Archive for June, 2012

Jun 24 2012

Research their stories, it not hard

Published by under I'm just rambling.

It makes you a better hunter and a better cook. The findings that surprised him while researching venison: whole fat thing. In 90 percent of the cases, when venison fat is hot, it lovely. The sales tax is the only income they have. But then, just the same, food is a basic need and especially in an area where incomes are low, the tax builds up the cost to where some simply may not be able to afford enough. That is wrong..

Chloe Handbags Replica Like Grco, bohemians too wore flowers in their hair. She was an avid supported of the Bohemian culture, immersing in political and philosophical beliefs of bohemianism. While bohemians wore colorful garb, wearing black was a prevalent post war trend. Chloe Handbags Replica

Chloe Replica Bags Drain the turkey, rinse and pat dry. Soak 2 large bags each mesquite and applewood chips in water, 1 hour. Meanwhile, make the spice blend: Combine the chili powder, coriander, cumin, brown sugar, garlic powder, rosemary, thyme, 1 tablespoon salt and 2 teaspoons pepper in a bowl. Chloe Replica Bags

Replica Chloe Bags So why should you consider the finance of software, computers, etc. Simply because it eases cash flow going out of your business. Many new innovative solutions also revolve around ‘ pay per use ‘ program. When you start your business, operations and processes do not get much attention, as the priority is finding and retaining customers and clients above everthing else. People will start to use spreadsheets to keep lists, such as sales, invoices, customers Chloe Replica, purchases and so on. This is a good way to start as you are building a permanent record which is vital for the taxman. Replica Chloe Bags

Chloe Replica Do a trial run if you have never been therebefore. Try doing it at the same time of day you will be driving so you know how long it takes.3. Time to Arrive Arrive early on the day of the interview. If you’re in a romantic relationship you’re happy with, you probably overlook many opportunities to get to know new people, now prospective partners. Because you’re not concentrating about finding someone new replica Chloe, you don’t. Yet if something goes wrong and you find yourself in the dating scene again, you’ll find yourself suddenly confronted with all sorts of opportunities to meet new people with whom to explore the possibilities of romance. Chloe Replica

Chloe Replica Handbags These are distinguished from other bolts from its shank cross section. In an order to fasten them correctly. A top drive drill is an alternative to a kelly drive and rotary table, and it is found at the swivel area. So if you want to start a fashion company, you want to start your own label, look at people who done it before and model their success. Look at people like Russell Simmons, Calvin Klein chloe-replicahandbags.com, Giorgio Armani, Vera Wang Chloe Replica Handbags, whoever it is, people you look up to, people who have done exactly what you want to do. Research their stories, it not hard. Chloe Replica Handbags

Replica Chloe Unfortunately, sparrow population is uncontrollable and hence, they have become a threat to many other native bird species Replica Chloe Purse, including purple martins and bluebird, which are protected by federal law. The above bird control methods are sure to work and will definitely keep these unwanted, pesky birds away from your home. But take care to see that you do not accidentally harm other small birds and animals in the process Replica Chloe.

No responses yet

Jun 19 2012

Ingin kelihatan cantik luar dan dalam?

Tidak. Ini bukan iklan jualan premium beautiful corset. Tidak perlu nak corset-corset. Ini adalah iklan product Catalyst, yang ber agent kan Cik Eekin.

Pernah dengar Collagen? Khasiat Collagen? Kenapa perlu makan collagen? Secara ringkasnya, collagen ini ala-ala ibarat supplement tambahan untuk kulit. Kononnya akan membuatkan kulit lebih tegang, mehilangkan noda-noda hitam dan awet muda gitu. Itu secara ringkas, untuk lebih detail tentang collagen boleh baca sini.

Tak berani nak comment lebih, I baru makan 1 kotak, sekarang baru nak masuk kotak ke 2. Baru makan 1 kotak, kulit tumbuh bintik-bintik satu badan, masa itu mula lah nak mengamuk dengan eekin, ni mesti collagen kau jenis palsu dan cetak rompak! Look at my skin, how can I become more ugly!!

Eh rupanya chicken pox.

;p

Eekin dah saspen. Kih-kih-kih.

Tapi I percaya, product ini memang memberi kesan. Banyak testimonial orang yang berpuas hati setelah makan Collagen Catalyst. I yang baru start makan pun berpuas hati sebab rasanya sedap gila. Kalau boleh nak makan 2 3 packet sekaligus.

VCO adalah short form untuk Virgin Coconut Oil. Atau bahasa melayunya, Minyak Kelapa Dara. Masih perawan lagi belum disetubuhi. Jadi bila kita makan minyak ini, kita sentiasa berbody anak dara. Ewah. Khasiatnya terlalu banyak dan detail, boleh baca dekat sini penat Eekin dah list down satu persatu jadi mudah kerja I tidak link kan blog dia sahaja.

Jujur, I tak makan VCO. Bukan sebab VCO tak bagus, tapi sebab I dah ada supplement lain. Makan macam-macam supplement abis rosak buah pinggang ku. Bagi sesiapa yang belum ada supplement tambahan, kerap lebih tak bermaya, boleh cuba makan capsule VCO. Senang nak telan. Cuma 2 biji sehari!

