

  • Nike Free 5.0 Men
  • Korang lain kali kalau nak pergi bercuti, kena tegas sikit macam kami ni! wakakak.

    Lagi satu yang spoil nye dekat sini, dah pukul 4 petang pun bilik tak berkemas lagi. nike air max pas cher Kami duk menghadap mereka kemas bilik lah. Tapi I okey je, tak ada hal.

  • air max 90 bianco uomo
  • fjällräven kånken Barn Mentally memang dah prepare sebab baca review orang semua kata bilik memang lambat kemas. Sampai-sampai bilik belum kemas tu dah perkara biasa. Baiklah.

    Walaupun panas terik, punyalah sesak themepark tu. Aurora dah gatal nak terjun je. asics tiger pas cher Petang petang dah redup sikit bawa Aurora mandi sekejap. Besok paginya sambung mandi lagi. Nasib baik kali ni Aurora excited sikit mandi, maybe sebab air nya suam, tak sejuk sangat. asics italia sede Nike Air Max 2017 Dames wit Aurora ni penakut sejuk sikit. Soldes Chaussures Nike Air sejuk memang dia tak nak mandi.

    Kalau pergi mana mana outdoor, jangan lupa pakai sunblock! So far sunblock ni paling berkesan dan senang dibawa. asics france Kecil cenonet je bekas dia. Nike Air Max Goedkoop Dalam handbag pun boleh simpan. Maglie Dallas Mavericks Aurora cakap ni ubat dia. Gigih dia sapu seluruh badan!

    Pelampung dekat arm tu memang beli masa dekat IOI Mall sehari sebelum datang sini. Pelambung biru tu terjumpa dekat bilik hotel. Nike Air Max 2016 Heren zwart Ada guest yang tertinggal kot. So Aurora memunya laa. Hahaa siapa punya tu halalkan jekla eh?

    First time tengok dia excited main air. adidas stan smith uomo Aaron Rodgers Packers Jerseys Tak sia sia beli pelampung. Dia paling suka naik gelongsor. Yang slide laju laju pun I bawa dia naik. Nike Roshe Run Heren Kita yang menjerit, dia ketawa. oakley pas cher Aurora memang suka bab gayat-gayat ni. Kalau gayat je dia ketawa. Pelik betul!

    Kalau nak tahu, swimming goggles tu bukan dia pakai time swimming je. Time mandi dekat bilik air rumah pun dia pakai juga.

  • Air Max 90 Uomo
  • -_-

    Kalau orang kata, hotel Gold Coast ni best sebab ada jakuzzi dalam bathroom. Tapi sebenarnya mengelat tau dorang. Air shower dia slow gila. Nak tunggu penuh satu jakuzzi tu memang berzaman. new balance 574 damskie kolorowe Canotte Utah Jazz Nak tahu tak apa kitorang buat? Sebelum swimming dekat themepark, I buka shower ni dulu, kasi tadah. Lepastu mandi manda dekat themepark. Balik bilik hotel nak bilas, terus berendam dalam jakuzzi. Syiok sambil berendam, sambil makan maggie cup! (Benda wajib bawa setiap kali pergi holiday, sampai Aurora pun dah pandai makan maggie cup. Toronto Raptors

  • AIR MORE UPTEMPO
  • Haip!)

    Cukup lah 1 malam je tidur hotel ni. Kalau bermalam-malam rasanya bosan kot. Sebenarnya banyak lagi aktivity lain boleh buat dekat sini. Macam ATV, Karaoke, sandcastle, outdoor aktivity lain tapi entahlah rasa tak tertarik langsung nak jalan dekat tepi laut tu. Laut tak membiru jadi memang tak jejak kaki ke pasir putih tepi pantaiiii… ombak saling berkejaran… eh ternyanyi pula

    Aurora merenung je nak balik tu. Dia happy je duduk sini, dapat mandi manda gelongsor sana sini. Mommy dia je bosan kekeke. Next time kita stay hotel best sikit ok? Lama lama kita berendam ok? Oh anyway, INI BUKAN PERCUTIAN DREAMTRIPS. New Balance Pas Cher Bukan. Canotte Indiana Pacers Tiada kene mengena dan I tidak book percutian ini melalui Dreamtrips.

