Archive for July, 2013

Jul 31 2013

Cara-cara untuk mendapatkan MC dengan mudah!

Published by under Don't sue me!

Wah gitu. Tajuk blog nampak sangat nak naikkan ranking. Tak de maknanya aku nak bagi kau tips cenggitu! Anyway, just nak cerita beberapa scene dan adegan tipu helah meminta MC yang terlalu tipikal ketika ini. I jenis kedekot MC. Sorry lah kepada yang merungut tak dapat MC tu, tapi itu style gua. Chewah. Habislah lepasni semua patient tanak datang clinic haku! Anyway, bukan lah kedekot apa, selalunya tipu helah MC tu, doctor boleh baca. Tak payah nak kelentong sangatlah.

“Doctor, saya cirit birit hari ini, dah lebih 10 kali. Nak kerja tak larat! Patutnya saya kerja harini”

Okeh. Ayat pertama je dah sebut pasal tak kerja. Nampak sangat mind set dia jumpa doctor untuk MC, bukan untuk sembuh.

“Harini puasa?” “Puasa doctor!”

Eh? Kerja tak larat. Puasa larat pula. Motif pergi jumpa doctor bukan nak ubat untuk sembuh tapi nak MC. Dari situ kita dapat tahu. Well, banyak lagi temberang korang yang boleh dikenalpasti, bila cirit birit yang teruk, bibir akan jadi kering kontang, muka lesu, bunyi perut gendang kecapi, bila kita letak stethoscope dekat perut tapi bunyi sunyi sepi, maksudnye perut kau relax je tak ada masalah. Maybe betul, cirit birit. Kalau tak ada tanda tersebut, maksudnya tak teruklah. NMD Adidas Dames beige Bila tak teruk, maksudnya anda masih larat pergi kerja. asics gel stratus uomo Ambil timeslip, rehat sebentar, kemudian boleh kerja half day.

“Tapi doctor, tempat kerja saya jauh!”

Banyak lah alasan kau. Kalau niat tak mahu kerja, ambil cuti. Bukan MC. New Balance 993 hombre Doctor pun ada kuota MC juga, tak boleh bagi MC sesuka hati, nanti kami yang salah. Jadi sila faham. Itu satu contoh. Banyak lagi contoh penyakit tipikal untuk meminta MC seperti demam (padahal check suhu tak lebih 37.5 jadi tiada MC untuk demam suam suam kuku), gastric ( tapi bila offer injection tahan sakit, tak mahu. Maksudnya tiada MC untuk gastric sakit sikit sikit alahai itu) Bukan apa, start menjadi kedekot MC ni bila terfikir time kita sakit teruk dulu. Kelelek kelelek pergi kerja. Gigih tau. Husband suruh cuti pun ku tegarkan diri untuk kerja juga. Sebab terfikir dekat clinic tak cukup doctor, kalau MC, kasihan patient kena tunggu lama sebab tak cukup doctor. Selagi boleh kerja, selagi itu kita kerja. Tengok, aku kesihan kan patient, patient tak kesihan kan aku pon. adidas 2017 pas cher Sob sob cheh buat cerita sedih pula tiba-tiba. So, jika betul-betul terdesak nak MC, mak sakit suruh balik kampung kalau tak balik kampung putus perrhubungan persaudaraan, nak minta cuti, cuti dah habis buat kenduri kahwin haritu, tips yang paling sesuai untuk kelentong ađalah.. new balance 373 femme noir Buatlah alasan dengan acting yang bombastik sikit. Contohnya, gastric. Nike Roshe Run Homme Datang masuk clinic smbil uwerkkkkk uwerkkkkkk. Konon konon nak muntah loya loya tekak gitu. Nak lebih tragis naik kereta sorong. Maglia Tracy McGrady Konon-konon tak larat nak jalan. So kita nampak la kesungguhan anda nak menipu itu. asics gel lyte 3 hombre blancas Kalau alasan ciritbirit, bawa sample najis sekali. Masukkan dlm botol kecil, menunjukkan yang anda betul-betul cirit. nike air max 2015 hombre Kalau sebenarnya anda menipu, celet la sikit najis kucing korang ke apa. Kata nak MC untuk cuti hidup dan mati kan, kesungguhan anda amat kami hargai.

Sekian sahaja tips dari saya.

