Archive for April, 2012

Apr 29 2012

So think of yourself as a President in training

Published by under I'm just rambling.

In order to get your website higher rankings Replica Christian Louboutin Sale Replica Christian Louboutin, and get it to feature in the top search results, the SEO services work sincerely, and get your website that status. It goes without saying that if the products of your website are good quality; they will automatically feature in the higher rankings. Gone are the days when the advertisements used to be only on newspapers or the radio.

Red Bottoms Shoes But the problem is, to be President Replica Christian Louboutin Sale, people have to like you. Your friends don’t like it when you’re bossy. So think of yourself as a President in training, and start really working on respecting your classmates, listening to themand knowing when to use your bossiness.'” Once Herring had helped the girl understand the best times to use her strong leadership ability, like when organizing a game, things went more smoothly.. Red Bottoms Shoes

Cheap Christian Louboutin Physically the most expensive aspect would be the display. The use of an MIT technology called E Ink that offers the potential to be as low as 10 cents per square inch and offer daylight readable clear resolution is promising. The processor replicachristianlouboutinsale.com, memory and power can be stripped down, as the functionality of the machine need not be so advanced beyond surfing, email and word processing all as open source, slimmed down software that takes up little computing resources.. Cheap Christian Louboutin

christian louboutin uk Las Vegas has several choices when it comes to tour operators, so you should shop around to find the best deals on trips to the Grand Canyon. The easy way to do that is by using the internet https://www.replicachristianlouboutinsale.com/, and that is where you will find all the good prices too. When you’re looking into Grand Canyon motor coach trips, shop around and make sure you make an informed decision.. christian louboutin uk

Replica Christian Louboutin A key feature of this report is it focus on major industry players, providing an overview, product specification, product capacity, production price and contact information for Global Top15 companies. This enables end users to gain a comprehensive insight into the structure of the international and Chinese Disposable Medical Supplies industry. Development proposals and the feasibility of new investments are also analyzed. Replica Christian Louboutin

uk christian louboutin sale The inverter is heavy duty yet very small, convenient and quiet. Before the auto shut down you are warned by the auto alarm in case of low battery. The actual output of this product is the universal socket that you can use in many different countries. uk christian louboutin sale

Red Bottoms Outlet In 1922 Chanel introduced a perfume, Chanel No. 5, which became and remained popular, and remains a profitable product of Chanel’s company even today. Pierre Wertheimer became her partner in the perfume business in 1924; Coco Chanel received 10% and her friend Bader 20%. Red Bottoms Outlet

Christian Louboutin Outlet Swatch a reputation which originates from combining the language “second” and “watch” based on Chairman Nicolas Hayek, launched a very aggressive marketing campaign alongside its new distinct watches in 1983, and it was this campaign that allowed the business to only sell One million watches that year. This campaign also saw Swatch reaching its peak in the United States during the 80s. In the usa, the Swatch fad rapidly caught on Christian Louboutin Outlet.

No responses yet

Apr 27 2012

The reason why I miss Singapore!!

Published by under I'm just rambling.

Only can find in Singapore! Sedapnya ice cream potong apek-apek tepi jalan ni! Jom pergi Singapore lagi?

3 responses so far

Apr 21 2012

Come, let me suck your blood!

Kenapa perlu takut menderma darah? Why tell me why? Ewah emosi pula. Tak pernah ada kes kematian selepas menderma darah, unless kalau dia memang dah ada banyak penyakit. As long as you sihat, why not kita share kesihatan kita dengan orang yang memerlukan?

Siapa sebenarnya yang layak menderma darah? Semua readers blog totinx.com yang berumur 18-60 tahun, sihat walafiat *Alhamdulillah. cukup tidur lebih dari 5jam, dan berat badan melebihi 45kg. Haa yang penting sekali, jangan lupa makan dulu sebelum menderma. Isi perut sikit!

Siapa pernah menderma darah, saya!! Tak pernah. Tak cukup weight. Tapi ramai yang kata, selepas menderma badan akan rasa lebih selesa, macam free from everything gitu. Cuba try, lepastu share dengan I!

