Archive for August, 2014

Aug 28 2014

Salam Ramadhan

Published by under Ladies & Gentleman!

Fulamak baru sedar dah 2 bulan tak menaip blog.

  • Air Max 1 Homme
  • New Balance 993 damskie Soldes Fjallraven Kanken Kekok nak pegang keyboard ni eh eh alamak jari terpelecok. Nike Air Max 95 męskie Kikiki Ok ok nak cerita apa ni rasa berdebar pula nak menulis. air max 2017 heren Maklumlah lama sangat tak masuk blog sendiri. new balance 373 bleu orange Nike Air Max 2016 Heren groen Untuk pengetahuan semua, nak kata I ni busy tak adalah. nike dunk mid Chaussures Asics Sejak si kubis meningkat dewasa (alahai ayat terasa tua kerepot sahaja diri ini) memang tak dapat nak luangkan masa dengan keyboard. chaussures de foot Nike Dia dah pandai berdiri statik sambil main tekan tekan keyboard tang tang tang dia tekan.

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Macam mana mommy dia nak taip blog? Baru nak menaip hasilnya akan jadi FSw wiefhwe09jqedmakjdbaihda 328u4209 %&( *DUBBN*9yiansdh9weure2rh

    Ok fine

    Sekarang ini I sibuk sedikit dengan Outerlook Team.

  • Nike Air Max 90 Pour Pas Cher
  • Russell Wilson – Wisconsin Badgers Sesiapa yang tak berapa nak faham apa itu Outerlook boleh jenguk jenguk Instagram @outerlook .. scarpe nike air max bambino scontate http://instagram.com/outerlook ataupun ke Facebook http://www.facebook.com/theouterlook Kalau agak agak ada yang tertarik dengan koleksi Outerlook boleh roger roger dengan Totin, Helo helo saya nak beli skirt! Ok beres. asics gel nimbus 14 uomo Nike Air Max 1 męskie Esok siap! Hamboi ayat macam kau lah taylor sekarang ni?

    Skirt ni lawa lawa lawa lawa gila mengancam. Air Jordan 4 (IV) Dekat Outerlook tak keluar lagi koleksi ini tapi aku dah pecang tembelang dekat sini. Kikiki.

  • asics gel kinsei 6 uomo
  • Ni semua antara raya collection derang. asics buty męskie asics gel lyte 5 mujer rojas Isnin ini Outerlook akan release semua raya collection mereka! Macam biasa, Outerlook kan SKIRTologist so raya pun Outerlook tetap keluarkan skirt!

    Kalau free seminggu sebelum puasa boleh serbu ke PWTC di KL RAYA FEST, pada 19 dan 20 July cari booth Outerlook dekat exit entry dan anda berpeluang beramah mesra dengan celebriti Totin Jamain wakakakkaa ptuih ptuih ptuih. Maglie Detroit Pistons kobe 11 pas cher Outerlook akan buat #salesampailicin untuk semua collection derang daripada blouse, skirt sampai ke tudung. adidas hamburg damskie adidas tubular uomo Okeylah, ni first time buat entry cepat gila dengan upload gambar yang memang sedia ada dalam laptop. Air Jordan 6 Retro Tak boleh lama lama si kubis dah start gosok gosok mata gulik gulik tanda tanda sign and symptom of crying.

  • Air Foamposite One
  • Eh jap nak pesan.

  • ZOOM ALL OUT
  • Hollister Magasin

    Selamat berpuasa dan semoga kita sama sama dapat perbanyakkan amalam di bulan Ramadhan kali ini.

    Bagi yang rindu daku.

    No responses yet

    Aug 27 2014

    Pap smear sakit ke tak?

    Published by under Don't sue me!

    Assalammualaikum, Hari itu ada buat survey dekat facebook,ramai yang request nak minta kita jelaskan tentang Pap Smear. chaussures nike tn requin Pap smear ni satu pemeriksaan screening awal untuk detect penyakit kanser pangkal rahim. New Balance 420 męskie Kanser pangkal rahim atau omputihnya kita sebut cervix cancer ni dikatakan pembunuh no1 wanita. Haa jangan main-main korang sekarang sihat walafiat tapi mana tahu akan datang macam mana? Jadi sebaiknya kita lakukan screening dari awal. new balance femme 996 blanche

    Siapa?

    Siapa yang kita galakkan buat pap smear ni? Yang penting perempuan lah.

  • NIKE ZOOM KD 9
  • Lelaki mana ada serviks. New Balance 997 mujer Sebaiknya perempuan yang sudah at least 3 tahun melakukan hubungan seksual dengan pasangan, sangat dianjurkan buat pap smear setahun sekali terutama sekali bagi yang aktif berhubungan seksual di atas umur 21tahun. Bila dah umur 30tahun, boleh buat pap smear setahun sekali sehingga 3 kali berturut-turut, hasil adalah normal, so boleh gap sikit buat pap smear dalam 2-3 tahun sekali.

