Archive for August, 2014

Aug 21 2014

Cerita Aurora- babysitter

Published by under Where the heart is.

Assalammualaikum, Diriku dah bertekad nak teruskan update blog menggunakan applikasi wordpress di iphone sahaja. nike air max norge Air Jordan 6 Donna New Balance 574 hombre Kecewa dengan laptop yang sudah terburai isi perut dikerjakan anak yang buas. nike air max 1 bordowe Isnin lepas, 18 Ogos, hari pertama hantar Aurora ke babysitter.

  • TUBULAR SHADOW KNIT
  • Magic! Dah 10bulan baru nak hantar babysitter. Air Max 2016 Goedkoop Selama ini tak pernah hantar Aurora ke sesiapa selain papa atau atok neneknya sendiri yang jaga. Nike Cortez Dames I wish I can do everything, kerja and jaga aurora sendiri.

  • CORTEZ
  • I really wish that tapi tak boleh juga. Asics Gel lyte 3 Pas Cher Diriku bukan robokop. Mochilas Kanken Mini Mencari baby sitter dah lama, tapi tak ada yang berkenan. Nike air max 1 pas cher Until my friend (dr. lunette de soleil ray ban pas cher Ain) suggested me to her neighbour. new balance homme ml574 bleu Their son( 7 month old) is one of my patient juga. I am a bit particular on choosing Aurora’s babysitter. Asics Gel Lyte 3 Pas Cher Adrian Gonzalez Jersey Rasanya semua mommy macam tu kot? Have to merisik-risik , tengok the environment, rumah dia selamat ke tak, orang nye macam mana.. adidas nmd hombre And every single things lah. Air Jordan 13 Uomo Last sekali, tawakal.

  • ADIDAS NMD
  • Sac Kanken Tak jauh dari tempat kerja. nike dunk mid Chaussures Under Armour Pas Cher Sekangkang kera je. nike air max pas cher buty nike janoski damskie Senang nak jenguk jenguk if anything happened. air max 90 damskie pomara czowe Bart Starr Packers Jerseys Nangis and mengamuk on her first day. Aurora memang takut strangers 🙁 alaa tak sampai hatinye. Tapi lama lama dah ok. adidas superstar 2 donna Sebab ramai kawan, Aurora memang gimik je lebih. Asics Femme Pas Cher Cucu cucu jiran sebelah suka datang main. ray ban pas cher nike tn rouge nike air max pas cher I hope aurora’s friends are well. I mean sihat. asics tiger donna Maglia Stephen Curry Afraid of certain disease affected childs area sini macam hand, foot, mouth disease or scabies, URTI, bla bla haa tudia akibat jaga maternal child health clinic terus kepala fikir bukan bukan. new balance 998 for sale Insyaallah everything is fine. Marqise Lee College Jerseys Okay lah, it’s 830 in the morning. sneakers blanc Homme Asics Goedkoop Nike Air Max Pesakit dah menunggu, aku boleh update blog pula. nike air max pas cher

    20140821-092143 am-33703667.jpg Aku tak tau berapa besar gambar ni kalau buka dengan monitor. adidas stan smith mujer

  • Nike Free Rn Flyknit Uomo
  • Canotte Minnesota Timberwolves adidas tubular mujer Tapi upload jekla. Maglie Oklahoma City Thunder nike air max 90 goedkoop The only pic i amek masa first day aurora dekat sana.

  • Nike Flyknit Racer Women
  • (Yang lain semua video ) Kesihan aurora tengok luar mengenang nasib hidup.

  • Air Jordan 1 Homme
  • Eceh.

    One response so far

    Aug 21 2014

    Apa product best untuk hilangkan blackheads & mencerahkan kulit?

    Published by under How to look beauty?

    Husband saya mempunyai sebatang hidung yang besar dan bergerigi.

  • AIR HUARACHE
  • Kihkihkih suka hati je kutuk.