    5 responses so far

    Aug 28 2015

    Kacang sedap Kacang licin! Makan sedap, sampai licin!

    Siapa peminat kekacang dekat sini? Kalau dulu masa remaja remaja mama selalu bising jikalau makan kacang, nanti berjerawat katanya. College Football Jerseys Dont’a Hightower College Jerseys

  • Air Jordan 11 Uomo
  • asics donna Sehingga lah nak makan kacang pun kena berjaga-jaga.

  • Air Max 90 Uomo
  • Nike Air Max Dames Tapi sekarang I tak percaya lagi. air max pas cher pour femme Portland Trail Blazers

  • Air Jordan 13 Uomo
  • fjallraven kanken goedkoop Sebab Aurora kuat makan kacang. Tak jerawat pun? Pernah try kekacang Wany’s tak? Rasa dia memang wow! Dah makan sekali pasti nak lagi! Very addictive!

    20150628-6:58:19 pm.jpg

    Amboi jujurnya nama kacang ni.

  • Adidas Nmd Uomo
  • Nasib baik memang sedap! Kalau tak sedap dikira menipu di bulan puasa. mochilas kanken big nike pas cher Berdosa hukumnya! Yang ni kacang goreng, kriuk kriuk memang garing. nike buty dziecięce asics iii damskie ray ban femme pas cher

    20150628-7:00:21 pm.jpg

    Tengok teksturnya dah tau sedap. nike air max femme pas cher Under Armour UA Curry 1 Kanken Pas Cher fjallraven occasion Ok fine dah terliur dah ni! Rasanya a bit spicy, just a bit.

  • Nike Flyknit Racer
  • Air Jordan 12 Uomo Nike Jordan 11 Future Tak pedas sangat sebab Aurora pun tahan je makan kacang ni. asics femme Makan kacang yang ni memang menghauskan.

  • Air Huarache Donna
  • So dinasihatkan kena standby dengan air masak.

  • Nike Free 4.0 Women
  • FREE RN
  • Women Air Jordan 3 Pekena dengan air masak sejuk, lagi sedap! Walaupun haus, makan kacang ni memang tak akan berhenti.

    20150628-7:01:12 pm.jpg

    Kacang licin ni memang sesuai dengan namanya yang membuatkan orang nak makan sampai licin. adidas pure boost online sale New Balance 577 hombre Jon Lester Jersey Tagline kacang ni, dipanggang, tanpa minyak, tanpa lemak trans dan tanpa MSG! Jangan takut nak habiskan kacang sampai licin sebab gerenti tak merosakkan tubuh badan.

  • ADIDAS NMD
  • hollister pas cher

    20150628-7:04:15 pm.jpg

    Kacang ni tak berminyak langsung. Scarpe Nike Italia air max pas cher Rasa dia ada manis manis madu.

  • Denver Nuggets
  • adidas zx 700 donna Senang cerita memang sedappp! Sesuai buat hidangan hari raya. Adidas NMD Dames beige adidas nmd mujer Selain kuih raya, kena ada kekacang juga betul tak?

    20150628-7:18:40 pm.jpg

    Bukti yang masa tengah ambil gambar ni, Aurora sibuk celup tangan dia nak amek kekacang ni. adidas outlet shop online Tak menyabau betul dia ni. Joe Montana – Notre Dame Fighting Irish nike air max pas cher Harga sebalang kacang ni cuma RM15. Toronto Raptors Boleh tempah dengan Puan Kacang – 012-7151998 .

    No responses yet

    Aug 27 2015

    Olive Musiccafe, Nong Chik, Johor Bahru

    Johor Bahru memang banyak kedai makan. Nike Air Max Flyknit Heren nike buty dziecięce

  • Nike Free Rn Flyknit Uomo
  • Scarpe Adidas Y-3 Kalau datang JB, jangan lupa explore kedai makan JB tau! Selain Martabak Cheese, Nasi Ambeng, Kacang Pool, dekat JB ada cafe dan restaurant yang tak kurang hebatnya! Kalini nak kenalkan korang Olive MusicCafe, terletak di Area Nong Cik, belakang Big Food Cafe. C.J. Wilson Baseball Jersey Cafe ni lebih sesuai untuk peminat music macam I ni! Sebab setiap hari pukul 8 malam akan ada live band. Nike Air Max 2016 Dames Blauw Haaa bila sebut live band je mesti terfikir tempat ni hingar bingar kan? Takk jangan salah faham.

