Archive for March, 2013

Mar 31 2013

While it’s true that running can burn a lot of calories

Published by under I'm just rambling.

Most people think that running is a crucial part of an exercise plan that’s designed to help someone lose weight. While it’s true that running can burn a lot of calories, it may not be the best way to rapidly lose weight. Believe it or not, a good swimming workout almost always burns more calories than running does.

fake ray bans Think Episode VII looks pretty good, at least from the marketing material. It seems pretty clear that JJ Abrams is being very mindful of the desires of fans, which I think is going to be well received. For completionists? Hilton recommends that if the spurned episode must be watched, it be treated as an appendix to the series.. fake ray bans

cheap ray ban sunglasses 2. Link exchanges. Look for websites that have the similar topic as yours. In 1870, Montague Redgrave, a British inventor and immigrant to the United States, patented the first plunger for the bagatelle game. However cheap ray bans, the early versions didn allow the player to see the tip of the plunger to determine distance from the ball. Around this time, bells were also added to the game.. cheap ray ban sunglasses

fake ray ban sunglasses The disarray over Trump fulfillment of a core campaign promise underscored the increasingly strained relationship between the new White House and the Republican congressional majority. It comes after a rocky first week and a half punctuated by confusion over health care and tax reform, as well as frustration with the president obsessing over crowd size and his loss of the popular vote in November. Guess one of one of you guys probably told me about it thank you for that, Corker told reporters.. fake ray ban sunglasses

replica ray bans Actor Jason Momoa refuses to watch his wife Lisa Bonet in her hit show Ray Donovan, because he can bear to watch her love scenes. The Conan the Barbarian star reveals he has only tuned in for a few minutes of the crime drama, in which Bonet portrays Marisol, a woman who is involved in an incestuous relationship with her half brother, boxing champ Hector http://www.raybansaler.com/, who is played by Ismael Cruz Cordova. Know she kicking a, she on Ray Donovan, he explained to news show ET Canada. replica ray bans

cheap ray bans Until 1986, the Department did not record visits, athough some were reported by hosts to the University Senate to satisfy formalities overseas. Longstanding academic collaborations that required significant two way visits included links with Professor Antonio Sgamellotti, who visited for 6 weeks every year from 1972 78 to work on core ionisation theory, and Professor Francesco Tarantelli, who made similar visits in the period to about 1980. They came from the University of Perugia and stayed at Van Mildert College during their visits cheap ray bans.

No responses yet

Mar 31 2013

The Aon Hewitt Communication practice provides health

Published by under I'm just rambling.

Aon Hewitt, the global human resource consulting and outsourcing business of Aon Corporation (NYSE:AON), today announced its Communication practice earned 17 awards in 2011 for successfully providing personalized employee communication services on behalf of clients. The Aon Hewitt Communication practice provides health, retirement, and talent and rewards communication services to help employers reach workers and their families.”I’m thrilled that the phenomenal work and dedication of our team has been recognized by these very prestigious organizations Replica Hermes Birkin Bags,” said Beth Boden, director of Aon Hewitt’s North America Communication practice. “These awards demonstrate our ability to create and implement communication programs that drive appropriate employee behaviors and exceptional business results.”.

Hermes Bags Replica Do you have some advice for other fashionistas? advice is wear what you feel comfortable in that in good taste. And that wouldn embarrass your mother. I think dressing well is what you feel comfortable with it does represent you. We believe in Sissy Hankshaw! The thumb gets you a long way. So, that’s how it all started! My dad looked at him and said, “God, you’re going to be a good farmer!” and I went aaahermes.com, “Oh dear. My dad’s already got him all set.” It ended up to be true!Did you know anything about farming?Pierre Louis: No!Joan: Oh yeah, I did! I’m a third generation farmer. Hermes Bags Replica

Hermes Handbags Replica Quality family time. A patio dinner gets everyone to unplug from the Internet, discuss the day’s events and share in the meal preparation a great way to bond. Take the time to enjoy the fruits of your labour. It more worth it to me than the edition, and I plan on keeping my S0 Stainless Steel and buying the Hermes watch next year. I far from rich, and would have to save up 2 weeks to buy it, but I 21, no debt, few bills ($1000/mo in bills) and can blow my money on whatever I feel like it. To me it not frivolous Replica Hermes, I can resell these things for a large chunk of what I paid (this is true for most of what I buy Replica Hermes Birkin Bags, I tend to pick quality over quantity) and still exist satisfied.. Hermes Handbags Replica