  • Nike Air Max 90 Dames grijs
  • Tapi betul tau, dia selalu membebel bagitahu hidung dia banyak sangat blackhead. Steve Grogan Jersey Adidas Goedkoop Suruh kita bersihkan heee tak kuasa haku nak picit-picit. New Balance 574 hombre Selalunya blackheads ni terjadi pada kulit yang berminyak. Bila pore especially at nose area tersumbat dengan any foreign particles, diead skins or oit, berlaku oxygenation and finally terjadilah blackheads. Okeh tak perlu lah nak explain patophysiology blackheads, isi penting sekarang ini nak review tentang satu product penghapus blackheads! Sebenarnya bila kita pakai nosepack dekat pasaran tu, yang paling merisaukan bila berlaku opening pore. Amari Cooper Alabama Football Jerseys nanti nampak hidung berlubang lubang lepas pakai nosepack. Asics Gel lyte 3 Dames

  • KOBE 11
  • Esok lusa blackhead datang balik dekat pore tu. Kole Calhoun Jersey Kopen nike air max schoenen And this is the solution, “Sulfur Clinic Blackhead Suction Nose Pack” akan tutup balik liang roma yang terbuka tu. nike air max 2017 zwart Scarpe Adidas NMD Runner By using pore stamping serum dalam tiub hijau tu. mochilas kanken baratas asics gel lyte 3 mujer rojas

  • AIR ZOOM PEGASUS 34
  • Nampak tak tulisan kotak tu semua tulisan korea. Maglie Detroit Pistons New Balance 997 mujer Haa baru lah muka kpop sikit lepas pakai nosepack ni! Lagi satu, it’s containing SULFUR AND CHARCOAL. asics pas cher Maglie Orlando Magic

  • Adidas Zx 500 Donna
  • Kalau sesiapa tak tahu, charcoal ada kehebatan dapat menyerap sebum dengan bagus. Nike Air Yeezy 2 new balance 574 femme bleu marine Selain dapat remove blackhead, it also can control our sebum production over the skin. Nike Air Max 2017 Goedkoop Tak adalah hidung kita silau silau nampak berkilat berminyak. Canotte Memphis Grizzlies Lepas cuci muka, terus tepekkan nosepack ni dekat hidung. Cheap Nike shoes UK new balance 373 bleu orange Nosepack ni bersaiz besar, jangan risau kalau mempunyai hidung sebesar cerobong asap seperti dalam gambar di atas. Cheap Nike Air Max UK

  • Nike Air Max 90 Nero Uomo
  • nike tn noir femme Maglia DeMarcus Cousins kihkih. 15 minit kemudian. Euwwww. Kan kita dah cakap dia punya blackhead macam kulit landak. New Balance buty dziecięce adidas Stan Smith scarpe Jijik. Lepas tanggalkan nosepack, now you need to tighten your pores! Sapu serum dekat hidung. Fjallraven Kanken Classic UK Amek secolet je tak payah banyak banyak. Nike Air Max 2017 Heren wit Jon Lester Jersey Oh waktu ni korang dah boleh zoom in hidung tu. Nampak beza tak? Tak percaya juga? Nah kita tunjukkan cerobong asap sebelum dan sesudah. Maglie Cleveland Cavaliers Awal awal hidung nampak gelap dan dull (kiri). Lepas menggunakan Sulfur Clinic Blackhead Suction Nose Pack terus hidung jadi cerah. Cheap Nike Air Max Shoes UK Blackhead tak ada!!! Amazing tak? The price is only RM37 and you can buy directly from www.hansaegee.com Black Pearl Inspect Esthetic Solution Mask Yang ini I tak gunakan husband sebagai experiment. Yang ni I pakai sendiri! I jenis pemalas sikit nak pakai mask. Especially yang jenis bancuh bancuh lepastu nak tepek dekat muka, bila kering nanti kerak kerak jatuh merekah. Oh a big NO. But this mask is so eassssy. Dah siap terbentuk. Tinggal tepek je dekat muka. Tak payah risau risau kerak jatuh. fjällräven kånken big Asics Kinsei 4 męskie And yang paling penting, bau dia amat menyegarkan! Like hey, kena pakai for about 20minutes (until it dry) kot, tak kan nak pakai mask yang berbau tengik? Mask ni free size. Eh sejak bila mask ada size? ala korang jangan risau sebab mask ni flexible. Aaron Rodgers Packers Jerseys Adjust-adjust sikit lubang mata hidung mulut tu, Yang penting korang boleh bernafas. solde adidas adidas tubular boost nike air max 2017 goedkoop Fjallraven Kanken 7L Mask ada macam-macam fungsi.

