Archive for October, 2012

Oct 10 2012

“The health disadvantages faced by today’s children carry

Published by under I'm just rambling.

“At this point in time” can be easily replaced by “yet,” “end result” with “result” and such phrases as “something along the lines of” can be omitted altogether. Search out and destroy any vague wordiness in your writing. Your contact will thank you..

pandora rings The MDHA in June requestedfederal funds to help pay for the $602 million redevelopment project. City leaders are generally excited about the Envision Cayce project, which isslatedto bring mixed income residents and an array of new amenities to the neighborhood. MDHA says the residents who use Section 8 and Section 9 housing will be relocated to nicer homes, and will not be displaced by the project.. pandora rings

pandora charms It will take more than health care to heal the ills the IOM details. But the report should give pause to anyone who would balance the budget by pruning the social safety net. “The health disadvantages faced by today’s children carry profound implications for tomorrow’s adults, the nation’s economy, and national security,” Dr. pandora charms

pandora bracelets Theories such as interactionism, phenomenology, and critical theory can be used to help design a research question, guide the selection of relevant data, interpret the data, and propose explanations of causes or influencesPrevious articles in this series have addressed several methodologies used in qualitative research. Qualitative researchers also rely heavily on theories drawn from the social sciences and humanities to guide their research process and illuminate their findings. This article discusses the role and use of three theoretical approaches commonly used by qualitative researchers in health domains: interactionism, phenomenology, and critical theory. pandora bracelets

pandora necklaces Titles and abstracts were screened for initial study inclusion, with full text review when the abstract was insufficient to determine if the study met the inclusion or exclusion criteria. Two reviewers performed all data extraction including evaluation of study characteristics, risk of bias pandora jewelry, and outcome measures. Key variables were selected based on clinical and methodological relevance. pandora necklaces

pandora earrings At that point, the OpenCL 1.0 specification was about a year old, and the web was abuzz with promises of vendor agnostic, write once https://www.pandora4saleuk.com/, run anywhere GPU computing. The hype would turn out to be somewhat unfounded, because OpenCL still requires programmers to optimize code for different hardware architectures, but the facts did little to dash people’s hopes. Everyone eagerly awaited OpenCL accelerated video encoders that would work on any supported graphics (or even non graphics) hardware, regardless of vendor or make pandora earrings.

No responses yet

Oct 07 2012

Bilik oncall.

Sejak hospital berbangunan baru, bilik oncall pun baru. Baru lah rasa kerja dihormati sedikit. Amboi kau demand gituw.

Dulu, bilik patient lagi selesa dari bilik doctor. Ramai ramai doctor tidur lantai, kusyen buruk, tidur atas lengan dimeja, sebab tak provide pun bilik oncall untuk kiterang. Tidur dalam kereta adalah favourite I! Syssss

Sekarang tidak lagi. Yey! Terima kasih kerana ada juga bilik untuk kami. Walaupun sebenarnya tak adalah guna sangat pun bilik ini, waktu tidur time oncall apalah sangat. Lelap mata 15minit mesti ada call dari stuff nurse, “Doctor, new case!” , “Doctor, patient ni GM high!” , “Doctor, patient ni muntah-muntah”, “Doctor, patient ni terkentut-kentut” eh apa apa lah, nama pun oncall kan semua benda derang inform kat kita.

Dan poyo sahaja ada kerusi meja study desk. Macam lah ada masa nak study study time oncall kan? Haruslah kita tidur jika ada waktu terluang! Haruslah!

Kalau postcall of cozz mata rabak cenggini.

Sila abaikan.

Sekian sahaja entry blog saya yang tak ada motif pon. Tadaaaaaaa.

2 responses so far

Oct 05 2012

Pull up a chair, sit down and get comfortable with PATH.

Published by under Ladies & Gentleman!

Apakah itu Path? Mengapa sejak ada Path, I dah deactivate my personal Facebook account? Best sangat ke Path?

I just starting using Path. MikaelaIda hasut. At first memang tak faham. Lama-lama addicted juga.