Dan berbagai lagi product kecantikan dan kesihatan dari Catalyst boleh didapatkan dari Eekin dengan harga yang mengancam. Kalau nak beli, pakai secret code, “Saya blogReader TotinJamain” nanti dia bagi special price. Cheah.

Lagi satu, Eekin ada buat Giveaway untuk testimonial terbaik tentang VCO dan COLLAGEN. Peh, cayalah eekin, makan collagen /VCO sahaja boleh dapat giveaway barangan Maybelline. Siapa yang berminat, boleh direct pm ke Facebook Eekin before 14 July 2012. Bersempena dengan.. ehem ehem.

Atau untuk sebarang pertanya, bole drop message ke

Eekin Zainal

0177163191

7 responses so far

Jun 16 2012

Awesome Lembayung Senja Photography

Kenapa awesome?
Sebab Lembayung Senja Photography sahaja yang bagi discount untuk bloggers. Mana ada photography lain yang buang cenggini? Ye dak?

Menurut pendapat saya, promotion ini bagus sekali sebab sekaligus dapat menggalakkan para bloggers untuk cepat-cepat nak kahwin sebelum 2013. Semua rasa gelabah nak kahwin segera untuk grab promotion Lembayung Senja semata-mata!  Cepat!!! Jangan lepaskan peluang! Kahwin cepat cepat dan dapatkan promotion sebelum 2013. Tak kesah kahwin dengan siapa pun, grab promotion tu yang lebih penting! Bhuahaha. *Boleh gitu?

I buat entry post ini tidak semestinya I akan berkahwin next year. I stand by je ni mana lah tahu kan kan kan? Sediakan payung sebelum bunyi guruh! Wah, awal betul dah sediakan payung.

Tertarik? Check Facebook Lembayung Senja atau direct ke blog Lembayung Senja

7 responses so far

Jun 14 2012

Do and Don’t for babies!

Buaian untuk baby

Buai? Kenapa ibu suka pasangan buaian untuk baby? Enjut enjut baby supaya baby tido. Kenapa? Entah, I tak ada baby I pun tak pasti. Mungkin mitos dedulu kata, kalau enjut-enjut, baby senang tidur. Cuba kita bayangkan kalau kita tengah tidur, orang enjut-enjut katil kita, main lompat-lompat atas katil spring kita.. terasa nak terajang tak?

Baby kalau boleh terajang, dia dah bangun terus buat smack down sekali. Jangan sesekali kita buai kan baby, especially yang baru-baru lahir merah merah lagi kulitnya. Salur darah dekat baby masih halus, kecil dan mudah rapuh. Dengan buaian akan buat salur darah mudah pecah, menjadi lebih bahaya, salur darah di bahagian otak pecah. Maka terjadi pendarahan otak.

Kita tak tahu bila salur darah baby boleh pecah. Alih-alih baby kejang (fitting) berulang. Lalu tidak sedarkan diri.

Hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Eh aku pulak yang nangis.

Ubat batuk untuk kanak-kanak

Ingat ya, tiada istilah ubat batuk untuk kanak-kanak. Tidak perlu bagi ubat batuk warna hitam dalam simpanan korang terutama sekali baby kecil yang batuk-batuk uhuk uhuk. Haip, siapa ajar bagi ubat batuk? Fungsi ubat batuk adalah supaya dapat mencairkan kahak kita dan memudahkan kita membuang kahak sekaligus membuang kuman. Tetapi budak-budak mana reti buang kahak? Buat apa bagi?

Dan paling menyeramkan, ubat batuk mengantukkan dan mengkhayalkan. Jika kita hayal, itu tidak mengapa. Tetapi jika baby kita hayal, itu bahaya. Baby hayal atau tidak bernafas sama sekali? Itu susah kita nak bezakan dikemudian hari.

Kejut-kejut tak bangun.

Oh.. baby mengantuk, tadi kan bagi ubat batuk.

Kejut lagi.. tak bangun juga.

Hentak hentak pun tak bangun juga.

Tak bangun juga.

Tak bangun juga.

Sampai bila-bila pun tak bangun.

:'(

Kesimpulannya, perawatan kanak-kanak dan orang dewasa sangat berlainan. Jangan jadi doctor sendiri di rumah. (Tapi kalau memang anda title doctor, tak apalah) Anak sakit, kurang pasti, bawa langsung ke klinik berhampiran!

Cara-cara bancuh susu baby

Eh I bukan nak buat rancangan masak-memasak, cara-cara membuat susu paling sedap untuk baby atau sebagainya. I cuma nak tegur kesalahan para ibu yang kadang-kadang kita tidak rasa itu salah, tapi sebenarnya salah. Selepas membancuh susu, cemana korang goncang?