  • O.J. Howard Alabama Jersey
  • Black Pearl Inspect Esthetic solution mask lebih kepada pencerahan kulit, melembabkan dan memutihkan lagi kulit muka kita. Nampak kulit lagi segar dan bertenaga. Tak adalah nampak kulit tu kusam. Chicago Bulls adidas nmd uomo

    Sesiapa nak berkulit cerah secara instant dan selamat, boleh dapatkan product Hansaegee direct from http://www.hansaegee.com .

    No responses yet

    Aug 21 2014

    Jangan kata jangan!

    Published by under Ladies & Gentleman!

    Kita selalu cakap “JANGAN” dekat anak kita. Nike Air Max 2016 Dames Zwart nike air max 2017 heren Perasan tak? Sikit sikit jangan. Sikit sikit jangan.

  • Nike Air Max 90 Donna Bianche
  • Tapi kalau kita perasan, benda jangan tu lah yang kita nak buat. new balance 530 homme encap nike air max 180 chaussures Contohnya, Jangan buang sampah di sini. adidas nmd damskie Haaa dekat situ lah orang buang sampah. Canotta Philadelphia 76ers goedkoop nike air max 2016 Asics Gel Lyte 3 Baratas Kan?

    “Jangan malas makan ubat, nanti doctor cucuk!”

    “Jangan nakal, nanti Ibu rotan!”

    Antara dua contoh jangan yang kerap sangat kita dengar. Especially bab “nanti doctor cucuk!” Kalau budak nakal dekat klinik je mesti dengar para mommy jerit, “NANTI DOCTOR CUCUK!” Heyyy jangan cakap begitu! In their mind set, mereka akan fikir doctor sangat buas dan kejam. nike air max 1 femme nike air max 2016 dames Dan sampai ke besar mereka akan fikir, pekerjaan doctor adalah mencucuk orang. Canotta Charlotte Hornets adidas neo donna Nike Air Max 2016 Dames Wit Padahal banyak lagi kerja aku ni bukan sahaja mencucuk tapi menyiat daging, menggunting, menjahit, mengorek dan membersihkan luka.

  • Free Rn Flyknit Donna
  • nike air max 1 ultra moire donna Eh bukan maksudnya suruh korang bagitahu anak anak korang, Jangan nakal nanti doctor jait, gunting, cucuk dan siat siat.

  • ZX 700
  • tn requin pas cher Hahahaha tidak! Tapi cuba tukar ayat yang ibaratkan kami sahabat mereka. Justin Forsett Ravens Jerseys ” Doctor kata kalau kita makan ubat nanti kita cepat sihat, dengar cakap doctor ye” instead of mengugut anak, kita gunakan kata-kata baik dan jelas. Asics Pas Cher Secara sekaligus anak akan fikir, “Doktor totin ni baiklah, doctor nak kita cepat sembuh!” Eh bukan doktor totin je, doktor mana mana pun. air max 2017 wit Fjallraven Kanken Sale Kids Kekeke. nike pas cher asics buty damskie Contoh kedua, “JANGAN NAKAL, NANTI IBU ROTAN!” Tapi anak tetap nakal juga. asics gel lyte 5 hombre blancas Goedkoop Adidas Stan Smith Seolah olah tak takut dengan ugutan ibu tersebut. adidas yeezy boost 350 v2 męskie Nike Air Max Femme Kenapa? Sebab ibu tak rotan pun! Rotan pun entah-entah budak tu tak tahu apakebenda. Goedkoop Nike Air Max 2017 Air Max Flynit Solde adidas gazelle Nike Air Max Goedkoop Sebab rotan memang tak wujud di rumah pun ( ada ke orang simpan rotan lagi? ) Itu seolah-olah memberi ugutan palsu dekat anak, dan anak tahu ibu menipu sahaja. Tak pasal-pasal anak kecil dah cop kita penipu. Peyton Manning Jerseys Adidas Goedkoop Apa ibu kata tak betul dan tak pernah ibu lakukan. adidas alphabounce damskie Haa scary tak. Russell Wilson College Jerseys new balance 574 damskie kolorowe Maglia DeMar DeRozan Budak budak ni tengah berkembang, banyak benda sebenarnya dia fikir dan mempengaruhi perkembangan dia.