Facebook and Path, it look familiar but actually it’s different. Path is a mobile application, only for Iphone or Android. Blackberry, Nokia or Sony Erricson dia tak kawan. Nak main Path pakai browsing internet through your laptop also kenot. Path is more to those who need a private way to share your private life! Itu yang bestnya path. Takkan ada massive growth interacting macam dekat Facebook. Dia memang dah designed for smaller or closer group of friends. Jadi kehidupan lebih private. No more stalker. Yeah.

Kau tak boleh nak stalk stalk pun dekat Path. Every time someone peers in at you, the app relays a message that reads “Farid Kamil visited your Path.” Kantoi Farid Kamil stalk aku. Mungkin Diana Danielle tak tahu tapi saya tahu. Every time someone checks out one of your photos, or reads a status update, that’s displayed too. And boleh tahu at what time. Tak boleh tipu, tak boleh tipu. Now I know who is paying attention to me. Eceh.

Path saya untuk camwhore muka selebet tak mandi pun tak apa.

Home.

Kau tidur pukul berapa, kau bangun pukul berapa. Semua ada di Path!

Buat masa ini, sudah tidak punya personal Facebook lagi. Apa-apa hal boleh ke Totinx.com punya Facebook. Tapi rasa bersalah juga bila sudah tidak punya facebook, banyak pula agenda yang missed. Especially, birthday bestfriend sendiri pun tak ingat lepas dah seminggu baru terperasan gambar dia potong kek dekat whatsapp.

“Oh, makan kek dekat ward tak ajak ye. Kek siapa tu?”

Rasanya kawan itu macam nak lempang diri ku ini.

Facebook juga buat saya tak tahu atok kawan baik sendiri sudah meninggal. Al Fatihah atok Muhaimin.

🙁 Bersalah nya. Tapi tak apa, kan boleh activate Facebook balik once kita dah bersedia. Buat masa sekarang belum bersedia lagi.

Physically yes, mentally not.

5 responses so far

Oct 01 2012

Baby Eka!

Tahniah tahniah tahniah. Norajoey dah selamat melahirkan baby nya. Eka Bin Hafeez. Teliti betul-betul nama dia. Eka BIN Hafeez ye bukan Binti. Sehari sebelum jumpa Eka, I siap gaduh-gaduh masa nak beli hamper baby Eka, “Auntie, I nak warna pink! Baby girl la auntie, takkan tak ada pink color!” Punyalah confident cakap baby girl, tak perasan nama dia pun.

Nasib baik auntie tu tak ada stok warna pink. Eka masih dapat mengekalkan maskulin nya lagi.

Kalau dulu, bila jumpa new born baby je I takut-takut nak dekat. Mesti tengok baby satu depa jauhnya. Nak cium? memang tak. Nak pegang memang haram sekali. Tapi sejak masuk paediatric department, nampak baby je rasa nak examine head to toe. Bhuahaha. Masa examine Eka, baru perasan Eka ada ‘bebird’. Astagfirullah kau lelaki rupanya. Nasib baik akak check tau! Kalau tak sampai bila-bila tak tahu.

Akak tu. Panggil kita akak tau Eka.

Hafeez ini adalah guitarist New Boyz, kump Monoloque, keybordist Kristal eh banyak lagi lah semua dia bolot. Jadi rambut rockstar dia itu tak bermakna dia gengster berhati keras. Luaran tidak menunjukkan apa-apa. Nampak je keras tapi bila bini nak bersalin pun terketar ketar potong tali pusat. Kelakar bila dengar dia bercerita melihat Eka dipersalinkan. Eh betul ke ayat ni?

Yun, apa kau cuba lakukan?

Hampir bertahun juga tak jumpa Nora. Masa Nora kahwin pun tak dapat pergi, di Sabah jauhnya. Kalini jumpa Nora lebih berisi dan I rasa nora lebih cantik berisi daripada kurus. Wah untung nya dia tak perlu diet. Makin berisi makin cantik pula. Jadi kesimpulannya, sila mengandung beranak mengandung beranak banyak-banyak kali!

2 responses so far

« Prev

| |