    Sakit tak?

    Haa ni yang paling ramai alasan orang tak nak buat pap smear, sebab sakit, katanya. Hek leh tak buat lagi dah kata sakit. nike air max 2017 goedkoop Padahal masa beranak tu puluh kali ganda sakitnya. Pap smear sama sekali tak sakit tau!

    Ni kita bagi gambaran sikit. Kansas State Wildcats Joc Pederson Jersey Patient akan disuruh mengangkang ala-ala macam nak bersalin tu. adidas donna

  • Nike Air Max 90 Femme
  • goedkoop nike air max 2017 Kemudian kami akan masukkan alat yang dinamakan speculum. Brandon Belt Jersey Rasa tak selesa la tapi tak adalah sampai sakit bebeno. Yang penting jangan kaku, keras-keraskan atau kemut kemutkan haa susah la alat tu nak masuk.

  • Air Jordan 7 Homme
  • Kalau pakai speculum plastik boleh patah speculum kat dalam tu. Tarik nafas masa alat tu masuk, and relax jeeer. Bila alat dah masuk, kita akan jumpa pangkal rahim. Brett Favre Packers Jerseys Nick Chubb – Georgia Bulldogs Jerseys

    Ni contoh serviks/ pangkal rahim yang sihat. nike pas chers Air Max 2017 Dames groen So korang dah boleh gambar kan tak apa tu serviks? Bila dah nampak je gambaran seperti ini, kita ambil brush or stick untuk dapatkan sampel kat situ. Nike Air Force 180 Mid Just colet2 sikit je kat pangkal rahim tu, tak rasa apa pun. Lepastu, keluarkan speculum, and siap!!!! Tunggu appointment akan datang untuk tahu hasilnya!

    Kalau kita tak buat pap smear, alhamdulillah kalau serviks sihat. New Balance Polska Yang paling kita takut bila kita lakukan pemeriksaan speculum, tengok-tengok serviks dah jadi cenggini. Nike New York Giants jerseys Masa ni dah terlambat. adidas zx 500 mujer :'(

    Lebih sedih lagi bila cancer cerviks dah merebak ke rahim. Orang sebut-sebut pasal cancer rahim tapi tak tahu apekebende. Maglie Dallas Mavericks Haa cenggini lah gambarannya.. mochilas kanken baratas Yerrr tak salah kalau kita cegah dahulu kan? Korang boleh pergi dekat klinik kesihatan terdekat and request untuk buat pap smear. Percuma jer!

    Waktu Bila?

    1. Sebaiknya waktu 5 hari setelah bersih darah haid. Jordan 4 Sale Sebenarnya untuk elakkan sample pap smear kita bercampur dengan darah haid. Canotte Denver Nuggets New Balance Polska Nanti jadi tak accurate pula.
    2. 2 hari sebelum pap smear, elakkan cuci vagina dengan sabun ker, atau sapu cream gatal ke apa ok?
    3. Haa lagi satu,2 hari sebelum pap smear juga elakkan dari berhubungan dengan suami.

    Okey tu jekla yang boleh share. Asics Gel Lyte 3 Pas Cher

  • AIR MAX 2017
  • Simple simple as basic yang korang perlu tahu.

    No responses yet

    Aug 27 2014

    GRANDEUR BUTIK SAYA

    Ye, saya sekarang sedang pening kepala muntah muntah mengandungkan baby baru. adidas nmd donna InsyaAllah baby akan dilahirkan pada 1 November 2014. zonnebril ray ban heren Fjallraven Kanken Big Solde yeezy boost

    Yes, Im gonna deliver my second baby, GRANDEUR, it’s celebrity fashion online store yang mengumpulkan beberapa orang celebrity di bawah satu bumbung. Air Max Zero Baskets Under Armour Im one of the director, yang handling vendor and artis. nike pas cher Banyak sangat pancaroba untuk capai matlamat ni. nike air max goedkoop Betapa mual muntahnya nak dealing dengan artis and celebrities, tuhan je tahu. Fjallraven Kanken Kids adidas superstar uomo Ingatkan senang, tapi kalau terkena artis yang kelwat tu terasa nak muntah disitu juga. Baru aku tahu kenapa tuhan tak jadikan aku artis.

  • VALCLEAN2 CMF
  • AIR MAX 2017
  • adidas gazelle Haha tak pasal-pasal.

  • Asics Gel Lyte 3 Donna Blu
  • asics femme Kalau nak suruh cerita step by step perancangam awal sehinggalah butik dilahirkan, belum masanya lagi kot. Tunggu sampai butik dah launch, dah successful, insyaAllah i ceritakan semula. West Virginia Mountaineers Sekarang ini cukup sekadar memberitahu yang I tersangatlah busy sebagai doctor in klinik, director in butik, and housewife. nike air max thea donna Todd Gurley College Jerseys Sampai kadang kadang terasa nak ada 8 tangan.