  • Adidas Gazelle Uomo
  • ADIDAS ULTRA BOOST Uncaged
  • adidas superstar uomo miglior prezzo Mulai sekarang, jom kita perbetulkan bahasa kita untuk didikan anak-anak.

  • Nike Air Max 2017 Donna Verdi
  • Sebelum kita cakap tu kita fikirkan dulu impak pada tumbesaran anak-anak kita. adidas gazelle uomo rosse Jangan main semberono je. adidas neo donna Canotta Minnesota Timberwolves Oklahoma State Cowboys Ni untuk peringatan diri sendiri juga.

    No responses yet

    Aug 19 2014

    Jom pergi Gerobokz Celebrity Baazar!

    Published by under Ladies & Gentleman!

    Assalammualaikum, Nike Air Max 2017 schoenen

  • Mens Nike Air Max 2017
  • Apa aktiviti korang hujung minggu ni? Daripada menggelamun dekat rumah, Air Max Goedkoop Adidas ZX Flux Heren

  • VALCLEAN2 CMF
  • apa kata kita cuci-cuci mata dekat Gerobokz Celebrity Baazar, new balance damskie 410 Jordan Reed Redskins Jerseys di Dataran Underground, New Balance 446 hombre

  • Air Max 1 Pas Cher
  • Dataran Merdeka. Goedkoop Nike Air Max Ohio State Buckeyes New Balance 1400 damskie Air Jordan 7 Dari 11pagi sampai 9malam. cheap adidas shoes uk New Balance 446 damskie Tempat ni fully aircond, indoor, Nike Air Max 2017 Dames Washington Wizards tak panas! So tak ada lah bersesak sesak berpeluh bau ketiak kalau nak shopping baazar. Nike Air Max 2017 Heren blauw Scarpe Nike

  • Nike Air Max pas cher
  • nike tn pas cher

    Nama pun celebrity baazar,

  • AIR ZOOM ELITE 9
  • jadi ada ramai celebrity yang akan memeriahkan baazar tu nanti antaranya termasuklah Betty Rahmad, new balance roma viale dell’aeronautica Alabama Crimson Tide Eira Syazira,

  • Nike Air Max Thea Heren
  • Titans jerseys Nabila Huda, Natasha Hudson, nike pas cher Nazim Othman, Women Air Jordan 4 Enot eh ramai lagi lah. chaussure Asics Gel-Lyte III

  • Adidas Zx 750 Uomo
  • College Jerseys Store Nak sign! Nak sign!

    Haa kita pon akan ada dekat sana tau, Mochilas Kanken Mini Jarrett Lee – LSU Tigers tapi bukan sebagai celebrity ye! Haipp. Zapatillas New Balance Hogan Uomo Prezzi I akan join booth Totinissa combining with Outerlook and Elly Shop. Matt Holliday Jersey Air Jordan 11 Donna Johnny Cueto Jersey Wee first time tau Totinissa jual cookies dekat baazar! And first time juga untuk Outerlook jual dekat baazar. Fjallraven Kanken Classic Scarpe Air Jordan Sebut pasal Outerlook.. adidas Stan Smith scarpe air max noir new balance 1980 zante roma asics gel lyte 5 hombre rojas

    Kalau korang kaki shopping, Nike Air Max 2016 Dames Roze Canotte All-Star Outerlook terkenal dengan signature volume skirtnya.

