Archive for October, 2011

Oct 03 2011

My hairvolution

Published by under How to look beauty?

I posted this picture on facebook. Macam-macam feedback diterima. Ada yang okay, But most of them macam.. errr OMG you cut your hair short?? Are you out of mind? . Eleh, that is not you, kan?! Eh kalau dah nampak tahi lalat paling mahal dan berharga di bawah hidung itu tak akan tak kenal siapa lagi? Itulah keuntungan tahi lalat. *eh tiba-tiba*

bawa bertenang semua. Noraishah Salman itu iye-iye je dia nak tiru, padahal dia pakai tudung entah entah rambut dia cun gila mayang mengurai. Shishi itu my indonesian friends, padahal rambut dia pun pendek cenggini. helleh. Si Nieja kemain semangat mengeluh sayangnya memotong rambut. Zackie Miel adalah rakan doktor juga dan memahami kehidupan doktor jika berambut panjang terasa nak ikat rambut gantung atas kipas sewaktu bekerja. Anne Putri adalah bakal adik ipar saya. Dia cantik, baik, dan berbudi bahasa eh eh tiba-tiba puji tak ada kaitan. Jeremy itu comment macam comment pemandangan cantik, this is nice! nice! huh?? Anaz Shanaz itu macam salah topic tiba-tiba comment pasal badan saya kurus like deeyy kau silap hala tuju ni? Nazura Yaakob macam musykil dengan kehilangan rambut secara tiba-tiba. Fatin Tarmizi ini cun gila ok. *tiba-tiba*

This is also my latest picture. So, now you get confused arr? Hehehe.

Mari, I show you the secret.

Credit to my personal hair stylist, Abg James Poh.

22 responses so far

« Prev

| |