  • Womens Nike Air Max 2017
  • nike air max 2017 dames Blauw Sebelah tangan buat report baby kematian, sebelah lagi balas email boutiaue, sebelah lagi lipat baju, kemas rumah sambil kejar Aurora turun naik tangga.

    Korang semua jangan lupa datang pada 1 November 2014. asics gel stratus uomo Lokasi butik di Uda business centre, JOHOR BAHRU. Area belakang Jakel. cheap fjallraven kanken uk Nike Air Max 2017 damskie Yeahh, ada Liyana Jasmay tauu. Canotte Chicago Bulls Sorryyyy…

  • Adidas Superstar Blu Donna
  • Huston Street Jersey special appearance kena lah ikut selera director. fjallraven kanken baratas adidas yeezy boost 350 hombre I’m a BIG FAN of her and yeaaaa tak sabar nak selfie dengan LJ! Jangan Lupa tau!

    GRANDEUR CELEBRITY FASHION ONLINE STORE

    1 NOVEMBER 2014

    ALAMAT SEPERTI DI ATAS.

    INSTAGRAM: GRANDEUR_MY

    FACEBOOK: GRANDEUR

    Untuk latest update boleh follow instagram and fb tu oke? Kalau ada sesiapa vendor teringin nak selit selit dalam butik ni boleh email ke hello.grandeur@gmail.com .

    No responses yet

    Aug 26 2014

    Banjir Pantai Timur

    Published by under I'm just rambling.

    Assalammualaikum, Waktu kita tengah sibuk sibuk ceria di hujung tahun, menikmati cuti Krismas yang lalu dan cuti Tahun Baru, jangan lupa sama-sama kita mendoakan saudara-saudara kita di Johor. fjallraven kanken goedkoop At first, i was thinking of nothing bad happened for the flood victims. Sebab tak scroll facebook sangat. Air Max 2016 Goedkoop Apatah lagi tengok berita di tv. buty damskie squash asics goedkope nike air max 2016 schoenen Nike LeBron James 13 A bit busy lately. Lepas itu bila lama-lama timeline penuh dengan gambar banjir, terus istighfar banyak banyak. I knew about the banjir last Tuesday, where one of my MO doctors Klinik Kesihatan somewhere in Kelantan send me a pic of her klinik.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Nere
  • Just a pic yang cakap air masuk klinik parat buku lali je. New Balance 446 damskie

  • NIKE AIR ZOOM VOMERO 11
  • Few hours after that, gambar bumbung klinik je.

  • nike free run 5 0 nero uomo
  • -_- and now dah lost contact. Adidas schoenen Asics Mujer Itu klinik.

  • Nike Free 5.0 Dames
  • nike tn requin pas cher Imagine apa terjadi yang di pedalaman. fjallraven kanken mochilas Maybe the victims are okay.

  • Air Max 2017 Donna Blu
  • Sebab Malaysia ada bantuan keselamatan yang cekap, pasukan bomba yang hebat (well done) ! Tapi kita fikir akan datang pula. Greyson Lambert Jerseys Louisville Cardinals Macam mana mereka pulang kerumah dengan segalanya rosak. basket nike ete Nike Air Max 2017 Dames Kereta? Motor? Tv? Peti ais? Mesin basuh? Katil? Semua berlumpur. New Balance 997.5 męskie

    20141226-090050 am-32450341.jpg Bila lihat poster ni, terbaca part susu formula, botol susu, lampin, terbayang si kobis. Dahlah aku ni tak ada susu gantung. Under Armour Curry 6 hogan scarpes Kobis pulak demanding nak susu mahal pula. Kalau kami sebahagian dari mereka, abis satu dewan pusat perpindahan pecah gegendang telinga dengar kobis menjerit bak halilintar jika tak dapat susu nya. Pampers? Wahh kalau dapat pampers murah mau rashes segala anu kobis. NBA Canotte 2017 Untung kalau dapat pampers, kalau dibagi lampin? Aku yang menangis, sebab tak reti lipat lampin .

  • Nike Air Max 2017 Heren grijs
  • -_- Banyaknya kita kena belajar dan bencana ini sedikit sebanyak mengajar kita erti bersyukur dengan apa yang ada. new balance u420 femme gris rose Subhanallah cekalnya rakan-rakan kita di sana. Semoga mereka tabah, sentiasa diberi kesihatan dan dimurahkan rezeki. new balance 1400 femme Amin.

    No responses yet

    Aug 25 2014

    MH370 remains in pur heart…

    20140325-102710 am.jpg My prayes to all 239 of them on board.

    One response so far

    Next »

    | |