    No responses yet

    Aug 19 2014

    Onomnom

    Bila kita stress apa kita buat? Setiap orang mesti ada solution sendiri. Robert Griffin III Baylor Jerseys I ada perangai buruk yang berlaku sejak housemanship lagi. Masa study tak ada pula begitu. Start kerja je jadi cenggini. Bila stress je confirm balik kerja nak mencari makanan sedap-sedap. Selagi tekak tak rasa sedap, selagi itu stress tak hilang hilang. Maglie Denver Nuggets Bhuahaha alasan betul. asics gel quantum 180 donna Mungkin sebab itu ada pepatah mengatakan, orang stress selalu gemok. Eh adeke pepatah begitu? Lately ni I stress sebab kena handle klinik ibu mengandung dan kanak-kanak sesorang. Sebab partner kita lagi seorang sedang cuti bersalin. Request pengganti tapi tak ada siapa nak layan. asics gel lyte 5 hombre beige asics gel lyte 5 mujer negras Sob sob mana aci kalau semua tanggungjawab kita yang handle sendiri. Under Armour Shoes hwarghhhhh ok ingat klinik je dah mula stress. Haa mula lah mencari makanan sedap sedap. Nah kali ini I nak membantu sesiapa yang mempunyai masalah stress lantas mencari makanan sedap sedap untuk dimakan. Tak perlu google jauh jauh, tengok entry ni je cukup untuk makanan sedap selama seminggu! 🙂

    Mi goreng disajikan dengan chicken cordon blue ada cheese leleh dalam tu. Goedkoop Nike Air Max nike roshe uomo amazon Ibarat macam makan mii dan makan chicken chop. cheap fjallraven kanken sale Kenyang nak meletop.

  • Adidas Superstar Nero Donna
  • Broncos Nike Jersey Kedai ni terkenal dengan portion yang besar besar. mochilas kanken big Rasa dia ala bole telan. oakley femme pas cher Sesuai ketika lapau mahabau punya. nike air max 1 turquoise Kat mana ni? Ye betul, ni dekat Restoren Murni.

  • CORTEZ
  • Ada macam macam cawangan Murni ni.

    1. 53 Jalan SS 2/75, Ss 2, 47300 Petaling Jaya, Selangor
    2. 2-1, Jalan PJU 1/3D, Sunway Mass Comercial Centre, 47301, Petaling Jaya, Selangor
    3. 41, Jalan 16/155C, 57000 Bukit Jalil, Kuala Lumpur

    Tempat lain korang boleh google sendiri. Charlotte Hornets New Balance 678 mujer nike air max 2016 goedkoop kihkih.

    Ikan bakar sedap sedap mana lagi kalau tak ke kedai ikan bakar belakang Istana Negara tu. Nike Air Max 2017 Heren grijs Kalau tengah hari katanya sesak gila sampai beratur ratur dibuatnya.

  • Nike Air Max 2017 Dames roze
  • Ni I pergi waktu malam, tenang je order tak payah sesak sesak. nike air max 1 pas cher

    Nasi Daun Pisang, memang lama sangat nak makan ni. nike air max goedkoop last week makan sini lepas habis kursus. Bila mamak tu letak postin nasi, I minta tambah lagi. Pelahap betul. Nike Air Max 90 Heren Last last tak habis. Fjallraven Kanken Big UK Portion memang banyak sangat.

  • Air Max 90 Donna 2017
  • nike air max 2016 I tambah lauk chilli chicken and Emmet minta daging apa tah. Mike Trout Baseball Jersey Ayam tu nama je chilli tapi tak pedas pun. Lepas tu ada basic lauk macam pappedem (camna nak eja) dan lauk lain entah apa cuba tengok dekat gambar. Kuah kuah kari sekali. Bagi pencinta nasi kandar mesti suka makan nasi daun pisang ni. Saya tak kot. Scarpe Nike Italia Silap besar, beli air teh tarik.