No responses yet

Jul 31 2013

It’s hard for Imran Khan to experiment too much with the pace

Published by under I'm just rambling.

classroom becomes crime sceneafter high school stabbing

Cheap Ysl Bags A 19 year old woman has been charged in the rape and abduction of a five year old girl. new balance 577 femme Police have identified the woman as Christina Regusters. According to investigators, Regusters worked at the afterschool daycare of the elementary school where the girl was abducted. Air Jordan 4 Uomo Cheap Ysl Bags

YSL Replicas Customers approached by the Port Perry Star and Loupe were happy to talk about the money they saved at the Smoke Shop. But when asked for their name, as the Star and Loupe normally requires for in print attribution, the smokers suddenly clam up. The former First Nations chief he was at the helm from 1997 to 2001 has been in the cigarette business for 23 years and has operated the Smoke Shack at 22109 Island Rd. Compra Zapatillas Nike YSL Replicas

Ysl Replica Bags He should be more competitive to challenge top order. New Balance 993 mujer It’s hard for Imran Khan to experiment too much with the pace ranging from 125 to 130. There is also need to introduce some fresh talent in spin bowling. This is covered in section 11.50.320 of the Seattle Municipal Code. Adidas NMD Goedkoop The penalty is the same as when cars go too close to a sidewalk. Drivers are supposed to stop on the leading edge of the green bike box. Ysl Replica Bags

Replica Yves Saint Laurent Handbags Skunk Replica Yves Saint Laurent Handbags, AK47, White anything. Been there, done that. If you have DJShort’s Grape Krush or Blue Moonshine, maybe we’ll talk. 4)Choice of Color: You should be careful while deciding on your logo colors. Nike Air Max Goedkoop It is advisable to restrict yourself to RGB or CMYK colors so that your logo looks equally good in print as it looks on web. Also, ensure that your logo looks good in black and white as well, mind it, you will also have to use your logo on while faxing any of your marketing material or corporate documents.. Nike Air Max 2016 Dames Roze Replica Yves Saint Laurent Handbags

Replica Ysl Bags “(Wristlets) are great because they are attached to your arm hiysl.com, you know where your handbag is,” says Gregg Andrews Replica Yves Saint Laurent Handbags, Nordstrom fashion director. hogan scarpes italia “They are also small enough that they don hinder your movement. Air Jordan 4 Some people say they are often considered to be a grown up wallet, and with so many different colors and patterns, they are a fun way to accent any outfit.”. Replica Ysl Bags

Cheap Saint Laurent Handbags He hits a good putt that just misses, but with the slope the ball ends up rolling 15 feet away from the cup. I remember he looked back at me after that first putt like, ‘Can you believe that?’ So now he has another 15 footer, this time for par. Sure enough, he makes it. Asics Heren Cheap Saint Laurent Handbags

Yves Saint Laurent Replica Handbags IColor insulated lunch tote bag original price $29.99; sale price: $14.99. Students not only need a lunch box that will keep the food fresh YSL Replica Bags YSL Replica, but also look cool. With 23 colors and patterns to choose from, students can find the perfect lunch box to express themselves Yves Saint Laurent Replica Handbags.

No responses yet

Jul 31 2013

While it’s true that running can burn a lot of calories

Published by under I'm just rambling.

Most people think that running is a crucial part of an exercise plan that’s designed to help someone lose weight. While it’s true that running can burn a lot of calories, it may not be the best way to rapidly lose weight. air max Believe it or not, a good swimming workout almost always burns more calories than running does.

fake ray bans Think Episode VII looks pretty good, at least from the marketing material. It seems pretty clear that JJ Abrams is being very mindful of the desires of fans, which I think is going to be well received. adidas store For completionists? Hilton recommends that if the spurned episode must be watched, it be treated as an appendix to the series.. Fjällräven Kånken fake ray bans

cheap ray ban sunglasses 2. nike air max 2017 heren Link exchanges. Look for websites that have the similar topic as yours. Air Flight 89 In 1870, Montague Redgrave, a British inventor and immigrant to the United States, patented the first plunger for the bagatelle game. However cheap ray bans, the early versions didn allow the player to see the tip of the plunger to determine distance from the ball. Around this time, bells were also added to the game.. Buty Nike Damskie cheap ray ban sunglasses

fake ray ban sunglasses The disarray over Trump fulfillment of a core campaign promise underscored the increasingly strained relationship between the new White House and the Republican congressional majority. It comes after a rocky first week and a half punctuated by confusion over health care and tax reform, as well as frustration with the president obsessing over crowd size and his loss of the popular vote in November. Nike Air Max 2016 Goedkoop Guess one of one of you guys probably told me about it thank you for that, Corker told reporters.. soldes nike 2017 fake ray ban sunglasses