Hermes Birkin Replica The majority of the High Court (Justice Kirby dissenting) held that the Queensland Act was valid. It rejected the argument that the function of making orders for preventative detention could never be given to State courts. It emphasised, instead, that the purpose of the Queensland Act was not to punish people for past conduct, but to use a past conviction as the criterion for the applicability of preventative detention orders.10 The majority distinguished Kable on two bases. Hermes Birkin Replica

Hermes Replica Bags Hutchins earned the win for USM in the opener scattering six hits and two walks over seven innings while allowing one earned run. She struck out eight batters. Bates’ senior Caroline Gattuso (North Reading, Mass.) took the loss allowing four earned runs on five hits and a walk. Hermes Replica Bags

Replica Hermes Birkin Heaps of tips so I might come back and re edit this post multiple times (level 65 long term iap player on Japanese server). Note that my level is quite low as I had many times where I wasn playing actively. But I have the majority of released jobs and ability cards Replica Hermes Birkin Bags Replica Hermes Birkin Bags, so feel free to ask any questions and I do my best to help out!Feel free to look at what other classes there are, and ask me any questions about them you like Replica Hermes Birkin.

No responses yet

Mar 28 2013

How to get halal food in BALI?

Assalammualaikum,

Hamboi, bagi pendapat pun salah. Bukan main menghentam pendapat orang lain ye. Macam mana melayu nak maju? Macam mana? (Feedback daripada entry baby berdarah-darah sebelum ini). Whatever it is, that is my world, and my opinion. Bila orang tanya balik, kalau jadi dekat anak kau macam mana? Oh, kalau jadi dekat anak saya, saya ambil kapas dan lap kan darah-darah tersebut. Lalu tolong cucuk balik branula dia yang tercabut itu. Nak melenting kenapa pula? Macam tak ada reason je.

Lagi satu, kenapa tiba-tiba komen pasal entry blog ibu bersalin yang saya tulis tahun lalu tiba-tiba muncul begitu banyaknya? Tersebar melalui Facebook katanya. Saya menulis memang cara sempoi dan mudah dibaca dan difahami, kalau terasa penulisan kasar dan selesa dengan gaya tulisan cerpen sastera boleh buka wikipedia.

Bluhhh mula lah tu nak hentam balik? Whatever. Silakan. Melayu oh melayu.

Anyway, I baru balik dari honeymooooon (lah sangat). Dah berbulan kahwin, baru nak bercuti-cuti bersama roommate. Lebih kepada release tension kepala nak meletop di tempat kerja. Just 4D3N trip to Bali. Beli hotel time sale Agoda, lepas itu dapatkan pak supir muslim dari http://www.balifuntourisme.com/ with very reasonable price.

Bali (aka Indonesia) ni dah macam part of me. So tak ada kekok pun nak kesana kemari. As long as you are fluent dengan language derang, easier. Nak pergi tempat tourist pun dapat harga Indonesian. Kelentong lah cakap dari Jogja!

Hari pertama sampai Bali, we done nothing. Just lepak-lepak sekitar hotel, jalan-jalan to the nearest shopping complex (Galeria Bali) and had dinner there. I’m quite familiar with their fast food so dapat guest which one is halal and not. So malam itu, bawa roommate makan Hoka-Hoka Bento. Sorry lah datang Indonesia, kena makan makanan korea pula tiba-tiba.

Day 2, pak supir bawa kami jalan-jalan. I tak nak fix with their scedule. So kita decide sendiri nak pergi mana. Since this is my second time holiday in Bali, so I just nak pergi tempat-tempat yang menarik sahaja, macam batik painting, silver place, temple yang bosan-bosan we skipped!

1. Tarian Barong.

Tarian 1 jam ini agak.. er… boring bagi saya. Bhuahaha sebab dah tengok for 2nd time. Tapi roommate belum pernah tengok and tempat tarian ni betul-betul sebelah hotel, jadi kami singgah sebentar. Show started at 9.15am, so roughly orang yang holiday to Bali mesti akan pergi tengok show tarian Barong.