Iya, mostly para ibu akan gunakan jari telunjuk, tutup puting susu, kocok-kocok-kocok-kocok ( sambil nyanyi ku tak mahu cintaku dikocok-kocok ahhhhh -Inul version), kemudian hulurkan pada baby. Lalu baby pun minum susu, sroooottt- sroooooot -srooooot

Sedapnya mummy buat cucu cayaaa…

Kata baby tersebut.

Beberapa jam selepas itu, baby didapati cirit birit, muntah muntah beberapa kali.

Ceh tiba-tiba macam sketsa pula. Kenapa cirit birit? Sebab jari telunjuk yang ditutup untuk dibuat kocok-kocok itu sebenarnya KOTOR. Banyak kuman lompat-lompat. Lupa ke sebelum tutup puting susu tu engkau orang ada kurek muntot sket sebab gatal? Heh. example je tu.

Jadi apa gunanya penutup botol yang korang dah cuci dan rendam dalam air panas lama-lama untuk buang kuman kalau tak digunakan? Tutup dulu botol susu itu, baru lah kita kocok-kocok sepuas hati.

Part 1 ni I bagi 3 example benda yang rutin para ibu lakukan, kadang-kadang kita tak perasan perbuatan itu sebenarnya membahayakan anak kita sendiri. Nanti kalau ada terlintas lagi, I tulis part two, three, dan seterusnya.

Mohon share this post. Thankyou.

Thanks for reading.

Cium sikit.

:*

21 responses so far

Jun 13 2012

What Jo spent on her kidsFood: Nappies and wipes: Medicines and

Published by under I'm just rambling.

By ‘working out’ our faces essentially using the benefits of massage to exercise the muscles underneath the skin’s surface we can reportedly detoxify the skin, increase circulation and oxygen flow, and create more volume to diminish lines, helping to fight the skin thinning and muscle atrophy that naturally happens as we age (which starts as early as our mid twenties!). The classes also claim to optimize our skin’s performance to make the products we already use work even better. (On that note, see these Anti Aging Solutions That Have Nothing to Do with Products or Surgery.)So, what exactly did this workout a guided 15 minute exercise to help train my face muscles entail? Making lots and lots of strange faces, basically.

micro neddling These are often “triggered” by what seem like ordinary interactions with other people. Someone with borderline personality disorder doesn’t deal well with stress. If you have it, you’re probably also restless, impulsive, and unable to focus.. Apps downloaded from external sources are a serous challenge for Android devices. Many Android apps can be found on the internet as cracked versions that everyone can download and install. These apps can contain viruses that use known security vulnerabilities on your device. micro neddling

facial roller Plus there’s a push to get rid of Windows completely. Maybe by the time the 2020 (roughly) next console release comes Valve will plunk down a “REFERENCE” SteamOS machine that developers can optimize for. Even then, it would only eat into the HTPC market, plus it would be competing with HTPC’s setup for Kodi/Plex. facial roller

skin roller Jo Bubb, 29, is a part time carer from Birmingham and mum to Abbie, nine, Chloe, seven and Rosie, two. Her husband Michael, 42, is a workshop controller.What Jo spent on her kidsFood: Nappies and wipes: Medicines and toiletries: Childcare: (Rosie’s playgroup)Activities: (Drum lessons, dance lessons, karate)Clothes: (School uniform school shoes other Outings: (rollerblading, gym trip, visit to botanical gardens on Mother’s Day)School trips: Treats: (books Club Penguin website tuck shop money sweets magazine swimming certificate Presents and cards: (For two birthday parties)Transport: (bus and petrol for kids’ parties and activities)TOTAL Jo says: “This was a very typical month for us and I can’t believe how much I spent on the children I thought it would be half that and I’m going to try and cut down on some of their after school activities.Like most families, money is tight. I’m surprised how much I spent on food but I do like to make sure it’s good quality. skin roller

microneedle roller Looking out or looking in http://www.microskinroller.com/ needle face, windows reveal a lot about a building.Their size, detailing, mouldings and coverings all tell a story about when and where a place was built and on the West Coast we like them big and uninterrupted, says designer Kelly Deck, of Kelly Deck Design.”An enormous part of the architecture of the West Coast is the consideration of the view,” says Deck. “Which, of course, means being able to see the view, which means big windows.”The trends of the 1950s, where mid century architecture embraced large expanses of glass that opened onto exterior living space, have become much more mainstream, says Deck.”I think we have become more focused with indoor outdoor living,” she says. Her clients often request big expanses of glass, in sliding or accordion style doors.”More and more people are moving away from having any detail on their windows, and just want to see as much outside space as possible.”Also popular, says Deck, are kitchen counters that go through a structure (wall), with a retractable window creating an indoor outdoor bar.Deck is currently putting windows 5.4 m (18 feet) high in a home with a 6 m (20 foot) ceiling. microneedle roller

derma roller How to get the look: Get King’s blonde gray with medium golden blonde lowlights throughout your hair. Then ask your colorist to finish the look with a golden gloss to tone any remaining grays. Finally, either air dry your hair or use a diffuser attachment on your blow dryer to finish the style derma roller.

No responses yet

« Prev - Next »

| |