  • Air Max 2017 Donna Blu
  • Fjällräven Kånken asics tiger mujer Greyson Lambert UGA Jersey Tempat ni sangat cozy dan selesa.

  • NIKE Air VAPORMAX
  • Julio Jones Alabama Football Jerseys Asics Soldes Kita bawa baby pun tak yah risau sebab Aurora sangat enjoy dan tak mengamuk dengar music kat sini. Air Jordan 3 Retro Womens Air Jordan 12 Baskets asics pas cher

    20150325-2:11:03 pm.jpg

    Piring hitam tu alas pinggan dia. Fjällräven Kånken Ryggsäck Sverige nike air jordan 4 mujer nike air max 1 adidas nmd uomo Style kan.

    Setiap kali pergi restaurant/ cafe, I suka spot check toilet. nike goedkoop online nike air max 2016 kopen Toilet melambangkan kebersihan dapur.

    20150325-2:12:36 pm.jpg

    Toilet dekat sini sangat bersih, harum semerbak. Nike Air Max 2016 Heren LeGarrette Blount Jersey nike air max pas cher Siap sediakan sanitizer. Troy Polamalu College Jerseys Asics Mexico damskie New Balance 999 męskie InsyaAllah dapur dia pun bersih macam ni. Geno Smith – West Virginia Mountaineers

  • ZX 700
  • Terus rasa yakin nak makan dekat sini lepas singgah toilet bersih macam ni.

    20150325-2:13:57 pm.jpg

    Hari tu I teringin nak makan laksa sebab bosan dengan western food. nike air max pas cher Laksa dia not bad juga, cuma kalau ada pitis lagi sedap!!

    20150325-2:15:06 pm.jpg

    Burger ni sebenarnya besar, husband pun tak abis makan. (Aku lah tong sampah nya) Harga pun berbaloi. chaussures asics pas cher Memang puas hati makan kat sini.

    20150325-2:16:32 pm.jpg

    Yang istimewa nya dekat sini mestilah sebab live band! Tak ingat la plak apa nama band yang perform malam tu. Kenley Jansen Authentic Jersey chaussures nike

  • Air Foamposite One
  • Aurora sampai asik nak kedepan je tengok abang abang ni main music. Indiana Pacers Mengamuk tak nak balik sebab taksub dengan band ni. Nike Air Max 2017 Heren groen Nike Free 5.0 Heren

    20150327-8:40:16 am.jpg

    Kebetulan masa datang sini, ada baby celebrate birthday. Nike Sko Norge Nettbutikk

  • air max 2017 bianco donna
  • goedkoop nike air max 2016 new balance 574 homme gris Meriah dengan belon! Haa baby pun celebrate birthday dekat olive tau. Adidas Superstar Schoenen Dames Air Max Thea So jangan risau, memang selesa tempat ni.

    No responses yet

    Aug 26 2015

    Penundaan vaksin bayi 18 bulan kepada 24 bulan

    Masalah vaksin yang saya keutarakan kelmarin di laman facebook membuatkan segelintir netizen memperbincangkan isu ini. Cheewaaah ayat pembaca berita. new balance 420 femme rose Los Angeles Lakers Kakakah, tak apa, sila lah share mengenai isu ini. Colin Kaepernick – Nevada Wolf Pack New Balance Hombre Kalau bab macam ni korang nak viral kan I okey saja. Nike Sko Nettbutikk Memang itu tujuannya kan? Ada tak antara kita ni yang bawa anak check up routinely dekat klinik swasta instead of klinik kesihatan terdekat? Bukan sebab nak kerek acah-acah hebat sebab check dekat swasta, tapi sebab kekangan waktu nak pergi klinik kerajaan. adidas sandały dziecięce New Balance 446 hombre Mesti ada sebahagian dari kita yang mengalami masalah “Maaf kak, klinik kita dah habis vaksin tu.