replica ray bans Actor Jason Momoa refuses to watch his wife Lisa Bonet in her hit show Ray Donovan, because he can bear to watch her love scenes. New Balance buty męskie The Conan the Barbarian star reveals he has only tuned in for a few minutes of the crime drama, in which Bonet portrays Marisol, a woman who is involved in an incestuous relationship with her half brother, boxing champ Hector http://www.raybansaler.com/, who is played by Ismael Cruz Cordova. cheap fjallraven kanken Know she kicking a, she on Ray Donovan, he explained to news show ET Canada. replica ray bans

cheap ray bans Until 1986, the Department did not record visits, athough some were reported by hosts to the University Senate to satisfy formalities overseas. Longstanding academic collaborations that required significant two way visits included links with Professor Antonio Sgamellotti, who visited for 6 weeks every year from 1972 78 to work on core ionisation theory, and Professor Francesco Tarantelli, who made similar visits in the period to about 1980. They came from the University of Perugia and stayed at Van Mildert College during their visits cheap ray bans.

No responses yet

Jul 31 2013

The Aon Hewitt Communication practice provides health

Published by under I'm just rambling.

Aon Hewitt, the global human resource consulting and outsourcing business of Aon Corporation (NYSE:AON), today announced its Communication practice earned 17 awards in 2011 for successfully providing personalized employee communication services on behalf of clients. Air Max 90 Dames The Aon Hewitt Communication practice provides health, retirement, and talent and rewards communication services to help employers reach workers and their families.”I’m thrilled that the phenomenal work and dedication of our team has been recognized by these very prestigious organizations Replica Hermes Birkin Bags,” said Beth Boden, director of Aon Hewitt’s North America Communication practice. nike air max 2016 goedkoop “These awards demonstrate our ability to create and implement communication programs that drive appropriate employee behaviors and exceptional business results.”.

Hermes Bags Replica Do you have some advice for other fashionistas? advice is wear what you feel comfortable in that in good taste. And that wouldn embarrass your mother. adidas yeezy boost 750 hombre I think dressing well is what you feel comfortable with it does represent you. We believe in Sissy Hankshaw! The thumb gets you a long way. So, that’s how it all started! My dad looked at him and said, “God, you’re going to be a good farmer!” and I went aaahermes.com, “Oh dear. My dad’s already got him all set.” It ended up to be true!Did you know anything about farming?Pierre Louis: No!Joan: Oh yeah, I did! I’m a third generation farmer. new balance 577 damskie Hermes Bags Replica

Hermes Handbags Replica Quality family time. A patio dinner gets everyone to unplug from the Internet, discuss the day’s events and share in the meal preparation a great way to bond. Take the time to enjoy the fruits of your labour. It more worth it to me than the edition, and I plan on keeping my S0 Stainless Steel and buying the Hermes watch next year. nike air max 2017 heren rood I far from rich, and would have to save up 2 weeks to buy it, but I 21, no debt, few bills ($1000/mo in bills) and can blow my money on whatever I feel like it. To me it not frivolous Replica Hermes, I can resell these things for a large chunk of what I paid (this is true for most of what I buy Replica Hermes Birkin Bags, I tend to pick quality over quantity) and still exist satisfied.. Hermes Handbags Replica

Hermes Birkin Replica The majority of the High Court (Justice Kirby dissenting) held that the Queensland Act was valid. Goedkoop Adidas Schoenen It rejected the argument that the function of making orders for preventative detention could never be given to State courts. It emphasised, instead, that the purpose of the Queensland Act was not to punish people for past conduct, but to use a past conviction as the criterion for the applicability of preventative detention orders.10 The majority distinguished Kable on two bases. Hermes Birkin Replica

Hermes Replica Bags Hutchins earned the win for USM in the opener scattering six hits and two walks over seven innings while allowing one earned run. Maglia Scottie Pippen She struck out eight batters. Bates’ senior Caroline Gattuso (North Reading, Mass.) took the loss allowing four earned runs on five hits and a walk. new balance roma viale dell’aeronautica Hermes Replica Bags

Replica Hermes Birkin Heaps of tips so I might come back and re edit this post multiple times (level 65 long term iap player on Japanese server). Note that my level is quite low as I had many times where I wasn playing actively. nike tn requin But I have the majority of released jobs and ability cards Replica Hermes Birkin Bags Replica Hermes Birkin Bags, so feel free to ask any questions and I do my best to help out!Feel free to look at what other classes there are, and ask me any questions about them you like Replica Hermes Birkin.