2. Zoo Bali

First time rasa macam disayangi binatang-binatang bila dikerumuni mereka.

Heh macam tak ada binatang je dekat Malaysia kan? Sunguh-sungguh nak pergi zoo, semata-mata nak naik Gajah. Jakun tak pernah naik gajah.

Masa nak naik elephant ride ni I chong cakap from Yogya so I bayar ikut harga warga mereka instead of kena bayar 35dolar per person mahal gila baik bela gajah sendiri dekat rumah lepas tu naik puas-puas.

3. Tanah Lot

Temple yang cantik on the cliffs. Macam tempat wajib orang datang Bali kot. Rasanya kalau pergi Bali tapi tak singgah Tanah Lot, you better go holiday at Pulau Pangkor je.

Tempat ini memang cantik, dulu datang sini time air pasang, tak boleh ke temple, kali ini dapat lari-lari anak main air kecek-kecek bawah temple.

4. Uluwatu

From Tanah lot to Uluwatu. Ibarat dari utara ke selatan. Our pak supir pon macam kelam kabut memecut untuk mengejar sunset at Uluwatu. Dekat sana dapat tengok Kecak Dance. At first rasa tertarik, mereka menari menggunakan tarian paduan suara cak-cak-kecak-cak-cak-kecak cenggitu. Tarian ini cuma dilakukan pada waktu senja, ketika sunset. Tapi lama-lama roommate suruh chow tak bagi tengok habis. Katanya it’s something more like pemujaan atau acara sembahyang diorang je. Tak baik tengok lama-lama ditambah pula dengan aku yang macam terikut-ikut menyanyi macam mereka. Bhuahaha. bahikkklah.

5. Dinner at Jimbaran

Ini paling best. Makannnnnnn seafood di persisiran pandai sambil bercandle light dinner gitu. Dengan diiringi muzik para pengamin bertauliah. Makanan dekat Jimbaran halal semuanya, jadi jangan takut memilih kedai seafood pujaan anda. Mana-mana pun boleh tapi harga mahal juga lah. Errr actually kalau convert duit malaysia tak adalah mahal pon tapi aku kan pelitttt (kedeks) ;p

Masa ini dah penat sangat. Muka dah comot maka rambut pun bertukar ikatan menjadi ibarat “Hai, nama saya Melur”. Apa-apalah, yang penting nak tunjuk suasana makan di persisiran pantai. Feeeeel sunggguhhhh.

That’s all for Day 2 trip.

Day 3 tak pakai supir dah. Kiterang jalan-jalan pakai teksi sahaja. Bersantai berasmara bersama. Eceh. Pergi swimming, massage, creambath, roommate siap buat menicure pedicure segala amboi kalah perempuan, shopping-shopping dekat Jalan Legian, Sunset at Pantai Kuta,

Sempat jumpa may coursemate, Mba Made Elektra and Gede Kakul. Excited gila dapat jumpa dia. Kecoh habis. Mba Made ini memang bestfriend masa study dulu, bila habis study, semua pulang ke kota masing-masing. Sekarang dia kerja di hospital swasta area Bali. Sempat lah bergosip dan update perkembangan terkini pasal kerja and life sekarang. Tak puas, kapan-kapan aku kesana lagi ya mba!!

Overall, itu je yang kiterang buat masa holiday to Bali. Bali was damn hot! Suhu around 38 degree. So nak buat apa-apa pun berpeluh-peluh. Roommate sibuk menuntut nak datang Bali lagi next time, for water sport! Bengang dia sebab nak pergi water sport but sorry I don’t like it. Nevermind, next time dia datang Bali dengan kawan-kawan dia, I (must follow lah kan) and go shopping with mba Made. Yeaah!

Sebagai penutup, ini beberapa tips how to find halal food in Bali.

1. Fast food. Overall, fast food memang halal dekat Indonesia. KFC, McDonald, Wendy’s, Pizza Hut semua bersepah-sepah. Tapi kalau terasa nak makan makanan Indonesia sikit, pergi kedai fast food ala-ala Indonesia macam Es Teler77 which is dekat mana-mana Indonesia pon halal.