  • Adidas Nmd Donna Bianche
  • Maglia John Wall Mochilas Kanken Mini Akak cuma cucuk dekat klinik kerajaan” Nak tak nak memang kena pergi sana.

  • NIKE FLYKNIT LUNAR3
  • Jangan risau, klinik kerajaan sepatutnya kena menerima pesakit “tumpang” untuk vaksin ini. Air Jordan 10 adidas superstar hombre Nick Marshall – Auburn Tigers Jerseys Steve Smith Sr Ravens Jerseys Memang kami pun dah sedia maklum, masalah kekurangan vaksin ni memang sejak dari awal tahun 2015 lagi. asics gel lyte 3 mujer rojas

    Alamak gambar ni tesenget-senget, kena telengkan muka sikit.

    Oleh yang demikian, pihak KKM dah ambil inisiatif untuk menunda dos tambahan (booster) dari 18 bulan kepada 24 bulan. acquisto on line scarpe new balance adidas uk for sale Iaitu, selepas ini tiada lagi vaccine diberikan pada kanak-kanak berumur 18 bulan (setahun setengah) tetapi ditunda kepada 24 bulan (2 tahun).

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Rosso
  • new balance 999 homme blanche Tapi bagi yang dah ter ambil vaccine masa 18bulan tu tak payah la datang cucuk lagi masa 24 bulan ok? Jangan risau, ni vaksin booster, kita boleh tunda sekejap. Fjallraven Kanken Sale Classic Jangan ada yang salah faham menyatakan vaksin dah semakin mahal, so kita sengaja melengahkan waktu vaksin. Danny Amendola Jersey Marcus Mariota Oregon Jerseys Haippp. Mochilas Kanken Mini tidak ye. bersyukur sebab Malaysia still bagi free vaksin untuk rakyatnya. asics scarpe 2017 Adidas NMD Heren baskets ASICS Cuba tengok negara lain ada ke kemudahan macam kita ni? KKM mengalami kekurangan bekalan vaksin dari satu pengeluar vaksin ini. Canotte Indiana Pacers Nike Air Max 2017 Heren zwart Canotte Memphis Grizzlies Tak ada kaitan dengan harga vaksin naik ala ala macam harga minyak petrol naik. New Balance 1300 hombre Minyak petrol dan vaksin tak ada kaitan. Goedkope Nike Air Max 90 -_-

    Untuk lebih jelas, jadual imunisasi vaksin yang comel macam kat atas ni dah tak pakai lagi. Fjallraven Kanken Mini nike air max norge nettbutikk nampak tak jenis vaksin DTAP/Polio/Hib tu ada 4 kali cucuk. nike air max 2017 dames Blauw Yang terakhir tu bulan 18 bulan dah sekarang kita ganti dengan 24 bulan. air max 1 pas cher Greyson Lambert UGA Jersey Scarpe Nike Italia ? Tak apa, yang penting Dos 2, dos 2 dan dos 3 dah diberikan. Todd Gurley Jerseys

  • ZX 750
  • Jangan yang tu pun tak bagi, lepas tu datang masa umur 2 tahun sibuk nak cucuk dos tambahan pula? Nak kena cubit ni!

    Yang ni jadual yang baru. Maglie Denver Nuggets Air Jordan Uomo 9 Alamak I tak sempat lagi la nak buat jadual comel comel gambar baby warna warni.

    Hopefully semua readers blog dan kenalan I seorang yang taat setia pada vaksin. nike tn bordeaux Jangan skip skip vaksin jangan malas malas datang cucuk untuk anak ye. Jangan terpengaruh dengan godaan menolak vaksin yang semakin tersebar sekarang ni. Tapi ibu bapa mana yang terlupa cucuk, terskip dose, memang betul-betul tak ingat atau tiba-tiba dah insaf nak bagi anak vaksin pula, boleh datang ke klinik terdekat dan dapatkan consult doctor untuk vaksin yang mana perlu start balik atau dapatkan jadual baru vaksin untuk anak anda ok?