No responses yet

Jul 30 2013

Diaper bag pilihan hati

Dalam banyak-banyak barang baby, paling I excited adalah diaper bag. Bhuahaaha barang untuk baby tak excited pula. Diaper bag untuk mommy yang kita excited. Hik hik. Kanken Big Dari first trimester lagi dah usha diaper bag. Ada banyak diaper bag dekat pasaran. Antara yang berkenan di hati,

STORSAK ISABELLA Sand

Dalam banyak-banyak diaper bag, rasanya yang ini paling menarik. Nampak macam handbag biasa dari luaran tapi dalamnya cukup compartment untuk baby. Lama kita belek-belek diaper bag ni tapi husband macam tak menunjukkan reaction memberangsangkan. Pertama kerana harganya, RM674 retail price. Harga discount pon dapat RM572. Tu dia harga dah macam beli handbag GUESS. Asics Gel Lyte 5 damskie

STORSAK Nina Print Tan RM390

Diaper bag jenama STORSAK ni terkenal dikalangan artis-artis europe. Ala-ala Angelina Jolie lah kononnya. Maglie Los Angeles Lakers Yang ini, husband berkenan juga. Katanya sebab size yang besar. Dah alang-alang nak cari diaper bag biar cari yang besar, senang nak sumbat semua barang dalam tu. nike tn pas cher

Tengok compartment dalam tu, macam macam boleh sumbat. nike air max 90 goedkoop Harga a bit relevan RM459 retail price tapi kita dapat harga discount RM390. Ernie Banks Jersey Niat hati nak beli tapi hold dulu. Survey lagi selagi boleh. Mana tahu jumpa yang lebih menawan kalbu?

Babymoov diaper bag

Yang ini kita suka juga sebab ada pink sikit-sikit. Hikhik tapi tahu dah husband aku awal-awal tak berminat. Sebab dia kata diaper bag actually not for mommy, at last nanti dia yang kena bawa kan? So dia akan rasa malu nak bawa bag yang kekanak cenggini.

Mes enfants Diaper Bag

Setelah survey kesemuanya, dari segi compartment, harga dan kualiti. Kami sepakat nak beli brand Mes Enfants sahaja. Tak payah nak Angelina Jolie sangat lah. Mes Enfants pon menarik designnya. Ada macam-macam sampai rambang mata!

Of course lah yang ini pilihan hati. Pink pink bunga bunga didatangkan dengan 1 set tote bag, 1 bag kecik, ada tempat isi botol susu dan alas ganti lampin tu. Comel sangat. Tapi biasalah, husband aku dah berkerut je tengok pilihan hatiku. Mungkin padanya aku ni bad taste? Padahal dia yang tak de taste kan kan kan? bhuaha

Dua design ini yang husband berkenan. Pertama sebab size yang besar dan warna yang kelihatan matured. Nike Air Max 2016 Heren Dia nak tolong bawakan diaper bag pon tak rasa segan silu. Harga pula memang murah lagi-lagi beli time tengah expo baby hari itu. So antara dua ni, bagi sebulat-bulatnya pilihan untuk Emmet. Fjallraven Kanken Sale Kids Suka hati dia lah nak beli mana. I rasa both okey je. So kami sepakat membeli ini.

Inilah pilihan saya dan Emmet. Puas hati akhirnya dapat juga beli diaper bag dengan harga yang murah terjangkau. Bag ni pun besar, senang nak sumbat macam-macam.

Untuk persediaan bersalin, I tak bawa banyak pun ke hospital. Biasanya dekat hospital dah sediakan semua. Lagi-lagi private hospital. Apa ada dalam bag ni?

  • 2 helai kain lampin
  • 3 keping pampers newborn
  • 2 pasang baju newborn
  • 1 paket baby wipes (tisu basah)
  • sepasang stokin dan sarung tangan baby
  • 1 barut baby
  • 1 kain bedung baby
  • 1 botol minyak telon

Barang lain:

  • 1 kain batik
  • sehelai t-shirt
  • maternity pad
  • disposable underwear (beli size L yang longgar supaya tempat luka tak sakit)
  • Buku Merah Ibu – Haa jangan lupa pula benda penting ni
  • Sijil Nikah – kena tunjuk waktu nak keluar hospital
  • Bantal kecik. Yang bantal tu saja saja je ngengada nak bawa. Baby bukan boleh pakai bantal pon sebenarnya. Joe Panik Jersey Saja nak nunjuk yang bag aku tu besar boleh sumbat banyak-banyak. Bhuahaha.
  • Untuk yang berminat nak beli diaper bag glamour-glamour ala-ala Angelina Jolie, boleh survey online dekat sini,

    BEBE TOTZ

    Bukan sahaja diaper bag, dekat Bebe Totz ada pelbagai barangan baby yang kebanyakkannya branded items. Confirm rambang mata! Yang tak ada baby pun boleh tiba-tiba rasa nak ada baby.

    No responses yet

    Next »

    | |