Benda wajib yang paling dirindui, Teh Botol Sosro!!!

2. Masakan Padang. Cari je kedai-kedai nasi padang. Kalau dah deperate nak sangat makan nasi, paling selamat pergi makan di makanan padang. Paling selamat lah ye, sebab mostly orang padang adalah muslim dan masakan padang itu halal. Tapi tak tentu juga, dulu pernah pergi kedai makanan padang siap ada patung-patung temple bergantung-gantung. Wallahualam.

3. Jimbaran seafood. Seperti yang dikatakan tadi, makan dekat jimbaran semuanya halal, don’t worry.

4. Don’t trust their ‘Halal’. Sebab mereka tak faham halal orang Islam. Bagi mereka, non ba alif ba ya itu semuanya halal. Pernah dulu, dibawa ke tempat makan halal (katanya), sekali buka menu, ada monyet goreng. -_-

5. Malam-malam bila lapar makan mi instant PopMie masak dalam bilik sambil menonton rancangan sinetron RCTI. Pehh feeling habis rasa macam zaman-zaman study dedulu pula.

No responses yet

Mar 18 2013

You can easily hold some private tour using this plane model

Published by under I'm just rambling.

BAG 1 is a recently identified multifunctional anti apoptotic protein that binds to Bcl 21 and RAF 1 serine/threonine kinase2. BAG 1 cooperates with Bcl 2 to inhibit apoptosis triggered by a variety of apoptotic agents. To date, four isoforms of BAG 1 protein have been reported, each having different anti apoptotic functions in different cell lines.

Replica Hermes If von Trier overreaches, it’s at least a spectacular, Hindenburg crashing down in flames sized failure. In that respect, at least, he’s a courageous filmmaker so much so, in fact Replica Hermes Birkin, that the question of whether that courage is a genuine sense of artistic risk taking, or simply an outcome of extraordinary self belief, finally becomes irrelevant. But his is an emotional intelligence, not a cerebral one. Replica Hermes

Hermes Fake While the Cessna 172 has about 43,000 and has stopped its production in a much earlier time Replica Hermes Birkin, both planes have been designed to fit with the daily use of private individuals. You can easily hold some private tour using this plane model. There are some flying schools which prefer to use this plane to help them solve the problem,. Hermes Fake

Hermes Handbags Because it all happens so fast, here’s what you need to know: You will need is a power hose, a bucket, a drill and a cheap toilet bowl brush (though we’re pretty certain any type of brush one that’s not related to the bathroom would work too). A bag of potatoes and access to a water source are also essential, as is an outdoor space, because this task can get a little messy. Add the potatoes to a bucket. Hermes Handbags

Fake Hermes Bags Use the “broken record” technique. If your customer is ranting, raving, or rambling and you feel you have lost control of the conversation fancyofferhandbag.com, you can quickly regain control using the Broken Record technique. Simply repeat a sentence or phrase over and over again until your ranting customer hears you. Fake Hermes Bags

Hermes Bags Replica A guy from Denver named Aaron Siebers called into work and claimed he was just attacked and repeatedly stabbed by three mysterious assailants who were either skinheads or Hispanics. That seems a little odd, but hey: Maybe they were tan skinheads, or bald Hispanics Hermes Replica, or perhaps even the Klan has had to bend to Affirmative Action and diversify. But let’s not lose track of the important thing here: He didn’t just “claim it” he actually stabbed himself.. Hermes Bags Replica

Hermes Replica Handbags With today’s understanding of neuroscience, Rossant thinks this could help us to explore the reasons why different species act the way they do. “You could map the behavioural differences against the different regions of the brain that were occupied by the two species Replica Hermes,” she says. “I think that could be very interesting to examine.”. Hermes Replica Handbags

Replica Hermes Birkin The fact that this behavior is so out of character for him is significant. In Meyer advises, “you’ll want to take into account the subject’s baseline speaking habits before rushing to assume he’s fabricating a lie.” In Thursday’s speech Christie’s body was frozen, his movements robotic, and he lacked all of his customary warmth and charm. While this is not a guarantee of guilt, in the context of the inherent problems with his defense, it’s disquieting Replica Hermes Birkin.