  • Washington Wizards
  • Terus rasa muak nak termuntah. Nike Air Huarache Pas Cher Oh ya, nak makan Nasi Daun Pisang ni boleh pergi dekat Bangsar, kedai berhadapan dengan Wangsa Walk, sederet dengan Restaurant Flavour

    Satayyyyyyy!!

    Nyam nyam sedapnya! Banyak dah satay sedap sekarang ni, ada yang prefer Satay Kajang, ada yang suka Satay Station, tapi semua semua ni I paling suka Satay Willy! Pertama sebab harganya lebih murah. 80 sen secucuk kalau tak salah. nike chaussures pas cher Satay dia manis dan kuah kacang dia pedas. Favourite!! Tapi jauh la pula kedainya dekat foodcourt area Sungai Ramal, Kajang. Tapi kalau pergi sana sure happening beratur berderet orang makan situ. Padahal pergi hari Selasa masa ni!

    I bukan orang Kelantan dan I tak kenal pon nasi kak wok ni. new balance 1500 bordeaux femme fjällräven kånken classic Intagram Nieja buat menjejeh air liur tengok dia makan nasi kak wok.

  • O.J. Howard Alabama Jersey
  • Kebetulan hari itu ada urusan dekat Shah alam, terus tanya mek klate tu dekat mana kedai ni. Nyammm portion nasi dia sikit tapi tengok orang beratur gigih nak makan situ, terus rasa tertanya tanya sedap sangat ke? Dia macam nasi berlauk ayam, ada sambal yang manis dan sedap dan kuah gulai rasanya. Nike Free Rn Flyknit Dames Air dia warna hijau. Itu trademark dia. Patutnya hijau tu letak susu tapi sebab I orang Johor tak tahu pun kena letak susu baru sedap. Nike Air Max Goedkoop Adidas buty haha. new balance 1600 femme Makan kat san apun dia bagi nasi bungkus dan cawan plastik. Jimat betul tak payah cuci pinggan. Makan dekat sana memang fefeeling orang kelantan sebab kiri kanan meja semua dok kecek klate!~ Nasi Kak Wok memang terkenal dekat kelantan, tapi sekarang tak payah pergi kelantan sebab dah ada dekat Shah Alam. Address: Jalan Opera J U2/J , TTDI Jaya, Shah Alam Boleh jenguk instagram dia @kedai_nasi_jj_kak_wok kalau sesat tak jumpa kedainya. Nike Air Max 2017 Dames blauw

    Bagi yang mengidam nak makan makanan padang (saya lah tu) boleh pergi area kampung baru. asics kayano 21 donna Dekat sana ada kedai makanan padang yang sedap sedap!!! Haritu balik dari locum terus terasa nak makan satay padang! Favourite kita time study dekat Jogja dulu. Yang ni I makan dekat Restaurant Rose, Jalan Raja Alang, Kampung Baru. Berdepan dengan Restaurant Garuda. Nike Free 2.0 Selain Satay padang, ada macam macam lagi makanan indonesia termasuk Mee Acheh, Ayam penyet asli, Nasi Padang, Lotek, Gado gado. Arghh yang lain tak sempat try lagi! Satay Padang berbeza dengan satay kita tau! Satay padang ni disajikan dengan kuah berempah, bukan kuah kacang. Kuahnya agak pedas pedas rempah entahla tak tahu nak describe. Sedap memang sedap, tapi dekat sini kuah dia cair sikit tak macam satay padang asli yang I selalu makan dekat Indonesia tu. Okay lah, cukup seminggu makanan sedap sedap korang boleh makan. Soldes Chaussures Nike Eh ada 6 je rupanya. adidas pure boost online sale Tak apa, lagi sehari tu korang masak maggi jekla ok sebab duit habis merantau buat cari makanan sedap.

    No responses yet

    « Prev - Next »

    | |