Okey, motif sebenar entry kali ini adalah, esok akan diadakan Kempen Menderma Darah di BPMall, Batu Pahat, Johor dari pukul 10pagi sehingga 3petang. Kalau nampak I, kita hai hai lah ye. Jumpa di sana!

5 responses so far

Apr 11 2012

Share your love with..

Published by under Ladies & Gentleman!

Cards!

Err, not just a card, but everything with craft. Bila birthday orang tersayang, engkorang pernah tak buat sesuatu handmade yang konon-konon macam pengorbanan lah but end up dengan hancur tak ada seni langsung. (Sometime I hate myself for this unskilled). Bilik bersepah sampah sarap. Bila tak cantik, diri sendiri tekanan.

Sekarang tak perlu pening kepala susahkan diri. Sebab dekat shareyourlovewithcards , engkorang dapat request sendiri apa yang engkorang nak, dan mereka akan dapatkan sesuatu yang awesome untuk engkorang. Terpegun melihatnya, itu sudah tentu.

Alah lepastu korang mengaku lah sendiri muka perasan tak tahu malu ‘Hey. ni semua I yang design tau! Tak tidur malam buat bendalah ini!’

Bukannya orang tau pun. hik-hik. Tips tak boleh pakai.

Rasa nak order sekarang juga! Walaupun tak tahu nak kahwin bila dan dengan siapa -_-

Ok sedih. Tissue tissue..

Impikan ini secara percuma? Okey jom ramai-ramai kita join giveaway from shareyourlovewithcards before 30th of April 2012.

4 responses so far

Apr 10 2012

Somebody is a big girl already!

Published by under Well-meaning friends.

Terrel lah siapa perasan advertisement ini di LCCT.

Zaman awesome dulu boleh lah ikut ikut photoshoot. Sekarang sana sini sudah gemok, muka stress berkerut-kerut sudah tidak seawesome mana. -_-

Lately ini sangat sibuk. Stressful memanjang. Emo dekat twitter itu sudah biasa. Sila abaikan. You know how stressfull everyday encounters orang yang maki hamun kita memecahkan gegendang telinga? Just think positive thought and keep my mind ease. Lantaklah.

Had a simple birthday celebration with my lovelies Alien. Teacher Asyikin celebrated her 26th birthday last 4th April. That 26 is not old. It’s just a number. Siapa kata kami tua itu, dia tak ada bebola mata. Cuba tengok muka kami semua kan macam dak-dak. Haha.

At first, I don’t think I can celebrate her birthday. Pagi-pagi balik oncall dah WhatsApp Pareq (What a technology, sekarang WhatsApp tak main lah sms ewah boleh blah), I don’t think I can make it, cause I have a lot of work, sleepless, stressfull and all. Sob sob/

Tapi nafsu tetap nafsu. Nafsu bersuka ria tetap ada apatah lagi apabila Pareq dah parking depan rumah, orang dah kata tak nak ikut, dia parking depan rumah juga. #$%^&* terus bersiap laju-laju. Lupa ke esok ada presentation? Argh like I care. I had so much fun ketawa puas-puas, thank you everyone for loving me. Eh? macam celebrate birthday I pula.

Happiest of birthday my dear Eekin. Hope this is your last birthday before becoming someone’s wife. 🙂 Ehem ehem. Sakit tekak.

Pathetic sungguh hidup. Tahu lah doctor, tak payah lah sampai nak tampal sticker patient dekat iphone case, Pareq oi!

Rasa nak campak je bendalah itu. Nampak sticker patient, ingat hospital. Ingat hospital, ingat kerja. Ingat kerja, ingat lubang hidung bos.

Ok abaikan.

Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan, eh? Macam ucapan raya. Tak tak, ini serious.

AlFatihah buat blogger Huda / @hudAoki yang telah kembali ke rahmatullah semalam petang. Arwah merupakan membaca blogger ini dan cukup terkenal di dunia blogger juga. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Kami, rakan blogger semua terperanjat atas pemergiannya. 🙁

Gonna miss you, girl. Al Fatihah.

Hari-hari berhadapan dengan pemergian orang. Sentiasa bersyukur dengan kesihatan yang Tuhan kurniakan. Alhamdulillah.

8 responses so far

Next »

| |