    Kalau nak tahu apa kepentingan setiap vaksin dekat atas ni, korang boleh taip www.google.com lepastu tulis keyword nama vaksin tu wakakakaa… Panjang kalau nak explain semua dekat sini kang.

    3 responses so far

    Aug 25 2015

    Liyana Jasmay Datang Lagi!!

    Cheah macam iklan Tora pula. new balance 574 damskie kolorowe

  • ROSHE LD-1000 QS
  • Nike New York Giants jerseys new balance 577 grey green orange

    20150225-022012 pm-51612265.jpg

    Khas untuk orang Johor dan kawasan sekitar, especially buat kawan-kawan saya, nak jemput semua meramai-ramaikan lagi butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru!! Kami akan adakan MERMAID LUXE EXCLUSIVE DAY!! Apakah itu? Hari ikan duyong ke apa ni? Bukan bukan. Scarpe Kobe 11 nike air max 2016 hombre College Jerseys Store nike air max nettbutikk Pada sesapa yang belum tahu, Mermaid Luxe merupakan brand pakaian baru dari Liyana Jasmay dan kakaknya Adriana Jasmay. Air Jordan 12 Uomo ASICS Gel Pulse 7 pour Femme Eddie George Titans Jerseys nike goedkoop Compra Zapatillas Nike Ada macam macam, dress, lunette de soleil oakley pas cher instant shawl,

  • Air Max 90 Grigio Donna
  • lace shawl dah banyakkkk lagi lah!! Mermaid Luxe ni dah ada di Grandeur sejak awal tahun 2015 lagi. Asics Gel Nimbus 18 Dames asics gel kayano 21 męskie nike air max 1 rasta

  • ULTRA BOOST Uncaged
  • nike air max 90 pas cher Buat masa ni, kami baru ada instant easywarp plain shawl sahaja.Alaa instant shawl terus pakai tak payah belit belit tau! Dan yang penting, instant shawl Merrmaid.Luxe ni lebih LABUH jika dibandingkan dengan brand instant shawl famous-famous di luar sana tuu. adidas nmd beige air max chaussures Canotta Denver Nuggets nike air max 1 pas cher Harga pula terjangkau, cuma RM49 SAHAJA! Ada 20 warna tau! boleh rambang mata dibuatnya! Untuk pengetahuan semua, asics gel lyte 3 donna baru sebulan Mermaid.Luxe dipasaran Grandeur, nike kd 9 pas cher sudah terjual lebih 100shawl. Adidas buty męskie mochilas kanken big Mochilas Kanken Classic chaussures gel lyte 5 Di Grandeur sahaja tau bukan di tempat lain! Ok pada 28FEBRUARI,SABTU ini, bukan sahaja Instant shawl, LJ dan kakaknya akan bawa masuk pelbagai lagi koleksi Mermaid.Luxe di Grandeur.

  • Jordan Son Of Mars
  • soldes adidas pas cher Canotte Memphis Grizzlies NIKE AIR MAX Goedkoop Nike Air Max 2016 Heren Dan yang paling pentingg, DISCOUNT DAY untuk kesemua koleksi Mermaid!!

    Tidakkk boleh bankrupt saya dibuatnya!!!

    Lagi satu, Oklahoma State Cowboys untuk newbie yang baru nak berjinak-jinak dengan shawl, yang ingin tahu cara pemakaian shawl Mermaid.Luxe dengan pelbagai gaya,

  • Nike Air Max 1 Femme
  • mereka akan buat shawl tutorial pada hari yang sama! Haa lepas ni tak adalah bosan pakai shawl fesyen sama je selalu kan? Totin of kozzz akan ada dekat sana juga sepanjang hari tu. new balance 373 bleu marine et bordeaux

  • Adidas Nmd Donna Grigie
  • Asics Gel lyte 3 Heren Dont’a Hightower – Alabama Crimson Tide Fjallraven Kanken Classic

    InsyaAllah LJ akan datang lebih kurang pukul 1 pm, jom kita bersantai-santai bersama LJ and her mermaid sister, Adriana Jasmay. Tak beli tak apa, kita meramai dan meriuhkan suasana je.

    No responses yet

    Next »

    | |