No responses yet

Mar 13 2013

Salah nurse hospital kerajaan?

Published by under Don't sue me!

Nampak gambar ini dekat Facebook dengan comment orang berbagai rakam menyalahkan nurse hospital kerajaan yang buat kerja sambil lewa. Saja I nak bagi feedback dan pandangan bagi pihak nurse yang dipersalahkan..

Anyway, I tak rasa nurse bersalah sangat. Apatah lagi “nurse hospital kerajaan”. Eh perlu ke mention hospital kerajaan? Rasanya mana-mana hospital pun, tergantung sikap dan peribadi orang bukan tergantung tempat kerja.

Untuk kes baby ini actually takdelah kes besar sangat. Cuma jarum branula (jarum yang dicucuk di kaki baby) tertanggal kerana baby lasak pusing pusing tengok la tu baby tu dah terbaring ke depan katil dia. Takpe baby lasak kan good sign. Baby lembek-lembek tu yang kita risau.

Bila orang dewasa lasak-lasak dan jarum tertanggal, mereka akan jerit, “Doctor!! darahhh!!” bagi yang mempunyai reflex takut darah, ataupun, “Doctor, jarum tercabut!!” Tetapi bila baby lasak-lasak dan jarum tertanggal, dia mana tahu apa apa? Dia teruskan berlasak sahaja.

Lagi satu, kes ini dikenalpasti pada jam 6.30 pagi. Waktu itu semua staff nurse busy sangat. Cuci lampin baby, bagi baby susu, pukul 6 pagi nak kena settlekan semua kerja sebelum pukul 7 atau 8 pagi, sebelum doctor mula bertugas. Tak percaya, cuba try call ward SCN seawal pagi cenggitu confirm tak ada orang angkat sebab masing-masing sibuk.

Bukan maksudnya nurse itu tak mahu bersihkan cord baby, cuci darah baby semua, tetapi belum buat. I percaya sangat, kalau nurse nampak baby dah berlumuran darah cenggitu, confirm nurse akan cepat-cepat cuci. Alah, nurse bukan firaun yang kejam, semua orang tak sampai hati tengok baby cenggitu kan? Cuba bagi nurse buat kerja satu persatu, bayangkan nurse kena jaga almost 40-60 babies at the same time. Bukan jaga anak kita seorang sahaja. Kita jaga baby seorang dekat rumah pun dah mengeluh penat. Patutnya kita cakap terima kasih sebab tolong baby kita minum, cuci lampin dia semua.

Kenapa private hospital tak terjadi benda cenggini? Sebab baby yang ada tak sampai sepuluh kan? Boleh buat kerja sambil cubit-cubit pipi baby main agah-agah pun sempat lagi.

Lagi satu kemusykilan, seawal jam 6.30pagi, macam mana boleh ada ibu bapa yang terlepas masuk SCN? sekarang siapa yang melanggar arahan? Penjaga-pelawat tak boleh masuk ward apatah lagi ward baby seawal pagi cenggitu sebab akan mengganggu kerja nurse. Untuk kami team-team kesihatan sudah biasa tengok darah mercik sana sini sebab itu kami sediakan waktu melawat untuk ibu bapa dan penjaga. Waktu melawat itu lah waktu dimana darah ke apa benda yang korang rasa karnivor dan lemah jantung bila nampak tu kami bersihkan dan sorok dari penglihatan orang luar.

Salah sedikit sahaja sudah nak heboh sampai ke pihak-pihak atasan. Seriously tak minat dengan mentality cenggitu. Tolak ansur dan saling memahami barulah satu Malaysia!

Sekian sahaja pendapat saya. Rasa tak puas hati boleh comment dibawah. Thankyou! Peace!

ps; Rindu zaman kerja dekat ward SCN, seawal 5 pagi dah bangun untuk ambil darah dekat 20 babies. Babies yang term (cukup bulan) takpe lagi, ini yang tak cukup bulan, baby yang tangan dia sebesar pensel 2B bila pegang takut patah tu. Mencabar berpeluh-peluh melakukannya.

5 responses so far

Next »

| |